Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere
Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere
Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere
Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Chri... Se mere
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Kvaliteten af jeres varer er rigtig god. Servicen er i top.

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg har tidligere været meget begejstret for jeres bukser, og har derfor købt flere forskellige modeller. Men de seneste to modeller (surround stretch pants og root outdoor stretch pants) er virkelig ringe, når det kommer til lommerne. De er syet så smalle, at jeg nærmest ikke kan få mine hænder ind i dem - for slet ikke at tale om at få placeret et par nøgler eller en mobil. Det gælder alle lommer.
Virkelig elendig!

Altid super service og altid SUPER PRODUKTER

Besvarelse fra RevolutionRace
elsker bare deres tøj, føler mig 100% tilpas i det , og deres størelser passer bare 112%

Elsker jeres tøj Virkelig god kvalitet,hurtig levering 👍😜

Besvarelse fra RevolutionRace
Simpelthen bare super behageligt og funktionelt tøj - og super service hvis noget ikke lige levede op til standard. Tror halvdelen af alt mit tøj efterhånden kommer fra RR. Anbefalet!

Hej..
God og nem hjemmeside nu hvor de har fået rettet fejlene der har været.. og priserne er fair og indimellem ret gode :-)
R.R kan varmt anbefales..
Mvh.. Bendt Petersen

Besvarelse fra RevolutionRace
Virkelig nemt at handle og der er tale om et produkt der er ret lækkert. Zip offs og en gradient short sleve denne gang. Skjoren virkelig lækker for sådanne som mig. ;-)
Jeg er storbruger af fjallraven og virkeligheds for det, men til prisen får man virkelig meget hos revolution tace

Besvarelse fra RevolutionRace
Stort set er jeg meget tilfreds, jeg har købt meget lækkert tøj igennem årene, men ofte når jeg har købt bukser med knapper går det galt.
Forleden tog jeg nye bukser på, der dog er købt for 10 mdr. siden.
Første gang jeg knappede dem op, faldt knappen ud af hullet.
Det er på ingen måde ok.
for mig er det 3 gang

Besvarelse fra RevolutionRace
Meget glad for min skaljakke generelt er produktet lidt lille i størrelse. Utrolig nemt at returnere varer der ikke passer eller i samme returnering fx at ombytte til anden størrelse.

Besvarelse fra RevolutionRace
Altid en god oplevelse - kvalitet til en god pris og hurtig levering og jeg er super glad for at de har "short" længde på en del bukser så de passer perfekt

Besvarelse fra RevolutionRace
Har købt et par shorts og et par zipoff bukser. Fin kvalitet og god pasform, men en grim designmæssig brøler på bukserne, hvor den ene sidelomme går ned under shortskanten når benet er lynet af. Enormt grimt og kikset og helt skørt at det ikke er blevet opdaget og rettet!

Besvarelse fra RevolutionRace
Hjemmesiden fungere fint forholdsvis overskuelig nemt at bestemme størrelser med guide (da jeg ikke har modtaget varen endnu ved ikke hvor godt størrelsesguiden fungere) umiddelbart er der lidt længere leveringstid end man kunne forvente med vare leveret i norden.

Besvarelse fra RevolutionRace
Virkelig et fedt brand, med meget forskelligt funktionelt tøj.
Jeg har både bukser, t-shirts, jakker og støvler herfra.
Godt tilpasset og med rigtig gode funktioner!

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao).
Dagen efter blev min erstatningsvare afsendt, og en uge efter fik jeg også fragten retur for den første pakke.
Super sød og lynhurtig service.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.
P.s Buskerne er så gode!! de var ventetiden værd!

Besvarelse fra RevolutionRace
Elsker at handle på revolutionrace.com
Udvalget er stort og kvaliteten er i top.
Nemt at handle på hjemmesiden

Besvarelse fra RevolutionRace
Har efterhånden handlet mange gange hos RVRC og har altid været tilfreds med mit køb. Websiden er nemt betjent, produktet er godt 👍🏼

Besvarelse fra RevolutionRace
Høj kvalitet, god hjemmeside, god service og nem ombytning.