Rivermode Anmeldelser 465

TrustScore 1 ud af 5

1,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als er minder dan 1 ster zou zijn ik…

Als er minder dan 1 ster zou zijn ik zou die geven!

Ik heb jurk bestelt was onvolledig en als nog zeggen ze ja je mag retourneren maar op eigen kosten! Jullie fout en toch eigen kosten welke service is dat? Pas op niet bestellen bij hun , hun stelen letterlijk ons geld!!!

18. januar 2025

OPLICHTERS111 HIER NIETS KOPEN. JE KRIJGT NIET WAT JE HEBT BESTELD

Ik had een echt leren jas besteld met een schapenvacht als voering. Ik ontving een synthetisch vodje. Op sun site ziet het het mooi uit. Je denkt dat het een Nederlands bedrijf is maar naderhand kom je erachter dat het uit China komt. Je moet alles op eigen kosten retour sturen wat 60,- kost terwijl de fout bij hun ligt. Waardeloos bedrijf. Ik heb al melding gemaakt bij ACM Consuwijzer en de fraudehelpdesk. Het wordt tijd dat dit bedrijf aangepakt wordt en wel snel.

17. november 2024

Afzetterij ten top!

Wat een slecht bedrijf!! En dan druk ik me nog zacht uit! Nergens inhet retourbeleid staat dat je retour terug naar China moet a € 60,00 en dat voor een broek van nog geen € 30,00. Product is totaal niet zoals omschreven, krijgt een goedkope knock off die ook nog eens veelste klein is.

15. januar 2025

NOOIT BESTELLEN

Wat een slecht bedrijf!! En dan druk ik me nog zacht uit! Nergens in t retourbeleid staat dat je retour terug naar China moet a 60 euro!!!! Als je er bezwaar tegen maakt bieden ze kortingen bij volgende aankoop! Het product komt in de verste verte niet overeen met hoe t op de aite beschreven en afgebeeld staat. Je denkt toch niet dat iemand een tweede keer in dit soort praktijken trapt????

14. januar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn vesten waren naar verwachting

Ondanks de vele negatieve ervaringen waren de vesten die ik besteld had naar verwachting.
Het zijn zeker producten uit China en die kunnen altijd goed en slecht uitpakken, maar nu waren ze naar verwachting.

Een nadeel, toen ik er een bij wou bestellen kon ik niet meer met Ideal betalen.

Dit is opgelost en ik zag dat ze een NL adres aan de website hebben toegevoegd.

11. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jas gekocht van 80 euro en een trui van…

Jas gekocht van 80 euro en een trui van 50 euro. Weken op gewacht en toen we het kregen was het van heel slechte kwaliteit. Trui en jas was nagenoeg hetzelfde. Enkel de buitenkant van de jas was anders dan de trui maar van povere kwaliteit. Er ontbrak zelfs een knoop. We wachten nu al weken op antwoord en nog steeds geen reactie. Koop dus nooit van deze site. Is puur bedrog 😡😡😡!!!

28. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schoenen gekregen die te smal zijn en…

Schoenen gekregen die te smal zijn en waarvan het gespje stuk is. In jet retourbeleid staat niks over het zelf kosten betalen van retourkosten. Je mag nog een artikel kopen met 50% korting maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon mijn geld terug maar dat gaat niet gebeuren. Ja, opsturen naar China voor 60 euro. Oplichters zijn het. Geen Nederlanders. Maar een bedrijfje wat rotzooi verkoopt ergens in China. Afschuwelijk!

7. januar 2025

Waardeloze kleding

Waardeloze kleding . Is zijn geld niet waard . Nog maar te zwijgen van de lange wachttijd . En retouren moet je ook niet doen want dit kost je meer dan het product zelf !

4. januar 2025

Koop hier niets

Koop hier niets! Ze leveren troep vanuit China, slechte kwaliteit. Retourneren is duurder dan het product zelf, ze bieden daarom ook korting op het volgende product ipv retourneren. Ik baal dat ik hier in ben getrapt.

10. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slechte service bij de webshop

Wat een slechte service bij de webshop! Geen service zelfs. De trui was heel anders dan op de foto, ook waardeloze kwaliteit. Terugsturen zou 40 tot 60 euro kosten!!!!! En dan wist je nog niet zeker of je je geld terug kreeg. Een gratis retourservice (wat tegenwoordig toch heel normaal is) en refund zat er niet in. Ik kon 30% korting op de volgende bestelling krijgen. Nou, ik ga daar echt niet meer bestellen!
Een lesje klantenservice zou op zijn plaats zijn.

6. januar 2025

Wat een bagger bedrijf,

Wat een bagger bedrijf,
Schoenen besteld voor mijn vrouw, hier bijna drie weken op gewacht.
Schoenen waren niet goed dus terug retour.
Zoals meerdere hebben aangegeven retourkosten tussen de 40 en 60 euro, retourkosten zijn duurder dan de schoenen zelf.
Omdat ze het zo vervelend vinden krijg ik wel 30% korting op mijn volgende aankoop, nou dacht het niet

8. januar 2025

Zeer onbetrouwbaar!

Mensen, Ga niet met dit zogenaamde bedrijf in zee. Het is een walgelijke bende. De site ziet er op het ook netjes en betrouwbaar uit, maar…… Zodra de spullen met veel vertraging binnen is gekomen dan begint de ellende. De algemene voorwaarden zijn totaal in strijd met de uitvoering. Op de site staat dat retour binnen 30 dagen. Let op! Dit klopt niet. Je wordt geconfronteerd met zeer hoge retour kosten en zeer schimmige voorwaarden. Niets dan wat er in de voorwaarden staat en wat er word verteld om te doe klopt. Het is een smerige bende!

8. januar 2025

Escroquerie

Fuyez ce site !
N'achetez rien !
Non seulement ce n'est pas dû tout de la qualité mais en plus il ne vous rembourse rien malgré leur soit disant politique de retour.
Et si même vous le faite quand même vous devez renvoyer votre colis en Chine, cela vous coute un pont et bien sur le colis n'arrive jamais et vous n'êtes pas remboursé !

1. december 2024

Koop hier alsjeblieft niets

Koop hier alsjeblieft niets. Schoenen besteld die pas na 3 weken aan zijn gekomen. Echt hele slechte kwalititeit. Na een aanvraag retouneren, via de email, wist Emma mij te vertellen dat dit 40 tot 60 euro gaat kosten. Dit omdat het naar China terug gestuurd moet worden. Trap er niet in!! Oplichters

6. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook ik ga bij dit bedrijf de mist in

Ook ik ga bij dit bedrijf, Rivermode, dus de mist in! Zijn er klanten die wel hun geld retour hebben gekregen? Heb nu voor de derde keer via het retourbeleid aan hun gevraagd om een Nederlands retour adres naar me te zenden, waar je als klant recht op hebt. Geen verdere reacties gekregen. Wel eerder idd de reactie gekregen dat ik voor het milieu het product houd en dat ik bij mijn volgende aankoop 50% korting krijg.
Zucht. Zo jammer dit. Skipak van 150,-

5. januar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.