Mooi product, precies naar verwachting, snel en makkelijk besteld, updates over de productie en verzending. Simpel om te monteren en onze hond is er gelijk helemaal gek op.
Se, hvad kunderne siger
Goede klantenservice. Denken pro-actief mee wanneer er een probleem optreedt. Reageren snel op mails. Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader. 1 puntje waar misschien aandacht ma... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima service. Bestelde kussens voor in de tuin voldoen meer dan goed. Goede pasvorm, dikte van de kussens, goed schoon te maken met vochtig doekje ivm hond. Haren vd hond heel makkelijk te stofzuigen... Se mere
Moest twee maanden wachten op mijn bestelde binnen hondenhok. Werd alleen geïnformeerd als ik vroeg hoe het ervoor stond. Redenen lopen uiteen van oorlog Oekraïne tot zoekgeraakt bij DHL. Uiteindelijk... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Rexproduct combineert de liefde voor huisdieren met comfort en aandacht voor detail. Het is een passie voor eenvoudigheid, maar ook een functioneel en Europees ontwerp waarin een Scandinavische stijl domineert. Elk product is met precisie en individueel ontwikkeld.
Kontaktoplysninger
Het kussen is precies zoals verwacht en…
Het kussen is precies zoals verwacht en geleverd zoals voorspeld. Mooie kleur donkerblauw.
Goede service, de kussens houden ze nog even vast tot na onze vakantie. Reageren goed en duidelijk op vragen per mail. Nu na onze vakantie nog genieten van onze kussens.
Goed en snel geholpen
Super geholpen bij een klein probleem met de hoes van een dierenkussen. Zeer vriendelijk te woord gestaan via de email en perfect opgelost.
Tot 3 keer toe het verkeerde product…
Tot 3 keer toe het verkeerde product geleverd. Bij de 3e verkeerde levering heb ik het maar opgegeven om weer contact op te nemen. Klantenservice is alleen per mail bereikbaar. Ik denk dat veel problemen hadden kunnen voorkomen als er telefonisch contact mogelijk was geweest. Ik zal niet nog een keer hier wat bestellen.
Mooi product ,kleur zoals op…
Mooi product ,kleur zoals op foto,verder moeten we hem nog uitproberen dus daar nog geen oordeel over.Was snel verstuurd maar de levering ,liet wat op zich wachten helaas.
Tevreden met het product.
Van klantenservice goede informatie over de Bergamo palletkussens set gekregen. Vervolgens gekocht en we zijn tevreden. Goede kwaliteit en goed zitcomfort.
prima kussens
prima kussens, zitten heerlijk mooi afgewerkt, precies zoals het bedoeld is.
‘Blinkende’ zwarte randafwerking
Goed opletten dat je de randafwerking (zwarte rand) goed bekijkt op de foto’s, deze stof viel me wat tegen. Kussens zitten goed, ik denk wel dat er snel doorzit stukken gaan gecreëerd worden als je altijd op de zelfde plaats gaat zitten.
Overal: je betaald voor wat je krijgt, prijs/kwaliteit komt overeen.
Betrouwbaar in zowel kwaliteit als dienstverlening
Zeer tevreden van het product en de dienstverlening na verkoop.
Op vragen wordt er zeer snel en correct gereageerd, de communicatie verloopt zeer vlot en behulpzaam.
Okay
Quality is good, but the dogbed could have more filling for that price. Our dog only uses this one when we put something on top of it in addition. I personally would not buy it again and spend a bit more for a better bed :)
Toppie
Fijne communicatie met sales afdeling, zeer tevreden met het product, de kwaliteit en de looks. Onderscheid zich van andere pallet kussens sets. Aanrader!!
In eerste instantie lukte het niet om…
In eerste instantie lukte het niet om via site te bestellen. Na mailcontact contact met een vriendelijke en behulpzame medewerker was het zo geregeld. Binnen eenparig dagen had ik mijn hondenkussens binnen. Duim omhoog dus!
Snelle levering, alleen jammer dan je na je aankoop een coupon krijgt voor de volgende aankoop en dat deze maar 3/4 dagen geldig is.
Goede kwaliteit
heldere beschrijving van het hondenkussen, handig overzicht met alle formaten, goede kwaliteit
Doet zeker wat het moet doen
Doet zeker wat het moet doen! Zeker je geld waard! Ik ben er weg van en super blij mee.
Læs mere om andre typer anmeldelser.