Online-PianoSpelen.nl Anmeldelser 8

4,2

1. Klaverlærer
  2. Musiklærer

Online pianolessen met persoonlijke begeleiding.

4,2

God

Ik heb mij opnieuw ingeschreven

Ik heb mij opnieuw ingeschreven, nadat ik gedurende ruim een jaar deelnemer was, maar door omstandigheden een periode gepauzeerd heb.
Mijn ervaringen als deelnemer heb ik meermalen geuit op een positieve en enthousiaste manier.

21. april 2025

Pianoleraar op afstand 😊

Mijn moeder luisterde altijd naar de pianoconcerten van Chopin en Tsjaikovski en als kind al wilde ik dat ook leren spelen. Om heel veel redenen is het er nooit van gekomen om pianoles te nemen dus nu ik 70 ben heb ik eindelijk de knoop doorgehakt.
Begonnen met een Amerikaans lesprogramma, maar dat is heel erg onpersoonlijk. Zo ben ik terecht gekomen bij Eric die op al mijn vragen snel reageert en me motiveert om niet op te geven.
Ik ben pas 5 maanden bezig en vind het nog super moeilijk, maar ik denk dat, met de hulp van Eric en alle lessen die hij aanbiedt, het zeker gaat lukken om echt piano te spelen!

23. juni 2025

Dankjewel Henny!

Ben er blij mee…

Materialen zien er goed uit en wordt regelmatig aangevuld. Fijn en direct contact. Een prima kwaliteit : kostenvergoeding. Flexibel abonnement.

23. juni 2025

Dankjewel!

Online met een persoonlijke touch

Heldere website, ruim aanbod, zeer faire prijs en bovenal zeer goede en snelle support van Eric. Een online platform met oog voor de persoonlijke benadering. Voor mij de perfecte manier om op mijn eigen tempo en mijn manier piano te leren spelen. Zeer tevreden en blij dat ik deze site gevonden heb!

15. juni 2025

Dankjewel!

Ik heb erg goede ervaringen met Eric

Ik heb erg goede ervaringen met Eric, hij doet wat ik vraag en is erg snel in zijn reactie en lessen maken voor mij. De manier waarop hij les geeft past goed bij mij.

Ik ben erg tevreden

16. juni 2025

Dankjewel!

Grandioze manier om pianolessen te…

Grandioze manier om pianolessen te volgen : uitgebreide uitleg , heel veel variatie , nummers op verzoek worden snel geleverd , pianostukken allemaal incl . bladmuziek , tarieven flexibel afh van soort abonnement en goed betaalbaar . Na jaren lang zoeken weer met plezier pianospelen !

16. juni 2025