Zo slecht
Zo slecht, ik heb een kraan bestellt de 16.09.2025, nu is 04.10.2025 en niets is verzonden, ik heb 5 mails geschrijfen en geen antvoord, ik zeg Jullie koopt niets daar, het is zo slecht.
Welkom bij Luxiria, Hier kan je alles vinden over de nieuwste Trends, Fashion, Gadgets en alles in en rondom je huis! Uit onze eerste jaren als ondernemer weten we nu dat succes niet automatisch gaat. Dit gaat gepaard met verbinding zoeken, aangaan en vertrouwen hebben en houden. Dit zijn dan ook onze beloftes naar jullie als klant, Wij proberen daarom ook om een zo goed mogelijke Kwalitiet/prijsverhouding te maken.
Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Reeds meer dan 2 maanden geven we aan dat een lamp na amper 2 maand gebruik niet meer werkt. We krijgen een eerste feedback dat ze gaan bekijken. Nadien geen antwoord meer op geen enkele mail!
2 x Lampjes besteld. Had wat probleempjes. Na mijn e-mail bericht werden deze gelijk opgepakt en actie ondernomen. Heel netjes alles afgehandeld. Goede service gehad.
Blij met de lampjes en raad dit bedrijf aan om daar te kopen.
Artikel was zoals omschreven, en de levering was ook sneller dan verwacht.
Super 👌🏼
Artikel ontvangen en de levering was top! Kwaliteit is ook super, zeker een aanrader voor een eerlijke prijs