Mooi product, precies naar verwachting, snel en makkelijk besteld, updates over de productie en verzending. Simpel om te monteren en onze hond is er gelijk helemaal gek op.

Goede klantenservice. Denken pro-actief mee wanneer er een probleem optreedt. Reageren snel op mails. Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader. 1 puntje waar misschien aandacht ma... Se mere

Prima service. Bestelde kussens voor in de tuin voldoen meer dan goed. Goede pasvorm, dikte van de kussens, goed schoon te maken met vochtig doekje ivm hond. Haren vd hond heel makkelijk te stofzuigen... Se mere

Moest twee maanden wachten op mijn bestelde binnen hondenhok. Werd alleen geïnformeerd als ik vroeg hoe het ervoor stond. Redenen lopen uiteen van oorlog Oekraïne tot zoekgeraakt bij DHL. Uiteindelijk... Se mere

1. Dyrehandel

Rexproduct combineert de liefde voor huisdieren met comfort en aandacht voor detail. Het is een passie voor eenvoudigheid, maar ook een functioneel en Europees ontwerp waarin een Scandinavische stijl domineert. Elk product is met precisie en individueel ontwikkeld.

4,1

God

Nette oplossing na "klacht"

Ik had een groot kussen besteld voor mijn hond. Echt een super kussen wat je ook uit kunt wassen. Dat uiteraard ook gedaan, maar bij het terug doen van het kussen in de hoes scheurde de naad. Niet erg,maar het hoort niet. Nadat ik hier een melding van had gemaakt kreeg ik snel een reactie. De aangeboden oplossing is een nieuwe hoes. Ik ben er blij mee, en mijn hond nog veel meer😄

12. marts 2023

Onderscheidend en kwalitatief

Product online gevonden, duidelijke en volledige informatie op de website. Model en materiaal vind ik mooi en onderscheidend. Prijs is relatief hoog voor een honden (huis), maar het wel waard. Onze ruwharige teckel is vanaf het moment dat zijn huis eenvoudig was gemonteerd veel in zijn huis te vinden…wij zijn er beiden heel blij mee.

16. februar 2023

Ik koop hier zeker opnieuw!

Duidelijke, consequente en gepersonaliseerde communicatie omtrent de levering.
Netjes en stabiel ingepakt met een leuke, persoonlijke boodschap in de doos.
Product zelf erg mooi ogend en valt vooral bij mijn viervoeter enorm in de smaak.
Ik koop hier zeker opnieuw!

31. januar 2023

Pillow review

The pillow is easy to clean, i have 2 pillows now. The first one i bought is about a year old it has become more flat after washing it the inside got all messed up too had to cut it open an d fix it back up.. the second one i bought alittle before Christmas still looking good but becomes flatter over time, my dog lays / sleeps on it alot.

21. december 2022

Helaas was het product bij de verzending beschadigd geraakt. Maar Rexproduct heeft het super netjes en snel opgelost.
Hond is super blij met het huisje.

22. december 2022

Precies wat ik zocht!!

Onlangs dit prachtig mooi kussen voor onze bruine lab gekocht, onze kater is er ook dol op! Het kussen oogt niet alleen super mooi in mijn Scandinavisch interieur, mijn lieverds liggen en slapen er ook heerlijk op.
Bovendien een vlotte bestelling gratis aan huis en de prijs valt ook heel goed mee!! dus een echte aanrader!

6. december 2022

It is okay

It is okay. But very irritated to build. Always goes open. I have scratches everywhere. It is standing now. We will see if it will stay when the dog is using it.

1. december 2022

Bestelling Pethome

Vond dit leuke hondenhuis bij Bol, via Rexproduct zelf was het goedkoper en veel informatie op de website. Bestelling ging makkelijk met diverse betalingsmogelijkheden. De levering was binnen een paar dagen.
Ik en de hond zijn zeer tevreden 😄

22. november 2022