Ring-Light.dk

Købte det ringlight, der heder Xtra til 599 kr. og synes simpelthen ikke det er pengene værd. Først duede den lille fjernbetjening til den ikke. Skrev til dem et par gange og fik så endelig tilsendt... Se mere

Synes man skal være opmærksom på, at der står 1-2 dages levring, men DAO siger 2-4 dages levring, synes godt de kunne have samme leverings frist. Jeg sidder nemlig her 2 dage efter den er bestilt og... Se mere

Jeg er MEGET tilfreds med produktet og din venlige kommunikation Frederik. Det eneste jeg kunne savne var en ordre bekræftelse på mail, eller en “nu har vi sendt din ordre” - den fik jeg dog... Se mere

Jeg bestilte min ring-light d. 10/8-23 pengene bliver trukket den 14/8-23 Her den 22/8 har jeg rykket adskillige gange for mit produkt, desværre uden svar. På hjemmesiden står der levering 1-3 dage..... Se mere

1. Fotorestaurering
  2. Lampeforretning

Ring-Light.dk - det originale Ring-Light® sæt.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Der reklameres med 1-2 dages levering…

Der reklameres med 1-2 dages levering med forsendelse samme dag som der bestilles. Da jeg efter 5 dage kunne se at min ordre endnu ikke var afsendt skrev jeg en mail. Fik besked om at ordren ville blive sendt indenfor 2 dage. Da den efter 2 dage fortsat ikke blev sendt skrev jeg igen og bliver spidset af med samme besked om at den sendes indenfor de næste 2 dage med med lovning på at jeg senest ville have min ordre fredag (9 dage efter bestilling). Idag er det 10 dage siden jeg bestilte og kan se min pakke først lige er sendt. De bliver ved med at komme med undskyldninger om at vejret er årsag til forsinkelsen og det er fuldstændig umuligt at komme igennem på deres telefon nummer. Det er sidste gang jeg handler her!!
Svar til ring-light: min pakke har som i skriver ikke været gået tabt.. for den har aldrig været sendt før efter 10 dage. Så det passer ikke.

20. februar 2021

Hej Johanne,

Det er rigtigt at vi reklamere med 1-2 dages levering. Alle ordrer placeret inden kl. 18 i hverdagene afsendes samme dag. I dette tilfælde har der været tale om at en pakke er gået tabt og det er selvfølgelig altid ærgerligt og irriterende. Det bedste vi dog kan gøre efterfølgende, er at sende en ny pakke så hurtigt som muligt. Så jeg er naturligvis ked af, at der har været lang leveringstid i denne sag, men jeg håber på, at produktet lever op til forventningerne, og kommer hurtigt frem til dig.

Det smart og nemt at tage billeder med

Det smart og nemt at tage billeder med jeres ring light, og det har gjort mine billeder meget bedre! Lyset kan slet ikke sammenlignes med almindelig blitz. Jeg foretrækker at bruge den den varme farve, da det giver en god hudfarve! 🥰

9. februar 2021

Besvarelse fra Ring-Light.dk

Hej Lykke! Vi er glade for at du er så tilfreds med produktet :-)

Fantastisk kundeservice

Kundeservice var behjælpelig med at få byttet mit basic sæt til et xtra sæt i løbet af et par dage. 🤗

Tusind tak for god service!

2. februar 2021

Hej Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Er glad for, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få byttet dit produkt til et andet! :-)

5 stjerner fra mig!

Jeg er frisør og nyopstartet vippetekniker og har virkelig behov for god belysning, når jeg arbejder, specielt når jeg retter vipper.

Fantastisk god belysning, der giver et væsentligt bedre resultat for mine kunder.

Lyset kan let dæmpes, så det ikke er for skarpt for mine kunders øjne.

5 stjerner herfra! ❤️

1. februar 2021

Hej Lissie!

Tusind tak for den fine anmeldelse. Er så glad for at høre, at vores Ring lights er et perfekt match til dit erhverv.

Lige hvad jeg manglede

Lige hvad jeg manglede til at tage billeder! God kvalitet og godt lys.

27. januar 2021

Hej Xenia!

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at produktet lever op til forventningerne! :-)

Alt gik som smurt 👏🏻

Alt gik som smurt 👏🏻 Vil helt sikkert handle der igen, hvis jeg får brug for endnu et ring light 🤪

27. januar 2021

Hej Vibeke!

Vi er glade for at høre, at alt gik som smurt! Tak fordi du har valgt at handle hos :-)

Intet at sætte en finger på!

Modtog mit ring light efter 2 dage med DAO. Den var lagt pænt og fint foran hoveddøren. 😊

Fint og pænt pakket ind og nemt at samle. Tak for handlen. 🥰

26. januar 2021

Hej Simone,

Vi er glade for at høre, at varen dukkede op hurtigt og at din oplevelse hos os har levet op til forventningerne :-)

Jeres simple sæt er virkelig godt til…

Jeres simple sæt er virkelig godt til makeup, bruger det hver dag når jeg ligger makeup 💞

25. januar 2021

Hej Anja,

Vi er beæret over at høre, at vores Ring Lights lever op til forventningerne og er stor hjælp til din make-up :-)

Jeg er helt igennem tilfredshed med mit...

Jeg er helt igennem tilfredshed med mit køb hos Ring Light, alt fungerede fint og hurtig levering - Her køber jeg gerne igen, hvis det skulle blive aktuelt.
- Lene Karlson

24. januar 2021

Hej Lene,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at varen lever op til forventningerne :-)

Rigtig dejlig oplevelse

Endelig et sted hvor de står indenfor kvaliteten i forhold til nogle af konkurrenterne. Varen kom hurtigt og kundeservice var søde og behjælpsomme med mine spørgsmål 👏❤️

23. januar 2021

Hej Dorthe,

Mange tak for den fine anmeldelse! Og dejligt at høre, at vores kundeservice har været behjælpelig med hurtige svar til dine spørgsmål :-)

Jeg er så glad for mit ring light

Jeg er så glad for mit ring light, det hjælper virkelig når jeg tager billeder ☺️

22. januar 2021

Hej Laura,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er super taknemmelige for, at du har valgt at handle hos Ring-Light.dk!

Elsker jeres Xtra sæt ❤️

Elsker jeres Xtra sæt, det er lige mig, når jeg tager billeder. Kan klart anbefales at købe Xtra-sættet, som har stativ.

18. januar 2021

Hej Anja,