Ik heb 2 Fender gitaar standaarden besteld bij Eurodisc music. Deze review betrekt zich alleen tot Eurodisc en die ervaring was gewoon goed! Aanvankelijk kreeg ik maar 1 van de standaarden geleverd... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed contact mee te hebben. Artikel snel en naar behoren geleverd. Fijn dat instrumenten worden nagekeken, geïntoneerd en verder afgesteld voordat ze de deur uit gaan. Zo heb je zeker een net, direct... Se mere
Eerlijke en goede service via mail. Bij een moeilijkere bereikbaarheid per telefoon belden ze zelf terug. De levering duurde lang (bijna 1 week) door de verzendingsproblemen die PostNL momenteel heeft... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een copa besteld..en ze hadden mij de veekeerde geleverd...nl voor akoestische gitaar. Na een berichtje van mijn kant. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk opgelost. De volgende had de... Se mere
Virksomheden har svaret
Hoi! Dit is een van de plekken waar wij reviews ontvangen. Benieuwd naar meer reviews van onze klanten. Meer vind je op onze website of op: tinyurl.com/Roundmusicreviews
Hoofdstraat 80, 9501CP, Stadskanaal, Holland
Snel verstuurd.
Echter de verpakking was niet erg goed, er zat een gitaartas in en zat ook nog in het plastic verpakt maar de doos was niet veel bijzonders.
Keurig geholpen door de klantenservice, vanwege de levertijd
Snel, duidelijk en eerlijk antwoord
Heldere website, makkelijk bestellen, goede prijs, snelle levering.
Aankoop liep via Marktplaats. Vriendelijk en goed contact. En product goed ontvangen!
De Presonus eris 3.5bt 2nd gen speakers geven een uitstekend geluid, zijn via bluetooth supersnel te koppelen met bijv, een bluetooth platenspeler of met een mobiele telefoon/koptelefoon en zijn aantrekkelijk geprijsd.
Heb een basgitaar besteld via Roundmusic. Super snelle levering en fijn dat de bas afsgesteld wordt geleverd. Erg tevreden mee
Netjes verpakt snelle levering en ziet er mooi uit!
Snelle bezorging gitaar tegen zeer goede koopprijs!!!
Round music reageert vlot en netjes op mijn email met verzoek. Ik heb een nieuwe basgitaar bij hen gekocht en deze is echt erg goed afgesteld door hen alvorens te verzenden.
Vlotte verzending en de gitaar was stevig verpakt. Ik zou hier zonder enige twijfel weer kopen. Betrouwbare winkel.
Zeer mooie Eastman gitaar gekocht! Klantvriendelijk bedrijf!
Slecht en teleurstellend. Artikel gekocht dat werd aangeboden voor ca. 50% onder de adviesprijs. Na betaald te hebben volgde snel een mededeling dat er een ‘prijsfout’ is gemaakt, en dat ik ongeveer het dubbele zou moeten betalen. Het gaat om een gedateerd artikel, en dan is 50% korting niet ongebruikelijk. Slechts bij een Bij een ‘kennelijke vergissing’ (zoals bijvoorbeeld een tv die voor € 10,00 wordt aangeboden, terwijl het € 1000 had moeten zijn), is de webwinkel niet verplicht om de bestelling te leveren tegen de afgesproken prijs. Daar is hier totaal géén sprake van.
Als de klant niet kon weten dat de prijs onjuist was, dan is de koop rechtsgeldig, en moet de klant het product voor de afgesproken prijs krijgen (zie Consumentenbond, ACM). Deze leverancier beroept zich op hun ‘kleine lettertjes’, “Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk - en zetfouten”. Staat in hun ‘algemene voorwaarden’ (die je aan vinkt maar nooit leest…). Deze leverancier kan dus altijd prijzen achteraf aanpassen. En dan maar hopen dat de klant hapt. Slecht, en uitermate klantonvriendelijk. Volgens RoundMusic is dit toegestaan volgens de wet. Is niet helemaal waar, want er geldt altijd de regel dat de algemene voorwaarden redelijk moeten zijn. Hier dus duidelijk niet het geval. Mijd dit soort webwinkels. Ze ontlopen hun eigen fouten ten koste van de klant.
(graag geen sensuur op reviews toepassen op verzoek van he bedrijf...)

Besvarelse fra Roundmusic
Hallo Helaas, moet ik mijn review aanpassen/bijstellen hoe tevreden ik was met de eerste keer dat ik de basgitaar van het merk Sire van (Marcus Miller) met daarbij een inspectie kaart ik dacht hey! Dat is netjes maar kwam er al snel achter dat die kaart een beetje wassen neuzen gevoel afriep want de fretten waren nogal beschadigd waren dus deze bas retour gestuurd daarbij een telefonische melding van het verhaal gemaakt en of ze bij de volgende bas daar de aandacht aan wilde besteden en bij binnenkomst andere bas weer slechte fretten ik dat potverdikkie zeg! En weer een inspectie kaart maar weer deze fretten hebben dus vlakke kanten op het ( speelvlak bovenkant Fretten) dus ook hier geen mooi fretwerk. Hiervan een telefonische melding van gemaakt maar geen tegemoetkoming helaas jammer had wel zo sportief geweest.

Besvarelse fra Roundmusic
Ordered my first electric guitar on this website. The website is clear and well-designed, the guitar was 30/40 euros cheaper compared to other retailers.
I was anxious about my order and contacted them on Whatsapp, they replied in less than 5 minutes. Received the order in 3 days. Super positive experience, thanks!
Bestelling keurig de volgende werkdag goed verpakt ontvangen :-)
Kan alleen maar 5 sterren geven. Heb overal naar mijn gitaar gezocht. Niemand in stock. Hier gevonden voor de goedkoopste prijs (verschil van bijna 30 euro!!) en had hem minder dan 24 uur later in huis!!
Een echte aanrader!
Besteld,volgende dag ontvangen, dat is echt simpel.Ben vriendelijke geholpen en alles is in orde.Ik ben heel tevreden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.