RevolutionRace Anmeldelser

20.612

4,2

Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere

Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere

Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. Sportstøjbutik

Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.

God

21 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(20.612)

2.396 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service og kvalitets tøj.

23. april 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og kvaliteten på tøjet 💫

Super kundeservice

Super kundeservice, der meget fint og hurtigt løste nogle udfordringer med at få de rigtige rabatter.
Deres tøj vurdere jeg til rigtig god kvalitet og hele familien er begyndt at bruge det sommer og vinter til outdoor aktiviteter og ski.

23. april 2026

Hejsa HJ,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe med at få styr på rabatterne 💫

Det er også skønt at høre, at tøjet bliver brugt af hele familien til både outdoor-aktiviteter og ski ❄️🏔️

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Annoncering af pris på nettet Det er…umuligt at få overblik over den reelle pris

Annoncering af pris på nettet Det er uigennemsigtigt. Flydende priser der skifter mens man ser på produktet. Skifter ligeledes når varen lægges i kurv. Det efterlader en fornemmelse af at man bliver snydt. Måtte lægge 2 ordrer for at få laveste pris, hvilket jo er fjollet.

19. april 2026

Hejsa Karen,

Tak for din anmeldelse😊

Vi beklager dette! Det lyder som et teknisk fejl i så fald, for sådan skal det ikke være. Prisen skal naturligvis være den samme, uanset om du kigger på produktet eller lægger det i kurven.

Hvis problemet opstår igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan kigge nærmere på det. Vi kan også gerne gennemgå dine ordrer og undersøge, hvad der er sket i dit tilfælde😊👍

17. april 2026

Hejsa Susanne,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering 😊

Hav en god dag💫

god og overskuelig hjemmeside

17. april 2026

Hejsa Jane,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at du synes hjemmesiden er god og overskuelig 👌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Tror aldrig jeg har holdt ved et mærke…

Tror aldrig jeg har holdt ved et mærke så længe som jeg har RevolutionRace… altid god kvalitet og super service
100% godkendt
Mvh

16. april 2026

Hejsa Nick,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fulgt os i så lang tid, og at du oplever både god kvalitet og service 🥰

“100% godkendt” er en stor anerkendelse – tusind tak for det! 💫

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Har købt/brugt RR de sidste mange år. Meget funktionelt og behageligt. Rigtig god kvalitet til prisen. Formidabel kundeservice

16. april 2026

Hejsa Jesper,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft glæde af RR gennem mange år, og at du oplever både god kvalitet, komfort og funktionalitet🥰

Tusind tak også for de pæne ord om vores kundeservice, det sætter vi stor pris på!💛

Hav en fantastisk dag🌿

God kvalitet og pasform

Har bestilt flere ting og været godt tilfreds med varen.

15. april 2026

Hejsa Countryboy,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at du har været godt tilfreds med dine køb👌

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Det er altid en fornøjeselse at handle…

Det er altid en fornøjeselse at handle hos RVRC.
Super produkter til rimelige priser.
cp

12. april 2026

Hejsa Carsten,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du altid har en god oplevelse hos RVRC og er tilfreds med både produkter og priser 🥰

Rigtig god dag🌿

Med venlig hilsen // RevolutionRac

Jeg har lige købt et par tights...

Jeg har lige købt et par tights, som jeg ikke har nået at få endnu, men er spændt på at prøve :) Jeg kender Revolution Race gennem min 13-årige søn, som har brugt deres friluftsbukser i flere år nu og elsker dem: De sidder godt, er pæne og meget slidstærke.

10. april 2026

Hejsa Eileen,

Tak for din fine anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at han har været glad for vores friluftsbukser i flere år 👍 Vi håber, du bliver lige så glad for dine nye tights, når du får dem prøvet!

Rigtig god dag☀️

Fantastisk og hurtig kundeservice

Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Christoffer både hurtig og yderst behjælpelig. Den nye jakke jeg modtog, var der så ændret på modellen ifht den første, så størrelsen var nu for lille. Igen lynhurtig respons og en ny jakke blev sendt dagen efter, som jeg havde indleveret den gamle i pakkeshoppen.

Håber kvaliteten af denne opdaterede model er bedre.

17. marts 2026

Hejsa Nicolai,

Tak for din udførlige anmeldelse! 💛

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god hjælp fra vores kundeservice, og at udskiftningen forløb smidigt 😊 Vi håber også, at den opdaterede model lever op til dine forventninger og giver en bedre oplevelse fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback! 💫

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Købte et godt tilbud der levede 100% op…

Købte et godt tilbud der levede 100% op til min forventning.
Hurtig levering 👍🏻
Har handlet hos dem før og vil helt sikkert gøre det igen.

30. marts 2026

Hejsa Vibeke,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at dit køb levede helt op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig 👍🏻

Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at handle med dig igen! 🥰

Bondefangeri

Jeg har i en årrække været kunde hos revolution race og har altid været til freds med produkterne som jeg har købt som tæller alt fra bukser, trøjer, rygsække og sko.
For et par dage siden bestiller jeg to par Nordwand pants som var på tilbud og ret billige.
Jeg modtager kort efter en ordrebekræftelse som jeg plejer og afventer forsendelse.

I dag modtager jeg så en mail fra revolution race hvori de skriver at ordren er annulleret men uden at give en begrundelse for dette?

Jeg skriver til dem på deres hjemmeside via kundeservice og beder dem om en forklaring på hvorfor min ordre er annulleret?

Jeg får så et AI genereret svar tilbage om at ordren er annulleret da produktet ikke er på lager.

Jeg skriver igen til kundeservice at jeg ikke ser dette som en grund til at annulerer ordren da de jo bare kan sende den når produktet igen er på lager.

Igen modtager jeg en AI genereret besked med fuldstændig samme ordlyd.

Jeg er meget skuffet over revolution race som jeg har handlet hos siden de startede forretningen og har lagt mange tusinde kroner i deres produkter.
Lige nu sidder tilbage med en fornemmelse af at revolution race aldrig har haft intentioner om at sælge produktet til den pågældende pris men at den lave pris ene og alene var prissat for at lokke mig ind på siden.
Det er ydermere mangel på god kunde service at man kun kan få svar fra en AI genereret robot som sender standard svar og ikke et levende menneske i kundeservice.
Jeg vil derfor fremadrettet kraftigt overveje om jeg stadig vil se revolution race som en seriøs og pålidelige leverandør.

2. april 2026

Hejsa RSK,

Tak for din anmeldelse🙌

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår godt din frustration 😔

Vi opdaterer vores lagersaldo i realtid, men nogle gange kan fejl som disse desværre forekomme alligevel, selvom det ikke er normalt. Vi arbejder løbende med vores varebeholdning på lageret for at undgå sådanne situationer.

Den pågældende vare var desværre en udgående model, og derfor kunne vi ikke tilbyde en erstatning, da lageret var opbrugt.

Vi takker dig for din forståelse og håber, at du vil give os en ny chance i fremtiden 🙏

Godt og slidstærkt.

Godt og slidstærkt.
Vil ikke gå i andet.

31. marts 2026

Hejsa Michael,

Tak for din dejlige anmeldelse! 🥰

Det bliver næsten ikke en bedre anbefaling, hvis du ikke vil gå i andet, så kan vi jo ikke få et bedre betyg 🙌

Vi er virkelig glade for din feedback og ser frem til at levere til dig igen! 💫

Med venlig hilsen // RevolutionRace

God webshop og gode produkter

God webshop. Nemt at få overblik. Gode, holdbare produkter.

29. marts 2026

Hejsa Lisbet,

Tak for din anmeldelse! 🙌

Det er dejligt at høre, at du synes webshoppen er nem at bruge, og at du er tilfreds med både overblik og kvalitet🥰

Endelig en hjemmeside

Endelig en hjemmeside, hvor man i returneringen kan bytte til en anden str. Gode, behhagelige produkter i et bredt udvalg af farver. Der er en god beskrivelse ved hvert produkt. Gode priser og god service

9. marts 2026

Hejsa Helle,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores returmuligheder, produktbeskrivelser og det brede udvalg 😊
Vi er også glade for, at du er tilfreds med både kvalitet, priser og service!

Rigtig god dag🌿

Med venlig hilsen // RevolutionRace

RR vil ikke medsende en kvittering for…

RR vil ikke medsende en kvittering for købet. De sender heller ikke en på mail. Dette er ikke i overensstemmelse med loven. RR snyder.

26. marts 2026

Hejsa Mark,

Tak for din anmeldelse! 🙌

Vores leveringsbekræftelse fungerer som en faktura.

Du kan dog altid logge ind på “Mine sider” og downloade din faktura derfra, eller kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne videre 😊

Gode reelle produkter

Gode reelle produkter, hurtigt levering og rimelige priser.

25. marts 2026

Hejsa Morten,

Tak for din fine anmeldelse! 🙌

Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, hurtig levering og de rimelige priser🥰

Vi ser frem til at handle med dig igen! 💫

Udsolgte varer

Som sædvanlig er der rigtig meget der er udsolgt og alt i gængse størrelser.

23. marts 2026

Hejsa Claus,

Tak for din anmeldelse! 🙌

Det er vi kede af at høre😔 Det er ærgerligt, at din størrelse var udsolgt. Ved kampagner kan populære størrelser desværre blive udsolgt hurtigt.

Der kommer dog løbende nye leverancer ind, og du kan nemt oprette en overvågning på den ønskede størrelse direkte på hjemmesiden.

Vi håber, at du finder det, du søger snart 😊

Med venlig hilsen // RevolutionRace

Altid let at finde rette produkter og…

Altid let at finde rette produkter og til særdeles fornuftige priser.

22. marts 2026

Hejsa Kim,

Tak for din dejlige anmeldelse! 💛

Det glæder os at høre, at du nemt kan finde de rette produkter hos os, og til gode priser! 💫