De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere
Se, hvad kunderne siger
oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere
Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik tweede review …
Ik plaatse al een review en bij deze wil ik iedereen die van plan is online een bestelling te plaatsen dit NIET te doen zijn oplichters echt waar sturen steeds dezelfde mails niet betrouwbaar.
Ik wacht al sinds 24 januari op mijn bestelling vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
Zeer slecht
Zeer slecht, 4 weken op een zwembroek moeten wachten en dan ook nog verkeerde maat gestuurd. Weg 35 euro. Bestel hier nooit meer
Zwembroek besteld ... wegblijven hier!!!
Zwembroek besteld en na lang wachten kwam ze dan ... ik zou me schamen moest ik ze aandoen zo slecht is de kwaliteit ... omdat het om dropshipping met exuberante retourkosten gaat kan ik niets ander dan 35€ verlies slikken ... zuur, maar weeral een leerschool.
Slimme oplichterij
Ook ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Krijg ook mails dat het onderweg is. Inderdaad: oplichterij.
Een jas besteld
Een jas besteld
2 weken wachten en niks geleverd krijgen
Iedere dag dat je een mail stuurt duurt een dag later
Ik vroeg om mijn geld terug en kon alleen een alternatief krijgen
Erg slecht!
Niet bereikbaar per telefoon!
Zeer trage levering + bedenkelijke kwaliteit
1 februari bestelling geplaatst en volgens tracking nog altijd in het land van de bestelling zelf.
Verzending service is enorm traag. Ik hoop volgende week mijn bestelling eindelijk te mogen ontvangen.
Update 19/02: toch al één deel van mijn bestelling ontvangen, maar voldoet niet aan de verwachting, wintertrui lijkt meer op een zomertrui...
Update 21/02: al 2de deel ontvangen, trui lijkt in niks op aangeboden artikel, slechte kwaliteit van stof. Nog 2 delen onderweg, benieuwd of één deel mij wel nog aangenaam kan verrassen...
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Schoenen op 27 jan besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Geen gehoor bij bellen en geen reactie per mail. Niets kopen dus!!
26-01-2025
Bestelling geplaatst, nou ruim twee weken later is er nog niks. Track -en tracecode waardeloos. Ik had de reviews eerst moeten lezen, dan had iker niks besteld.
bestelling geplaatst op 21 januari
bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintertrui" aangekregen. Weegt met moeite 300gr, maw brol, en op basis van chinese maten, maw veel te klein. Retourneren en geld terug bestaat bij hen niet. Wel grotere maat kiezen en 14.99€ kosten betalen of iets anders kiezen voor hetzelfde bedrag en 19.99e kosten betalen. Wegblijven daar is de boodschap
Oplichters
Oplichters, telefoonnummer bestaat niet als je mailt krijg je steeds dezelfde mail terug.
Artikel nog steeds niet geleverde na bijna 2 weken.
Ik voel dat het niet klopt dit bedrijf.
Artikel nu ontvangen na 3 weken maar de kwaliteit is heel slecht. Het moeten leren pantoffels zijn maar ze wegen net alsof ze van kurk zijn.
Ik heb een aantal weken geleden een…
Ik heb een aantal weken geleden een broek en jas besteld. Het had volgens de tracking al binnen moeten zijn maar dat is het niet. Ook kan ik ze op geen enkele manier bereiken. Wat kan ik doen? Ik ben bang dat ik ook opgelicht ben.
Oplichters eerste klas zeggen dat me…
Oplichters eerste klas zeggen dat me bestel nummer niet klopt na n maand wachten op n jas en nu bij mailen te horen krijgen dat de bestelnummer niet klopt OPLICHTERS!!!
Zeer teleurstelleZeer teleurstellende ervaring – Niet aan te raden!nde ervaring
Zeer teleurstellende ervaring – Niet aan te raden!
Ik heb een jas besteld bij River Mode en mijn ervaring was ontzettend teleurstellend. Op de website zag het product er prachtig uit, maar wat ik ontving was totaal anders: de kwaliteit was absoluut niet in verhouding met de prijs die ik ervoor betaald heb.
Daarnaast was het retourproces extreem moeizaam. In plaats van een eenvoudig retouradres in Nederland, moest ik het product op eigen kosten naar China sturen, wat erg duur is. Dit is niet wat je verwacht als je in Nederland een bestelling plaatst. De klantenservice bood nauwelijks hulp en deed er alles aan om het retourneren moeilijk te maken.
Ik raad niemand aan om bij River Mode te bestellen. Wat je krijgt, komt niet overeen met wat je op de website ziet, en als je niet tevreden bent, word je opgezadeld met hoge retourkosten en een frustrerend proces. Echt een slechte ervaring!
Schoenen besteld
Schoenen besteld, helaas niet de juiste maat. Vielen kleiner uit. Retourneren gaat alleen door extreem hoge retourkosten te betalen(40-60 euro). Net zo duur als schoenen zelf. Staat nergens op site vermeld dat retourkosten zo hoog zijn(moeten terug naar Azië gestuurd worden). Ik krijg de mogelijkheid om tegen korting een andere maat te bestellen met behoud van gekochte schoenen, maar dat wil ik helemaal niet. Geen aanrader om hier iets te bestellen!
Winterjas besteld van echt leer
Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof.
Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggezonden moet worden naar China. (Dit kost ongeveer 60€). Slechte service dus en slechte kwaliteit. KOOP HIER NIETS.
Maak melding bij Nietbezorgd.nl
Ik dacht bij het bestellen van een vest dat ik met een Nederlandse winkel te maken had. Helaas blijkt dat als je retour wilt sturen je een adres in China krijgt.
Als consument heb je recht om naar een Nederlands adres je aankoop terug te sturen.
Meld je probleem bij “nietbezorgd.nl” ze zijn bezig een zaak aan te spannen tegen River Mode. Dus hoe meer meldingen, hoe groter de kans van slagen!
Oplichters bende, criminelen
Heb in novermber een bestelling geplaatst order 8660 na bijna een maand later had ik het nog steeds niet ontvangen. Heb dan contact opgenomen met hun ineens was het niet meer voorradig en boden ze me iets anders in de plaats. Ik vond niets interessants dus vroeg ik mijn geld terug en dat kwam zo snel mogelijk in orde. Na opnieuw een maand verder en talloze mails heen en weer heb ik zelfs mijn geld niet eens terug gekregen. Dit is ronduit gewoon crimineel gedrag en oplichterij. Ik heb al mijn mails als bewijs. Hier ga ik het echt niet bij laten en juridisch verder mee gaan want zulke mensen gaan anders echt niet ophouden. Ronduit schandalig! Jullie moesten jullie echt schamen! Contactpersoon is Emma al twijfel ik nu of ze wel echt bestaat. Op 9 januari werd zogezegd mijn restitutie succesvol verwerkt, het ging 5-10 werkdagen duren vooraleer het op mijn rekening stond. heden 27/01 nog steeds mijn geld niet terug.
Echt schandalig!
Nog minder dan 1 ster geef ik deze…
Nog minder dan 1 ster geef ik deze website. Na lang onderhandelen willen ze eigenlijk liever niet dat je je geld terug vraagt!!! Bedriegers zijn het....
Linnen blouse besteld
Linnen blouse besteld, deze kwam super gekreukt aan: niet eens fatsoenlijk opgevouwen. De blouse was van slechte kwaliteit: super dunne stof, knoopjes pasten niet door de knoopsgaten en op de naden allemaal draden (niet netjes gelockt). Toen ik wilde retourneren begon het getraineer: korting op korting op korting, maar geen retouradres. Uiteindelijk retouradres in China ontvangen, retourkoseten zijn ruim 60 euro. Dit bedrag staat niet in het retourbeleid en dit gehanteerde beleid blijkt ook niet rechtsgeldig te zijn: als je in NL iets besteld, dan moet er ook een retouradres in NL beschikbaar te zijn.
Al met al:
Slechte kwaliteit, slechte service en slechte voorlichting!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.