1. Butik med tagmaterialer
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Engrossalg af byggematerialer
  5. Butik med isoleringsmateriale
  6. Tagdækker

"Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen". Dat is de ambitie van Roofdirect. Roofdirect is gestart vanuit de ambitie dat -de juiste- goede professionele dakmaterialen voor iedereen eenvoudig bereikbar moeten zijn. Daarom staan wij bij Roofdirect voor de Roofdirect voordelen: + Goed en goedkoop Roofdirect biedt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde A-merk dakmaterialen rechtstreeks vanuit de fabrikant. + Gemakkelijk en snel Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken en uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen binnen 1-3 werkdagen in Nederland en België tegen vaste tarieven. Wilt u (gratis) persoonlijk advies, of heeft u vragen over uw klus? Dan is onze deskundige klantenservice u graag van dienst.

4,4

goed advies, professionele materialen

Ik heb goed advies gekregen via klantenservice. Levering van professionele materialen. In mijn geval was in verband met de grootte van de bestelling de levering door een transportbedrijf met een vrachtwagen, en niet met een klein busje van de bekende koeriersdiensten. Goed dit even af te stemmen in verband met bereikbaarheid en aflevermoment.

11. juli 2022

Denk er om bestel hier niet!

Tijdens het afrekenen van de gevulde winkelmand werd ineens de prijs aangepast. We kwamen met de bestelde producten op €250 totaal, toen er afgerekend moest worden was het ineens €340.
Contact gehad met klantenservice.
Antwoord: ze hadden net toevallig de prijs aangepast. U zult net als mij begrijpen dat dit een leugen is natuurlijk.
Ze konden me ook niet tegemoet komen met een aanbod.
We zijn echt niet het type mensen die snel een negatieve review schrijven maar we vonden dit te ver gaan.

Onderstaande reactie van Roof-direct is ook weer een leugen helaas. Er is mij absoluut niets aangeboden.

4. maj 2022
Roof Direct-logo

Besvarelse fra Roof Direct

Beste Rein,

Bedankt voor uw feedback, wij vinden het uiteraard erg vervelend om te horen dat u uw ervaring met ons als negatief heeft ervaren. Zoals telefonisch ook aangegeven zijn de prijsverhoging die doorgevoerd zijn geplande prijsverhogingen voor een aantal productgroepen. Wij begrijpen dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden betreft en zullen eventuele verwachte prijsstijgingen in het vervolg duidelijker proberen te vermelden op de website.

Wat betreft de tegemoetkoming ter compensatie van de gestegen prijzen; wij hebben aangegeven hierin met u te willen meedenken. Ondanks dat u dit aanbod telefonisch heeft afgeslagen staan wij hier nog steeds voor open. Indien u contact met ons opneemt helpen wij u graag om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan
Roofdirect

Glasheldere communicatie

Glasheldere communicatie, ijzersterke kwaliteit en een steengoede levering. Roof Direct is voor mij een vertrouwde keuze betreft dakmaterialen, mede door de deskundige en vriendelijke medewerkers die met mij meedenken. Aanradertje!

2. juli 2021

Uitstekende service

Ik wilde een overkapping bedekken maar wist niet welk materiaal hiervoor geschikt was. Gelukkig heb ik uitstekend advies gekregen van de klantenservice! Bedankt heren. Alle materialen kwamen spoedig binnen, betere service had ik niet kunnen verwachten!

Helemaal super

Wij zijn sinds kort bezig met het bouwen van ons huis ,maar konden nergens de producten vinden waar we naar opzoek waren tot dat we bij Roofdirect terecht kwamen. De producten zijn van top kwaliteit en super snel geleverd. De klantenservice was ook super behulpzaam met het beantwoorden van vaktechnische vragen. Ik zeg helemaal super.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen! De medewerkers waren zeer behulpzaam en het bestellen via de website ging zeer gemakkelijk en snel. Producten waren ook van goede kwaliteit. Zeer tevreden.