Ik heb nu bijna 4 weken geleden de bestelde dienblad retour gestuurd, met hun eigen retourbon. Alles is ook aangekomen, maar krijg nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb hem zeker 6x gebeld, elke kee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik ben fan en al jarenlang vaste klant bij Riviera Maison en wil deze week voor het eerst de klantenservice van RM wat vragen. Wat blijkt het mailadres werkt niet, via FB krijg je alleen een standaard... Se mere
Wij hadden begin november 24, lampenkapjes besteld, gebeld, nee ze zouden in februari komen maandag gebeld, nee ze komen de derde week van maart! Geen communicatie Maar ik heb nu al mijn geld retou... Se mere
Waardeloze service: Op 14 oktober 2024 bijzettafel besteld en € 349,- betaald. Levertijd tussen 8 en 12 weken. Na 13 weken maar eens gebeld (6/1): Kreeg heel laconiek te horen dat levering 2e week fe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Ontdek onze meubelen en accessoires. Laat u inspireren.
Kontaktoplysninger
Beiraweg 15, 1047 HN, Amsterdam, Holland
- rivieramaison.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik was jarig en kreeg een…
Ik was jarig en kreeg een adventkalender van mijn broer. Ik hou d’r van! Maar nu ik het uitpak, en weet hoeveel het gekost heeft. Denk ik is dit het? Mijn broer had er vijf gekocht. Dus best wel een bedrag uitgegeven. Maar als je bedenkt wat er in zit voor dàt geld? Is het niet waard. Ook al ben ik heel blij met mijn cadeau, ik had er meer van verwacht. En mijn broer ook, hij zei laatst ik hoop dat het opbouwend is! Misschien als het goedkoper zou zijn, zou ik het aanraden. Maar tot nu toe beslist geen €200,- waard!
Klacht over kwaliteit van het mooie…
Klacht over kwaliteit van het mooie rustic rattan product. Artikelen worden steeds vaker van minder mooie kwaliteit gemaakt. Jammer het is erg duur en lijkt erop dat er gewoon oude "restjes" worden gebruikt, zeker voor de kleinere artikelen.
Veel gekocht voor de feestdagen maar je…
Veel gekocht voor de feestdagen maar je moet alles na kijken of je het wel krijgt . Besteld sarvetringen voor de feestdagen , vraag wanneer ik ze kan ontvangen . Krijg je gewoon doodleuk te horen volgend jaar pfff. Keuken handdoek + theedoek ook gewoon volgend jaar. Zetten ze er bij kun je zien bij je bestellin 6 tot 10 weken levertijd ! Moet er nog goed over denken of ik nog wat ga bestellen in de toekomst.
Slechte service
Mijn hele huis staat vol met RM , hoop geld voor uitgegeven maar service hebben ze nognooit van gehoord daar. Na 6 jaar valt al het stof onder mijn eetkamerstoelen vandaan, zo gaar als boter. Foto’s gestuurd en gevraagd of dat normaal is… helaas doen ze niets aan , 3 jaar garantie is om. Dus mensen als je dure eetkamerstoelen koopt bij Riveira wees gewaarschuwd je doet er niet langer mee dan 6 jaar!
Koop een dure kast in de sale
Koop een dure kast in de sale. Nog altijd 1100 Euro. Bij bezorging blijkt deze fors beschadigd en met putjes en witte stipjes. Overal kringen en helemaal dof. Waarschijnlijk een kast die lange tijd in een winkel heeft gestaan maar als nieuw wordt verkocht. Dit is direct gemeld. 5x verschillende reacties van de klantenservice. Op artikelen uit de sale geldt geen garantie.. dus ze leveren een barrel van een kast maar omdat het in de sale is hebben we niets te verhalen. Echt wat een schande. Ze willen wel een potje beits leveren en een coupon voor in de online shop. Die laatste heb ik weg gegeven. Bij mij komt geen RM meer binnen. Wat een teleurstelling. Dus u bent gewaarschuwd.. koop in ieder geval geen meubels in de sale want ze leveren oude meuk. Overigens heb ik een review op de site van RM geschreven maar deze is verwijderd.. nog erger
Ontzettend slechte ervaringen
In juni 2022 tuinmeubelen besteld bij Rivièra Maison in Alexandrium, gevraagd of er een kortings actie aankwam maar dat was niet zo volgens de verkoopster. Ten tijde van levering was mijn hele bestelling ruim €800,- afgeprijsd. Dit is na veel mailen en bellen uiteindelijk opgelost door de klantenservice dmv een shop tegoed. Bij aflevering bleken alle tuinstoelen beschadigd en/of vies. De stoelen werden na veel bellen en mailen omgeruild maar ook deze waren weer vies. Afgesproken dat ze dit seizoen zouden worden omgeruild, dat is ook gebeurd. Nu is het tafelblad gescheurd, weer melding van gemaakt bij de klantenservice en ook deze zou weer omgeruild worden dat tot op heden ( nu ongeveer 8 weken later) niet is gebeurd. De tafel is inmiddels met de vuilnisman mee . Ik ben ontzettend teleurgesteld in de manier waarop de klantenservice omgaat met klachten. Ik was een goede en tevreden klant van RM maar ik koop er nooit meer iets .
Prachtige bank!
We hebben de jones bank gekocht, hij is prachtig & hele mooie kwaliteit. Heel blij mee! Snelle bezorging en goede service!
Attent ná aankoop doghouse.
Bij Riviera Maison Zaandam het doghouse gekocht. Omdat deze niet in onze auto paste (geen 3e deur maar kofferbak) hebben we het doghouse op de trein - vanuit Hoorn - opgehaald. Het was ook nog in totaal 3km lopen. Afijn, onze teckel is dolblij met zijn mooie "kasteel". Toen ik RM een foto stuurde van onze teckel in zijn "kasteel", kreeg ik een allerleukst en lief kaartje met mooi hondenbakje per post toegestuurd. Wat ontzettend attent! Dank lieve mensen bij RM.
Nog minder dan 1 ster waardig
Nog minder dan 1 ster waardig. Absoluut waardeloos!!! Bestelling geplaatst en naar Post NL punt laten sturen wegens vakantie. Na 2 dagen een appje van de buren dat er al 2 dagen een pakketje voor de deur lag. Riviera Maison heeft van mijn bestelling 2 pakketten gemaakt en 1 naar het Post NL punt gestuurd en eentje naar huis. Klacht ingediend 0 reactie gehad. Bij thuiskomst bleek dat de dop niet op een flacon zeep zat. Gebeld. Aardige medewerker gesproken; hele verhaal verteld. Ze zou het meteen oplossen en dezelfde dag hun fout herstellen en een nieuwe opsturen. Tot haar collega de dag erna op de foto vond dat er nog voldoende zeep in de fles zat en de melding niet in behandeling wilde nemen. Echt een 0 voor klantvriendelijkheid. Zij maken meerdere fouten maar als klant moet je het allemaal maar pikken. Dit was wel mijn laatste bestelling!
Hele slechte service
3 Jaar geleden 4 bordjes gekocht van 22 x 22 cm bij de winkel in Barendrecht. Deze winkel is er niet meer. 2 Bordjes zijn nog goed, maar bij 2 bordjes is de tekst Buon Appetito verdwenen. Helaas geen garantie, want ze bieden maar 1 jaar garantie.
Ik gebruik de bordjes niet dagelijks. Ook vind ik de klantbenadering van Ruby zeer onvriendelijk. Hoe durft er gesproken te worden over service, die hoog in het vaandel staat?
Ik heb door de jaren heen zoveel artikelen gekocht bij RM....maar dit is nu voorbij, want bij alle glazen verdwijnt ook de opdruk. Ik heb een Miele vaatwasser en ik gebruik altijd vaatmasmachinetabletten van Sun.
Zoals veel vaker top service mooie…
Zoals veel vaker top service mooie nieuwe stoelen voor een goede prijs. Ze werden volledig uitgepakt en op hun plaats gezet door zeer vriendelijke bezorgers.
Wederom een top ervaring
Fauteuil
Had een stoel besteld maar per ongeluk geannuleerd toen wilde ik 2 dagen naderhand weer bestellen was de stoel 80 euro duurder heb email gestuurd maar krijg geen antwoord ook telefonisch heel slecht bereikbaar gooien gewoon telefoon erop
Riviera Maison Bergen geeft erg goede service en is oplossingsgericht
Riviera Maison Bergen geeft erg goede service. Artikelen zijn keurig en met zorg verpakt. Ook worden mijn mailtjes vriendelijk beantwoord en er wordt meegedacht.
Zelf woon ik in het zuiden, maar bestel bij Riviera Maison Bergen.

Top bedrijf
Top bedrijf, super kwaliteit, goeie service kan niet anders zeggen.

Besvarelse fra Rivièra Maison
Onze meubels besteld bij Rivièra…
Onze meubels besteld bij Rivièra Maison! Wij kunnen niet wachten totdat ze geleverd worden. Ontzettend fijn geadviseerd in de winkel en gelijk wat accessoires gekocht om ons huis gezellig te maken!

Verliefd 😍
Heel fijn geholpen. Helemaal blij met mijn nieuwe spullen 😍 Ik ben verliefd!

Besvarelse fra Rivièra Maison
In de winkel geweest om een mooi cadeau…
In de winkel geweest om een mooi cadeau te kopen. Ontzettend goed geholpen en niet normaal mooi ingepakt. Ik word altijd blij als ik bij Riviera even binnen loop. Vriendelijk personeel en hele mooie interieur spullen!

Besvarelse fra Rivièra Maison
Op 13 november 2022 een duur kleed…
Op 13 november 2022 een duur kleed gekocht van rond de 2000 euro. Dit zou eerst na 6 weken en vervolgens eind januari begin februari geleverd worden. Het kleed is nooit geleverd en via de klantenservice krijg ik niet meer te horen dan dat het kleed binnen is en deze week geleverd wordt. Dit hoor ik nu al 5,5 maand. Ik ben bang dat ik gewoon ben opgelicht en onderzoek of er een manier is dat ik mijn geld kan terugvorderen. Wat een teleurstelling dit bedrijf.

Besvarelse fra Rivièra Maison
Slechte service voor heel veel geld…
Slechte service voor heel veel geld meubels besteld nou dat doen we nooit meer. In de winkel zijn de dames super aardig en behulpzaam maar de after sales en klantenservice is echt bagger slecht.
Afspraken worden never nagekomen niemand weet waar je meubels zijn etc etc. Grote mond aan de telefoon als je een vraag stelt.
Korting klopt niet vochers waar je recht op heb er krijg je niet.
Voor ons geen RM meer
En als ik

Besvarelse fra Rivièra Maison
Læs mere om andre typer anmeldelser.