Mooi product, precies naar verwachting, snel en makkelijk besteld, updates over de productie en verzending. Simpel om te monteren en onze hond is er gelijk helemaal gek op.
Se, hvad kunderne siger
Goede klantenservice. Denken pro-actief mee wanneer er een probleem optreedt. Reageren snel op mails. Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader. 1 puntje waar misschien aandacht ma... Se mere
Virksomheden har svaret
Moest twee maanden wachten op mijn bestelde binnen hondenhok. Werd alleen geïnformeerd als ik vroeg hoe het ervoor stond. Redenen lopen uiteen van oorlog Oekraïne tot zoekgeraakt bij DHL. Uiteindelijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Rexproduct combineert de liefde voor huisdieren met comfort en aandacht voor detail. Het is een passie voor eenvoudigheid, maar ook een functioneel en Europees ontwerp waarin een Scandinavische stijl domineert. Elk product is met precisie en individueel ontwikkeld.
Kontaktoplysninger
Hondenhuisje
Wij hebben een 'home' huisje besteld voor onze hond. Toen wij hem bestelden, kwam er onderaan het scherm een kussen te staan. Wij dachten dat deze erbij hoorde, dus deze hebben we besteld in dezelfde maat. Bleek er niet bij te horen. Na mail-contact is dit keurig opgelost!
Happy dog
Mijn hond is helemaal blij met het kussen. Snel geleverd. Makkelijk schoon te maken.
tuinkussens
Prima service. Bestelde kussens voor in de tuin voldoen meer dan goed. Goede pasvorm, dikte van de kussens, goed schoon te maken met vochtig doekje ivm hond. Haren vd hond heel makkelijk te stofzuigen. Vorm precies zoals op de foto op de website. Kortom aanrader!!!! had ik jaren eerder willen hebben. Vulling zit en meerdere compartimenten waardoor het vormvast is.
Mooi product en snelle levering!
Het ziet er zeer degelijk uit
Het ziet er zeer degelijk uit. Past perfect op de paletten.
Prima kussens
Zeer slechte communicatie.. waardeloos
Producten komen niet overeen met getoonde ( mooiere) afbeeldingen. Toesturen van de goederen duurt lang.
Retourneren van de goederen duurt nog langer dan het toesturen.
Reactie op ingestuurde mail blijft uit. Continue achteraan blijven zitten.
Het toesturen van retourlabels duurt weken omdat de aanvraag steeds wordt doorgezet naar een andere afdeling. En dat in tijden van de digitale wereld. Slechte communicatie. Zit nog steeds op de retour labels te wachten…..
Ik had de verkeerde kleur besteld
Ik had de verkeerde kleur besteld, bleek later, maar deze retour gestuurd nadat ik contact hierover had gehad. Nieuwe kussens besteld nu in de juiste kleur. Dit is allemaal keurig afgehandeld qua creditatie. Top

Zeer mooi ontwerp.
Zeer mooi ontwerp.
Jammer dat het binnenkussentje niet uitneembaar is om goed te kunnen wassen. Deze is in principe wel afneembaar
Fijn dat de tas zijvakken heeft en omdat mijn hondje zeer klein is, heb ik ook in de tas nog voldoende ruimte.

Heel mooi stevig huisje
Heel mooi stevig huisje. Fijne stof! Zacht stofje op het kussen en makkelijk in elkaar te zetten. Duurzaam dat is dan ook nog mooi. Heel blij mee. Fijne klantenservice ook.

goede klantenservice
In eerste instantie klopte de levertijd niet die op bol.com stond. Na mijn klacht duurde het een paar dagen maar daarna hebben ze dit heel professioneel opgelost. Ik werd meerdere keren gebeld en een tegoed bon gekregen.
Het product voldeed aan de verwachtingen.

Hele mooie stoere tuinkussens
Hele mooie stoere tuinkussens! Veel gezien en geprobeerd bij de bouwmarkt maar deze zijn echt wel van betere kwaliteit en uitstraling. Je voelt de pallets niet en dat betwijfelde ik bij de andere varianten, zo ook het materiaal voor de waterafstotendheid. Wij zijn er blij mee 😀

Goede klantenservice
Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader.
1 puntje waar misschien aandacht mag aan besteed worden, nl de grote plastic zakken waarin de loungekussens apart verpakt werden, zaten gescheurd in de kartonnen doos. Jammer want die zouden perfect gebruikt kunnen worden om de kussens voor de wintermaanden netjes op te bergen.

Besvarelse fra Rexproduct
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.