Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere
Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere
Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Super kundeservice, der meget fint og hurtigt løste nogle udfordringer med at få de rigtige rabatter.
Deres tøj vurdere jeg til rigtig god kvalitet og hele familien er begyndt at bruge det sommer og vinter til outdoor aktiviteter og ski.

Besvarelse fra RevolutionRace
Annoncering af pris på nettet Det er uigennemsigtigt. Flydende priser der skifter mens man ser på produktet. Skifter ligeledes når varen lægges i kurv. Det efterlader en fornemmelse af at man bliver snydt. Måtte lægge 2 ordrer for at få laveste pris, hvilket jo er fjollet.

Besvarelse fra RevolutionRace
Tror aldrig jeg har holdt ved et mærke så længe som jeg har RevolutionRace… altid god kvalitet og super service
100% godkendt
Mvh

Besvarelse fra RevolutionRace
Har købt/brugt RR de sidste mange år. Meget funktionelt og behageligt. Rigtig god kvalitet til prisen. Formidabel kundeservice

Besvarelse fra RevolutionRace
Har bestilt flere ting og været godt tilfreds med varen.

Besvarelse fra RevolutionRace
Det er altid en fornøjeselse at handle hos RVRC.
Super produkter til rimelige priser.
cp

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg har lige købt et par tights, som jeg ikke har nået at få endnu, men er spændt på at prøve :) Jeg kender Revolution Race gennem min 13-årige søn, som har brugt deres friluftsbukser i flere år nu og elsker dem: De sidder godt, er pæne og meget slidstærke.

Besvarelse fra RevolutionRace
Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Christoffer både hurtig og yderst behjælpelig. Den nye jakke jeg modtog, var der så ændret på modellen ifht den første, så størrelsen var nu for lille. Igen lynhurtig respons og en ny jakke blev sendt dagen efter, som jeg havde indleveret den gamle i pakkeshoppen.
Håber kvaliteten af denne opdaterede model er bedre.

Besvarelse fra RevolutionRace
Købte et godt tilbud der levede 100% op til min forventning.
Hurtig levering 👍🏻
Har handlet hos dem før og vil helt sikkert gøre det igen.

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg har i en årrække været kunde hos revolution race og har altid været til freds med produkterne som jeg har købt som tæller alt fra bukser, trøjer, rygsække og sko.
For et par dage siden bestiller jeg to par Nordwand pants som var på tilbud og ret billige.
Jeg modtager kort efter en ordrebekræftelse som jeg plejer og afventer forsendelse.
I dag modtager jeg så en mail fra revolution race hvori de skriver at ordren er annulleret men uden at give en begrundelse for dette?
Jeg skriver til dem på deres hjemmeside via kundeservice og beder dem om en forklaring på hvorfor min ordre er annulleret?
Jeg får så et AI genereret svar tilbage om at ordren er annulleret da produktet ikke er på lager.
Jeg skriver igen til kundeservice at jeg ikke ser dette som en grund til at annulerer ordren da de jo bare kan sende den når produktet igen er på lager.
Igen modtager jeg en AI genereret besked med fuldstændig samme ordlyd.
Jeg er meget skuffet over revolution race som jeg har handlet hos siden de startede forretningen og har lagt mange tusinde kroner i deres produkter.
Lige nu sidder tilbage med en fornemmelse af at revolution race aldrig har haft intentioner om at sælge produktet til den pågældende pris men at den lave pris ene og alene var prissat for at lokke mig ind på siden.
Det er ydermere mangel på god kunde service at man kun kan få svar fra en AI genereret robot som sender standard svar og ikke et levende menneske i kundeservice.
Jeg vil derfor fremadrettet kraftigt overveje om jeg stadig vil se revolution race som en seriøs og pålidelige leverandør.

Besvarelse fra RevolutionRace
God webshop. Nemt at få overblik. Gode, holdbare produkter.

Besvarelse fra RevolutionRace
Endelig en hjemmeside, hvor man i returneringen kan bytte til en anden str. Gode, behhagelige produkter i et bredt udvalg af farver. Der er en god beskrivelse ved hvert produkt. Gode priser og god service

Besvarelse fra RevolutionRace
RR vil ikke medsende en kvittering for købet. De sender heller ikke en på mail. Dette er ikke i overensstemmelse med loven. RR snyder.

Besvarelse fra RevolutionRace
Gode reelle produkter, hurtigt levering og rimelige priser.

Besvarelse fra RevolutionRace
Som sædvanlig er der rigtig meget der er udsolgt og alt i gængse størrelser.

Besvarelse fra RevolutionRace
Altid let at finde rette produkter og til særdeles fornuftige priser.