Rivièra Maison Anmeldelser 143

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nu bijna 4 weken geleden de bestelde dienblad retour gestuurd, met hun eigen retourbon. Alles is ook aangekomen, maar krijg nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb hem zeker 6x gebeld, elke kee... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ben fan en al jarenlang vaste klant bij Riviera Maison en wil deze week voor het eerst de klantenservice van RM wat vragen. Wat blijkt het mailadres werkt niet, via FB krijg je alleen een standaard... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hadden begin november 24, lampenkapjes besteld, gebeld, nee ze zouden in februari komen maandag gebeld, nee ze komen de derde week van maart! Geen communicatie Maar ik heb nu al mijn geld retou... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service: Op 14 oktober 2024 bijzettafel besteld en € 349,- betaald. Levertijd tussen 8 en 12 weken. Na 13 weken maar eens gebeld (6/1): Kreeg heel laconiek te horen dat levering 2e week fe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Ontdek onze meubelen en accessoires. Laat u inspireren.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eind 2023 6 eettafel stoelen gekocht…

Eind 2023 6 eettafel stoelen gekocht maar deze bleken scheef te zijn. Na 6 maanden en heel veel e-mails, telefoontjes van onze kant pas ons geld terug gekregen.. hier kopen we echt nooit meer iets !! Hele slechte kwaliteit en service!

1. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voorraad webshop niet up to date

Had geurstokjes besteld tijdens de 1+1 gratis aanbieding. Op de website was vermeld dat de levertijd wat langer duurde, maar na 1.5 week had ik nog niks vernomen. Zelf contact met ze opgenomen. Krijg ik een mail terug dat de bestelde artikelen uitverkocht zijn. Jammer dat dit dan niet meteen goed wordt bijgewerkt op de website.

5. august 2024

Slechte service en kwaliteit

In december 2023 kochten wij alle elementen van de del rey kast na deze in de winkel te hebben gezien. Pas in april werd de kast geleverd, waarbij 3 van de 8 onderdelen gebreken vertoonden. Beschadigingen en een kast had andere afmetingen zodat netjes afstellen niet mogelijk is. Inmiddels is het juli en onze kast is nog niet naar tevredenheid vervangen. De service van Riviera Maison is ronduit slecht! Heel erg jammer want de kast is verder prachtig.

8. april 2024

Misleiding met sale actie

Normaliter betaal je bij riviera maison geen verzendkosten bij bestellingen van accessoires en kleinmeubelen boven een aankoopbedrag van 250 euro. Men adverteert nu met een sale korting van 10% op een groot aantal artikelen, maar de misleiding bestaat hieruit dat men niet duidelijk aangeeft dat je dan wel weer verzendkosten moet betalen. Ook boven de 250 euro. Je krijgt dus eigenlijk helemaal geen 10% korting. Bij een artikel van 260 euro krijg je dus zogenaamd 10% korting. Maar vervolgens betaal je 25 euro verzendkosten. Dus netto hou je 1 euro korting over. Dat noem ik misleiding. Als je hieover contact opneemt dan is de enige reactie, dat ze hier niets aan kunnen doen.

17. juni 2024

Slechte services!!

Een bedrijf wat in de Nederlandse volksmond bekend staat als een goed lopend bedrijf in wooninrichting / woonaccessoires met een goede klantenservice.
Helaas is bij ons het tegendeel bewezen en zijn wij alles behalve tevreden over dit bedrijf en manier van zaken doen!

In september een bank a 3600,- besteld, die zou in januari geleverd worden. Uiteindelijk na veel gedoe de bank in april gekregen, inclusief vlekken op de bank. De beloofde tegoedbon nergens te vinden en geen contact meer te krijgen!

Wij, inclusief familie en vrienden, zullen hier nooit meer iets kopen!

17. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

bank heeft na drie weken plekken en de service is slecht

Net nadat het bankstel( kosten 3198 euro + 99 euro bezorging + 181,50 euro cash voor lift) was geleverd ( ongeveer drie weken) zijn er plekken ontstaan op één van de kussens van de bank. Terug naar Riviéra Maison. Ondanks dat het meteen duidelijk was dat het om een fabricagefout ging moest ik toch eerst naar vlekkenservice Iproteqt. Na drie maanden veel vragen en langsgaan bij Riviéra Maison kwam eindelijk POS Service Group BeNeLux B.V. Wijnhornsterstraat 200, 8932 EZ Leeuwarden kijken.
De bevinding: (noot uit rapport) de stof was inderdaad wat lichter op het rechter kussen doordat deze wat vaker word gebruikt. Mijns inziens zien de plekken eruit alsof de bank al jaren gebruikt is i.p.v. die drie weken ( in deze drie weken ook op vakantie geweest). Ik ben zeer zorgvuldig met de bank omgegaan. Ik heb altijd een kleed erover gehad ter bescherming en juist na constatering van de plekken ben ik zoveel mogelijk niet meer op die plekken gaan zitten, maar op de andere kussens en dat heeft er niet voor gezorgd dat deze plekken naderhand zijn uitgebreid. Ik ben alleenstaand zonder kinderen. De servicemonteur had geen oplossing voor mijn vraag. Wel of ik het bezoekrapport met onwaarheden even wilde tekenen met daarin dat hij de plekken had verwijderd en de bank een zgn natte behandeling had gegeven. Terwijl vooraf de monteur aangaf er dat er geen vlekken waren op het rechter kussen van de bank. Wat totaal niet klopte. De monteur werd boos en ik mocht naderhand het rapport (met zijn verbeteringen) niet meer lezen omdat ik niet wilde tekenen. Het kwam allemaal zeer bedreigend over. Ik ben blij dat ik niet getekend heb want later zag ik in het toegestuurde verslag dat er nog een onwaarheid in zat, nl dat de bank niet was geïmpregneerd terwijl dit tijdens ons gesprek ter sprake is gekomen.

18. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Brandon bank doorgezakt en gescheurd

Heb voor tweede keer bank gekocht bij riviera maison,eerste bank was 5700 euro,na twee weken zat ik werkelijk op de grond !!! Werd mij letterlijk gezegd dat ik te zwaar was,ben inderdaad 110 kilo maar dat is me niet verteld toen ik bank kocht,vind he zowiezo vreemd dat een bank geen 110 kilo jan dragen,als ik visite krijg moet ik eerst weegschaal neerzetten.
Na maand of 8 mailen bellen en aantal keer naar winkel geweest mocht ik uit coulance andere bank uitzoeken maar moest 2199 euro bijbetalen voor een bank brandon die mij gewicht makkelijk jon dragen,nou je raad het al,we zijn nu maand of 10 verder en zit in diepe kuil en leer is op naden losgelaten !!! Kwaliteit en service is werkelijk nul !!! Ik heb geen vertrouwen in goede afloop en voor mij nooit meer een bank van riviera maison !!!

12. marts 2024

Oplichters

Homestore bergen! Verschrikkelijke mensen, denken boven de wet te staan. Firma list en bedrog... online een RM dressoir gekocht, en binnen wettelijke termijn geannuleerd, maar ze weigeren de annulering te accepteren. Uiteindelijk via trustshop een deel van geld terug gehad. NOOIT MEER BESTEL IK IETS BIJ HUN! Ze belde ook nog op een onvriendelijke manier op om te zeggen dat ik moest stoppen met proberen te annuleren want dat ging niet. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik hoop dat ze stikken in het geld wat ze gestolen hebben van mij

1. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor mij gedaan met Rivièra Maison!!

Voor mij gedaan met Rivièra Maison!!! Klantenservice trekt op niks zoals er nog velen schrijven !!!
Kussens besteld , zaten gewoon in doos gegooid, niet eens ingepakt en er zaten verschillende vlekken op. Dus teruggestuurd aangezien zij beloofden van de retourkosten terug te betalen.
Spelletje is nu al meer dan 1 maand bezig , al verschillende e-mails gestuurd waarop zij steeds beloven dat hun boekhouding de 11,45 euro zal terugstorten maar nog steeds niks gezien dus nooit meer Rivièra Maison voor mij 😡 en de kwaliteit is ook niks meer waard , is nochtans niet goedkoop
Made in China waarschijnlijk
Ze mogen vanaf nu hun brol houden

29. november 2023

Stay away. Terrible quality AND service

Bought a desk (Bureau) a couple of years ago. Did not com to mindt to write a review then.
The desk was way to high for use as an office desk, and only after A LOT of mails was I able to get 20% refund. I had do cut of the top, but still it is to high.
I addition, the quality is HORRIBLE.
To a price of around 1600 EUR it is totally under every measure.
My only advice if you consider purchasing something from this company: Stay away ! !

18. januar 2023

Zeer slechte klantenservice!

Zeer slechte klantenservice!
In de avond een salontafel besteld, de Saratoga.
Zie ik de tafel bij Sohome voor 400 euro minder staan, was de sale in gegaan.
Gelijk mail gestuurd om te annuleren, nu 10 dagen verder krijg ik mail dat hij bezorgd wordt.
Kortom men doet niets met de mails, 4 stuks.
Dus pakket gaat gewoon weer met de bezorger retour.

17. december 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Oh wat een teleurstelling

Oh wat een teleurstelling! Kreeg van de kinderen de adventkalender. Leek super leuk, mooie verpakking maar wat een zooitje bij elkaar gezochte spullen zat erin! Echt geen enkele waarde, magazijn hebben ze waarschijnlijk opgeruimd en hierin gestopt. Klaar met dit bedrijf, heb er veel van ook meubels etc maar de kwaliteit wordt echt minder en de prijzen daarentegen stijgen als een malle.
Tot slot, ik zou me schamen als bedrijf als ik dit verkocht. En voor een absurde prijs. Mij gaan ze i.i.g. niets meer verkopen.

24. december 2023

MET KLUITJE IN HET RIET GESTUURD:

MET KLUITJE IN HET RIET GESTUURD:
Afgelopen zomer de RM - agenda gekocht bij RM (Maison Sud) in Breda. Deze week agenda ingevuld, bleken bladzijden door elkaar te zitten. Vandaag (23 december 2023) teruggegaan. Aldaar zeer onprettig te woord gestaan door een heer, de eigenaar. Was niet bereid het op te lossen: we moesten maar contact opnemen met de klantenservice : IS DIT NIET ZIJN TAAK ALS SERVICE????
Jammer dat het zo gegaan is, en ik zou als RM Nederland mij afvragen of deze vestiging wel de service uitstraalt die we gewoonlijk gewend zijn.
Wij hebben besloten daar niet meer te komen.
H. Birkhoff, huisarts

23. december 2023

slechte klantenservice

slechte klantenservice. mail gestuurd met foto’s over mijn defecte dubbelwandige theeglas krijg ik als reactie dat ik de bestelnummer moet mailen dan kunnen ze het in behandeling nemen of contact moet opnemen met de winkel. nou sorry hoor ik bewaar een bon niet zolang en winkel niet in de buurt. nou laat maar zitten. waardeloos. voor wat is er een klantenservice als er toch niks gebeurt.

19. december 2023

het artikel was ok

het artikel was ok, maar de firma gedraagt zich als een echte bloedzuiger als het op spam aankomt; het maakt niet uit hoe vaak je je afmeldt, de reclame blíjft gewoon komen!!

30. november 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.