Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere
Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere
Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere
Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Chri... Se mere
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra RevolutionRace
Fede produkter i god kvalitet og til pris der matcher.
Hurtig levering og nem returnering hvis det mod forventning skal retur.

Besvarelse fra RevolutionRace
Super webshop og varer i top kvalitet

Besvarelse fra RevolutionRace
Fantastisk produkt, jeg har meget tøj fra RV. Super kundeservice, har jeg haft et problem med noget, sender de bare noget nyt eller pengene tilbage.

Besvarelse fra RevolutionRace
Alt spiller bare god digital serviceplatform

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg elsker simpelthen det her mærke, og jeg glæder mig til at modtage mine nye bukser. Fedt at man nu også kan få tøjet, så man også kan bruge det lidt mere i hverdagen.

Besvarelse fra RevolutionRace
Alt jeg har købt har været god kvalitet, og har der været noget, som jeg ikke synes passede ordentligt, har det været super nemt at sende retur.

Besvarelse fra RevolutionRace
Har købt der fra 2 gange før tøjet er i en god kvalitet, leveringen er uden problemer og returnering af tøjet hvis det ikke passer er nemt
Glæder mig til at prøve de nye forbedrede str. I deres bukser

Besvarelse fra RevolutionRace
fik lovning på 15% hvis jeg meldte mig til, men der kom ingenting i min mail, kommer sikkert når jeg modtager mine shorts:-( :-(

Besvarelse fra RevolutionRace
Vi havde bestilt to sæt cykeltøj.
Vi fik besked om, at de snart var på vej, og den 11/5 fik vi besked fra DAO om, at pakken kunne afhentes. Der stod dog intet om indholdet, og der var ingen mulighed for løbende sporing, som man kender det fra GLS.
Min undren var derfor stor, da kun 50 % af det bestilte lå i den store pakke, som meget tydeligt ikke havde tegn på at have været åbnet. Silvan pakkepost henviste os til leverandøren, som vi kontaktede samme aften og vedlagde foto af kassens indhold – eller mangel på samme. Dagen efter modtog vi en mail, hvor RevolutionRace beklagede forløbet og eftersendte de manglende varer, som ankom en uge senere.
Alt i alt super flot service.
Dog undrer det mig, at der i ingen af forsendelserne lå en følgeseddel, så man kunne dobbelttjekke indholdet. Der var heller ingen oplysninger i DAO’s mail. GLS fremstår mere professionel på dette punkt.
Men igen – tak for at håndtere reklamationen så flot og hurtigt.

Besvarelse fra RevolutionRace
Hurtigt og præcist leveret.
Super lækker kvalitet og fantastisk holdbarhed!

Besvarelse fra RevolutionRace
Meget dårlig levering, vare er ikke leveret til adressen og meget lang leveringstid. Dette firma bør I ikke købe fra!!!!!

Hi .
Et godt sted at handle , har gjort det i flere år og aldrig blevet skuffet , har stadig de første bukser og jakke som må være over 6 år gamle . Eminent holdbarhed . I øvrigt er tøjet også smart og kan bruges til mange ting .
Mvh. Søren .

Besvarelse fra RevolutionRace
Super kvalitet- både sko - bukser og jakker - anbefaler det til alle
Hurtig levering og god kundeservice hvis størrelsen ikke passer.

De burde skrive at det tager over 1 uge før man få sin varer
Lidt øv når andre kan sende så man få det inde for 1-2 dage og du venter så længe at du må bestille hjem fra anden hjemmeside

Besvarelse fra RevolutionRace
Middelmådige produkter til en middelmådig pris. Kvaliteten er langt fra Fjällräven og Hagløf.
Og så er de CHOKERENDE længe om at levere. I disse tider skal varen bare være leveret indenfor tre hverdage og det lever de overhovedet ikke op til.
Jeg handler ikke der igen.

Besvarelse fra RevolutionRace
Altid gode produkter! God pasform til en stor mand som mig!