Rivièra Maison Anmeldelser 143

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nu bijna 4 weken geleden de bestelde dienblad retour gestuurd, met hun eigen retourbon. Alles is ook aangekomen, maar krijg nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb hem zeker 6x gebeld, elke kee... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hadden begin november 24, lampenkapjes besteld, gebeld, nee ze zouden in februari komen maandag gebeld, nee ze komen de derde week van maart! Geen communicatie Maar ik heb nu al mijn geld retou... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service: Op 14 oktober 2024 bijzettafel besteld en € 349,- betaald. Levertijd tussen 8 en 12 weken. Na 13 weken maar eens gebeld (6/1): Kreeg heel laconiek te horen dat levering 2e week fe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Ontdek onze meubelen en accessoires. Laat u inspireren.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Slechte klantenservice

Bestelling na 4 weken nog niet ontvangen. Blijkt niet op voorraad te zijn. Kan gebeuren, maar communiceer dit. Klantenservice is Telefonisch niet bereikbaar en reageren ook niet op mails.

12. februar 2025

1 ster is nog te veel.

1 ster is nog te veel.
In december heb ik een grote doos retour gestuurd met daarin 4 borden en een tapas schaaltjes. Inmiddels zijn we al weken verder en geen 1 cent ontvangen!! Ik voel mij eigenlijk bestolen foor Rivera maison.
Ik heb wel vaker bij Rivera maison besteld en als ik iets retour stuurde, dan kreeg ik netjes mijn geld terug.
Maar nu lees ik de vele klachten en dat maakt mij erg boos!!! Ik ben helaas ook als vele andere de pineut.

Graag oplossing!!

29. januar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Communicatie

Maar ik heb nu al mijn geld retour gekregen!
Ik koop mijn lampenkapjes wel ergens anders!

28. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte kwaliteitglazen en service

Dubbelwandig glas cadeau gekregen voor de kerst , nu zit er al water tussen de glaslagen , omdat het een cadeau betreft heb ik geen bon . Op het glas staat Riviera - Maison geprint dus gaat onomstotelijk om een glas van hun , toch geen enkele coulance van de klanten "service" , ze moeten een bon hebben.
NOOIT NOOIT NOOIT iets van Riviera - Maison kopen !!!! Als je achter je producten staat geef je service en een nieuw glas , Riviera - Maison staat voor TROEP vandaar geen service .

22. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

mooie vazen ,,

mooie vazen ,,, en zeeeer netjes geleverd,,, goed verpakt ,, en ondanks dat er vertraging op zou zijn toch binnen een paar dagen binnen . ik ben er blij mee

15. januar 2025

Mijn ervaring met Rivièra Maison is teleurstellend

Mijn ervaring met Rivièra Maison is ronduit slecht. Direct na mijn bestelling ontdekte ik dat de glazen in de aanbieding waren met “1+1 gratis”. Telefonisch waren ze onbereikbaar en op mijn e-mail kreeg ik pas veel later een kil en onbegripvol antwoord. Geen enkele poging tot tegemoetkoming.

Had ik mijn bestelling retour gestuurd en opnieuw besteld, dan had ik wél van de actie kunnen profiteren. Dit getuigt van slechte service en weinig respect voor klanten. Ik bestel hier nooit meer.

8. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In de winkel in Amsterdam probeerde de…

In de winkel in Amsterdam probeerde de verkoper me ervan te overtuigen dat een barst in het glas normaal is en dat het zo hoort. Dit gebeurde op de meest verschrikkelijke manier: arrogant, onbeschoft en brutaal. De service is verschrikkelijk en de kwaliteit van de glazen is nog erger. Ik raad niemand aan om daar iets te kopen.

29. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een Dikke 1 Ster Recensie voor Home…

Een Dikke 1 Ster Recensie voor Home Store Bergen

Onze ervaring met Home Store Bergen was ronduit teleurstellend. We hebben een lamp besteld die binnen zes weken geleverd zou worden. Na vier maanden wachten en geen enkele update, hebben we talloze e-mails gestuurd zonder enige respons.

Toen we uiteindelijk telefonisch contact kregen, waren de eigenaren, Carolien en Eric van Vlaanderen, zeer onbeleefd. Ze lieten ons niet uitpraten en deden alsof het allemaal onze schuld was. Dit was niet alleen frustrerend, maar ook erg ongepast.

We hebben geprobeerd de lamp te retourneren, maar dat was volgens hen niet mogelijk, terwijl dit wettelijk verplicht is. Uiteindelijk hebben we via rechtsbijstand ons geld teruggekregen, maar dat kostte ons veel tijd en energie.

Kortom, wij raden iedereen af om hier iets te bestellen. Je kunt beter het dubbele betalen bij een ander bedrijf dat wél goede service biedt. Bij Home Store Bergen werken allesbehalve eerlijke en klantgerichte ondernemers, het voelt eerder alsof je zaken doet met de familie Flodder.

5. december 2024

Barst

Pastaborden besteld, één geleverd met een barst. Ik een mail gestuurd met foto van de barst, kreeg ik een mail terug van INGE dat ze het bord niet terug nam omdat bij RM dingen vaak handgemaakt zijn en daardoor “Perfectly Imperfect” zijn.
“En dat maakt ze zo bijzonder “
Dus een barst in je spiksplinternieuwe bord is normaal?????
Zou Henk Theunisse ook thuis borden hebben met een barst erin? Of het personeel zelf… vast niet. Ik koop al decennialang RM, maar dit is de zoveelste druppel voor mij!
Zijn ze helemaal gek geworden daar!
Wat een waardeloos bedrijf zeg.
Ik hoef niet meer!!

2. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos slecht bedrijf dit…

Wat een waardeloos slecht bedrijf dit ik zit al een week op een pakketje te wachten,en je word aan het lijntje gehouden van hij is gepicked en klaar voor versturen.Ik heb al 6x gebeld en je wordt gewoon belazerd nu is het verzonden zeggen ze,track&trace heb ik niet dat doet post.nl en in mijn account staat nog steeds in behandeling.
Dus mensen koop hier nooit wat,zo ga je niet met klanten om het is ook geen kattenpis wat je daar koopt.
Maar dat boeit ze geen rest daar.
Voor mij zijn ze helemaal geen ene ster waard.

15. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tevreden

Wat cappuccino mokken besteld
Waren nog mooier dan op de afbeeldingen.
Werden snel bezorgd en zeer goed verpakt
Ben blij met de afhandeling en de mokken.

13. november 2024

Rivièra Maison

Rivièra Maison, erg slecht! Klok kapot geleverd vragen ze om foto's alles opgestuurd krijg ik terug dat ze een kortingscoupon kunnen geven van 15% na 10 dagen. mensen zijn helemaal gek klok kost gewoon 230€ en doet het niet eens. Ik koop nooit meer bij hun en zal iedereen hier over vertellen! Morgen nog maar is een berichtje op social zetten, oplichters!!!

8. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen contact mee te krijgen.

Kleine bestelling gedaan, deze supersnel ontvangen. Helaas is een kopje beschadigd. Met de klantenservice geprobeerd contact op te nemen, die reageert gewoonweg niet.
Heel jammer want het kopje was als cadeau bedoeld.
Ik bestel hier niet meer, zonde van mijn geld en energie.
Update: Na 3 mails een reactie van inge: er wordt een nieuwe mok gestuurd en de oude mag retour, dat ik heb keurig gedaan.
Maar je raad het al, 4 weken later heb geen mok of een terugbetaling ontvangen.
Nooit meer!

14. november 2024

Dekbedovertrek besteld

Dekbedovertrek besteld. Snel geleverd, maar bij eerste keer wassen zat alles onder de pluizen. Ben een week bezig geweest om alles op te ruimen. Klantenservice gebeld. Was een bekend probleem en ik moest maar een mailtje sturen. 5 dagen later gebeld, omdat ik nog niks gehoord had en ik zou dezelfde dag iets horen. 3 dagen later nu en nog steeds niks.

4. november 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ben fan en al jarenlang vaste klant…maar

Ik ben fan en al jarenlang vaste klant bij Riviera Maison en wil deze week voor het eerst de klantenservice van RM wat vragen. Wat blijkt het mailadres werkt niet, via FB krijg je alleen een standaard antwoord, daar zit dus niemand achter en er zijn geen telefoonnummers te vinden. Dit is een slechte zaak, helaas kan ik ze niet bereiken anders had ik dit liever direct aan RM medegedeeld.

5. november 2024

cadeaubon ontvangen voor verjaardag

cadeaubon ontvangen voor verjaardag. dan wil je er online iets mee bestellen, maar moet je nog iets bijbetalen, dan gaat dat niet als je geen nederlandse bankrekening hebt aangezien ze je dan enkel de optie ideal geven en die pakken de belgische kaarten niet aan... Hun whatsapp zou niet werken, maar ze laten het wel lekker online staan... per telefoon krijg je ze niet te pakken en per mail vragen dan om meer uitleg , maar er valt ,niet meer uit te leggen dan hierboven. vervolgens geen antwoord...

26. oktober 2024

300,- kwijt

Homestore Bergen weigert een annulering (wegens niet leveren) terug te te betalen. Levert rechtstreeks als dealer van Rivera Maison. Hier ook naar gebeld. Staan bekend als moeilijke klant maar blijven met hun samenwerken. Internet staat vol van niet geleverde en niet terug betaalde producten van Riviera Maison. 300,- kwijt.

18. oktober 2024

Hele slechte service

Hele slechte service. Door een fout in de backoffice werd er geen product geleverd zoals beloofd. Ze zijn te beroerd om de telefoon te pakken en excuses te maken en naar een oplossing te zoeken. Nooit wat bestellen!

21. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.