Købte det ringlight, der heder Xtra til 599 kr. og synes simpelthen ikke det er pengene værd. Først duede den lille fjernbetjening til den ikke. Skrev til dem et par gange og fik så endelig tilsendt... Se mere
Ring-Light.dk
Synes man skal være opmærksom på, at der står 1-2 dages levring, men DAO siger 2-4 dages levring, synes godt de kunne have samme leverings frist. Jeg sidder nemlig her 2 dage efter den er bestilt og... Se mere
Jeg er MEGET tilfreds med produktet og din venlige kommunikation Frederik. Det eneste jeg kunne savne var en ordre bekræftelse på mail, eller en “nu har vi sendt din ordre” - den fik jeg dog... Se mere
Jeg bestilte min ring-light d. 10/8-23 pengene bliver trukket den 14/8-23 Her den 22/8 har jeg rykket adskillige gange for mit produkt, desværre uden svar. På hjemmesiden står der levering 1-3 dage..... Se mere
Ring-Light.dk - det originale Ring-Light® sæt.
Jeg havde lidt blandede følelser..
Jeg havde lidt blandede følelser med at bestille fra Ring-Light.dk, da der var få anmeldelser og en del af dem lød til, at man ikke kunne komme i kontakt med firmaet. Jeg valgte så at stole på de 4,2 stjerner i gennemsnit med 80 bedømmelser.
Jeg bestilte min pakke (Xtra Ring-Light) d. 29.12.2020. Jeg modtog dog kun ordrebekræftelsen. 3.1.2021 sender jeg så en mail. Dagen efter får jeg at vide, at min pakke er pakket og vil blive sendt afsted samme dag. 5.1.2021 har jeg stadig ikke hørt fra dem, og prøver så at ringe til dem. Men den går direkte på optaget. Jeg sender så igen en mail. Dagen efter får jeg så at vide, at fragtmanden var overbelastet, derfor kunne de ikke sende produktet den dag og grunden til at jeg ikke kunne få fat i dem over telefon, var fordi de var ved at skifte teleudbyder.
I dag (11.1.2021) modtager jeg så endelig min pakke, som jeg for øvrigt har set frem til. Dog lever den ikke op til mine forventninger. Stativet kan ikke blive 200 cm højt og telefonholderen lever ikke op til produktbillederne. Så ift. prisen, synes jeg at det er alt for dyrt at give 599,- for noget, der ikke kan leve op til forventningerne. Derudover burde I ændre jeres leveringstid, og sige at det er DAO's leveringstid man skal regne med. Da jeg endelig modtog T&T, fik jeg at vide, at der ville gå 2-4 dage før min pakke ankom. Udover det må I gerne informere jeres kunder omkring det med at kontakte jer gennem telefonen.
Selvom jeg blev lidt skuffet over produktet, så virker det, som det skal, og jeg havde ingen problemer med at nå jeres kundeservice gennem mail. Så 2 ud af 5 for at have fået et produkt (selvom leveringen og produktet ikke levede op til forventningerne ud fra jeres hjemmeside).
Rigtig god service
Jeg havde bestilt en Ring-Light, som desværre manglede foden ved ankomst. Derefter fik jeg simpelt hen tilsendt en hel ny pakke. Virkelig god service, er så tilfreds 😊
Glad for mit ring light
Glad for mit ring light, virker som det skal 🥰
Tak for hurtig levering
Købte et simple sæt til når jeg ligger makeup, modtog det efter 2 dage
Super tilfreds med mit køb! 🤩
Modtog hurtig min vare som skulle bruges til mit erhverv. Fungerer pålideligt og er i god kvalitet! Tak for det ☺️
Bestilte 2 rings og fik dem leveret 2…
Bestilte 2 rings og fik dem leveret 2 dage efter! Ingen problemer med og bestille. Tak for handlen.
super hurtig levering rigtig god…
super hurtig levering rigtig god kvalitet har slet ikke noget at klage over
100% tilfreds med mit køb 🤩
Rigtig fin levering og fantastisk kundeservice! 👏
Et virkelig professionelt ring light som jeg kan bruge til min frisør og til kunderne! ☺️👍🏼
Min kæreste elsker det
Godt produkt hurtigt levering, købte en til min kæreste og hun er super glad for sit basic set
Super oplevelse
Modtog varen hurtigt efter bestilling og pakken var pakket flot ind til gave! Er meget tilfreds med at handle her ☺️
5 stjerner herfra
Kom til at købe et ring light uden stativ, men fik hurtigt byttet det til et sæt med stativ. Super venlig kundeservice 🤩
Anbefaling herfra<3
Købte fra ring-lightdk fordi at jeg manglede godt lys til mine billeder. Modtog produktet efter 2 dage og det er vildt godt! kan klart anbefale, super kvalitet
Vanvittig dårligt
Vanvittig dårligt. Billigt Kina produkt som de tager overpris for. Derudover fik jeg ikke det der står i pakken jeg ville få. Så nu skal jeg desværre investere i noget andet. Leveringen var også dårlig og det passer ikke, at de er 1-2 leveringsdage om det. Vælg et andet sted
Billige varer og hurtig levering
De havde de varer jeg søgte meget billigere end andre steder. Købte dem som fødselsdagsgave til min kæreste, og de ankom efter 2 dage
Lige hvad jeg manglede til mine billeder
Ring light af høj kvalitet. Bruger det til stort set alle mine Instagram billeder. 🥰
Jeg anbefaler ikke og handle her!
Jeg anbefaler ikke og handle det her sted. Der har kun været bøvl, og deres levering indenfor 1-2 dage er fup! Efter meget bøvl med og komme i kontakt med dem diverse steder, kommer man først i kontakt med dem efter mange beskeder! Der sker først noget når man skruer bissen lidt på. Efter lang ventetid på mine 2 ring light, fik jeg tilsendt det forkerte produkt!!! Desuden lignede det noget man kan bestille et sted hvor det er meget billigt, læs: (Kina) og det levede ikke op til billederne som er vist på deres hjemmeside. Så igen var der bare opstået endnu et problem... efter meget bøvl, og kontakt med dem frem og tilbage får jeg endelig tilsendt de 2 “rigtige” produkter, de er i bedre stand, men de er dog ikke blevet tilsendt i den indpakning de reklamerer med på hjemmesiden.. produktet virker dog, og de betalte også returfragten på den forkerte pakke, som jeg som aftalt sendte retur efter modtagelse af den rigtige ordre. Men jeg kan desværre IKKE anbefale dette sted. Og jeg kan se mange her på siden er enige..... det er et fup firma....de lever slet ikke op til de ting de skriver på hjemmesiden. Og produkterne er ikke som de reklamerer med.... skuffende.
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE
LEVER IKKE OP TIL DERES EGNE LEVERINGS BESKRIVELSE
Bestilte 5 dage før jul og modtog det først 3 dage efter jul, så ingen julegave.
Man kan ikke ringe til dem ej heller maile, da mailen kommer retur
Rigtig fin kundeservice
Rigtig fin kundeservice, hurtig respons
Super produkter!
Har nu også købt en ring-light basic da den er mindre og mere portabel. Kan kun sige at det er et fantastisk produkt! Klart og kraftigt lys når man vil have det! Får klart 5 stjerner!