Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Nijmegen Dakdekker is een professioneel dakdekkersbedrijf gevestigd in Nijmegen, gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekkingen en -reparaties. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van daken, het verbeteren van isolatie en het uitvoeren van dakinspecties. Onze deskundige dakdekkers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige expertise om elk project met precisie en zorg uit te voeren. Wij geloven in kwaliteit en transparantie. Daarom bieden wij gratis dakinspecties aan, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van de benodigde werkzaamheden en kosten, zonder verrassingen achteraf. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel; we werken met garantiecertificaten tot 15 jaar op onze diensten. Of u nu last heeft van een lekkage of uw dak wilt vernieuwen, wij staan klaar om u te helpen. Bij Nijmegen Dakdekker streven we ernaar om de beste service te bieden tegen competitieve prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor dakwerk in Nijmegen en omgeving!
Kontaktoplysninger
Kerkenbos 1037, 6546 BB, Nijmegen Gelderland, Holland
- +31246690339
- klantenservice@nijmegendakdekker.com
- nijmegendakdekker.com
ze fixte het probleem goed geen lek meer
na afloop lag geen enkele dakpan los…
na afloop lag geen enkele dakpan los alles zat strak vast
ik vond t prettig dat hij niet ging…
ik vond t prettig dat hij niet ging rennen of afraffelen
ze beschreef hoe ventilatie helpt tegen…
ze beschreef hoe ventilatie helpt tegen warmte ophoping klein krom maar duidelijk
Ze legden alles uit tot ik zeker wist…
Ze legden alles uit tot ik zeker wist dat t goed zat
Uitleg gekregen over hoe toekomstige…
Uitleg gekregen over hoe toekomstige problemen te herkennen
je merkt dat ze duurzame materialen…
je merkt dat ze duurzame materialen gebruiken alles zit vast
Zelfs Geholpen Met Extra Afdichting Rond De Ramen, Mijn
Zelfs geholpen met extra afdichting rond de ramen, mijn vader zei dat dat zorgvuldig was.
Partner Vond Dat Ze Extra Service Boden Met De Goten
partner vond dat ze extra service boden met de goten
Gewoon prima werk voor een normale prijs
Dakdekkersbedrijf heeft onze…
Dakdekkersbedrijf heeft onze schoorsteen gerepareerd, helemaal tevreden mee!
Wij laten onderhoud al jaren via dit…
Wij laten onderhoud al jaren via dit bedrijf doen, gaat altijd goed dus waarom ergens anders heen, prijs is wat hoger geworden maar tegenwoordig is dat overal zo.
Viel me op dat de prijs wat omhoog is…
Viel me op dat de prijs wat omhoog is gegaan maar is overal zo, kwaliteit is nog steeds super.
Lekkage
Fijne dakdekker, hebben een lekkage opgelost, was allemaal zo gebeurt on hoefde er ook niet veel voor te betalen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.