De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere
Se, hvad kunderne siger
oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere
Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere
bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechtste van het slechtste.
Slechtste van het slechtste.
Bestelling komt pas na 2 weken vanuit china in een chinees verpakking. Maten kloppen niet maat M valt als XS. Bodywarmer besteld die op de foto mooi leek en in t echt gewoon alles behalve mooi was. Echt geen aanrader koop hier NIET. Contact met het bedrijf opnemen is ook echt niet mogelijk nummer niet in gebruik. Een en al problemen!
Niet juiste maat geleverd.
Niet juiste maat geleverd.
Retour doen vragen ze 15 euro.
Ik heb een extreem slechte ervaring met…
Ik heb een extreem slechte ervaring met dit bedrijf! En ze verlenen totaal geen klantvriendelijke service!
De bestelling is extreem laat geleverd en de kwaliteit van de stof extreem slecht. Ik heb echt hartstikke veel betaald gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast wacht ik nog steeds op een artikel (ook extreem vertraagd). Toch wordt er gezegd dat als ik het wil annuleren in 20 euro administratiekosten moet betalen, terwijl zij zelf in gebreken blijven.
Ik heb vele mails gestuurd maar ze weigeren mij het retouradres te sturen want ze willen dat ik wacht op het ontbrekende artikel. Ik heb aangegeven dat ik dat artikel niet meer wens te ontvangen na deze behandeling, de slechte kwaliteit van het andere product en de extreme vertraging. Toch willen zij mij geen retouradres verstrekken. Dit is echt manipulatie om mij zo te dwingen te wachten op de rest van mij. Bestelling. En daarnaast trekken zij zich er niks van aan dat zij mensen misleiden met mooie foto’s en beschrijving op internet, terwijl de geleverde kwaliteit in niks hierop lijkt.
Rivermode is AliExpress…
Rivermode is een bedrijf dat AliExpress spullen voor 5x de originele prijs verkoopt. De spullen zijn kwalitatief laag en de foto's komen niet overeen met wat je krijgt. Het adres in Amersfoort is fake, er zitten nog 300+ bedrijven op hetzelfde adres, allemaal discutabel. Zoek het maar op. Wanneer je wilt retourneren moet het naar : F, Kang Zhong Building No. 2
Commercial Second Street,
Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street,
Dongguan City, Postal code: 523000
Dus wees gewaarschuwd...
DropSHIT website
DropSHIT website. Zwembroek besteld omdat ik dacht dat hrt uit NL zou komen en eerstdag zou worden geleverd. Volgende dag beseftdathet uit china moet kopen. Zelfde zwembroek gevonden voor 1/3 van de prijs op aliexpress. Dat was 3 dagen nadat ik die zwembroek heb besteld. Ze kwamen allebei gelijktijdig aan. Dacht stuur ik die andere terug, maar verzendkosten zijn al meer dzn de zwembroek zelf. Klantendienst vreselijk, draait rond de pot en maakt het zo moeilijk mogelijk te retourneren. Schandalig bedrijf, hoe kon ik zo dom zijn er wat van te kopen.
Schandalig retourbeleid
Heb een vest besteld, wilde dit retourneren. Retourkosten tussen 40 en 60 Euro , moet je zelf betalen en het vest kostte maar 39,95. Geen nederlands adres voor de retouren. Hele slechte kwaliteit. Voel me bedrogen.
Roelien
Oplichters
Oplichting. Broek van €39,95 gekocht. Inferieure kwaliteit en veel te klein. Retour sturen kost tenminste €40.- Dit is geen faire handel. Dit is oplichting.
LET OP!!
LET OP!!! DROPSHIPPING!!!!!!!!!
De blouse die ik had besteld is ver beneden de kwaliteit die je mag verwachten. Ik wil het retourneren, maar dat moet dan naar Azie voor 40 euro.
Onbetrouwbaar bedrijf
Op 12 feb bestelling geplaatst, maar tot op heden niks ontvangen. Mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Krijg ik als reactie dat het product niet voorradig is en ook niet meer leverbaar. Het is dat ik zelf om info moest vragen. Een bericht van hun kant was wel zo netjes geweest. Als alternatief kon ik dan een ander product uitzoeken, wat ik dus niet wil. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Oplichters!!!!!!!!!!
Oplichters!!!!!!!!!!
3 a 4 weken wachten omdat het uit China komt .zeer slechte kwaliteit ..niet gelijk de foto s.
Als je wilt terugsturen tussen 40/60 euro...geen optie dus!!!!!!!
Zware oplichting
Zware oplichting, Chinese kleding wordt pas gemaakt als jij het besteld, duurt een maand voor je je spullen hebt, van bizar slechte kwaliteit, retourneren wordt onmogelijk gemaakt door 60 euro verzendkosten te rekenen voor retour. Melding gemaakt bij ACM, dit zou echt verboden moeten zijn.
Rivermode: bedrieglijke omschrijving willen trui
bedrieglijke omschrijving wollen trui.
Een stinkende synyhetische trui word 1 maand later geleverd. Terugsturen kost meer dan de trui zelf. Gewoon absurd.
BLIJF ERVAN WEG aub
Bedriegers 1ste klas
Niet betrouwbaar
Twee weken geleden bestelde ik laarzen die er mooi en degelijk uitzagen, zeker qua prijs-kwaliteitverhouding. Tot op heden heb ik niets ontvangen, noch enige update gekregen. Mijn trackingstatus blijft steeds hetzelfde, geen progressie. Vandaag ben ik bij deze reviews terechtgekomen, omdat ik het gevoel had dat er iets niet klopte… De website leek net zo betrouwbaar als elke andere. Ik weet niet wat ik nu kan doen? Ik ben toch een smak geld kwijt
Wordt niets geleverd, niets bestellen
Wordt niets geleverd, wacht al twee weken. Tracking blijft hangen. Bestel hier niets!!!
Oplichters
Enorme trage bezorging retour kosten hoger dan bestelling en slechte kwaliteit.
Het type oplichters wat web winkels en slechte naam geeft.
Retour kosten 40 a 60 euro naar China
Eergister mijn product ontvangen. Het product komt niet overeen met wat er op de website staat. Hierdoor retour aangevraagd. Ze vragen nu 40 à € 60 retour kosten naar China. Het bedrijf heeft een adres in Nederland maar de retour moet naar China. Volgens de wet mag dit niet. Ze zijn verplicht om een adres in Nederland aan te geven. Ik heb ze gemeld bij niet bezorgd.nl om deze zaak op te lossen. Geen bestelling plaatsen bij River mode.nl. Ze zijn oplichters. Ik moest drie weken wachten op de bestelling. Het product is van een zeer slechte kwaliteit en het komt niet overeen met de foto op de website.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!
TRAP HIER NIET IN!
Ik ben er helaas wel in getrapt. Had eerst de reviews moeten lezen.
Zeer slechte kwaliteit
Heel late levering, en vooral ondermaatse kwaliteit. Veel te veel betaald voor een merkloos, heel waarschijnlijk Chinees product. Echte oplichting van formaat.
Not recommend to buy at this company
Not recommend to buy at this company. bed experiences like never before
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Ten eerste leveringsduur van meerdere weken
Vervolgens bleek het kledingstuk een andere kleur te hebben als besteld.
De kwaliteit van het product was daarbij matig
Retourzending zou €40 a 50 bedragen of anders op eigen kosten naar adres in China
Læs mere om andre typer anmeldelser.