Vi var 4 personer, der bestilte stegt flæsk ad libitum med persillesovs. Desværre var oplevelsen meget skuffende. Det øverste lag flæsk var nogenlunde, men det nederste var meget tørt og næsten... Se mere
Mange besøg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spørger, om alt er ok, - de er meget fraværende, n... Se mere
Super lækker smørrebrød. Spiste frokostplatte og konen spiste hønsslat og lun leverpostej. Alt var super lækkert gode råvare og god betjening. Virkeligt lækkert til prisen. Vi kommer helt sikkert igen... Se mere
Kedelig burger , tør og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansæt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... Se mere
Stegt flæsk ad libitum
Det øverste lag flæsk var nogenlunde, men det nederste var meget tørt og næsten sort, hvilket gav indtryk af, at det var blevet genopvarmet flere gange. Samtidig var både sovs og kartofler delvis kolde ved servering, hvilket bestemt ikke er acceptabelt.
Alt i alt en dårlig madoplevelse, som ikke levede op til forventningerne til en klassisk dansk ret. Vi håber, I vil tage det til efterretning og forbedre kvaliteten fremover.
Vi føler ikke, vi fik værdi for pengene, og det er ikke et sted, vi vil anbefale til andre.
Har lige besøgt denne restaurant i dag
Har lige besøgt denne restaurant i dag, og har været der mange gange og har været meget begejstret. I dag var den stegte flæsk varmet op, og var tør og kedelig. Første gang i mange år det har været så dårligt. En super restaurant så stram op i køkkenet. Personalet fejler ikke noget, så glæder mig til at komme igen.
Øv for en oplevelse..har spist der et…
Øv for en oplevelse..har spist der et par gange hvor det har været fint ..men det var det så ik i dag ..bestilt stjerneskud..den ene fisk der var på et stykke franskbrød var skåret i flere stykker så alle kanterne var helt tørre og seje .og fisken var helt kold ..og der var tømt en hel flaske dressing ud over så fisken og brødet hade noget at svømme rundt i..og sådan var de andre stjerneskud også ..og det stegt flæsk var koldt og sejt ,eller fuldstændig gemme stegt ..kartoflerne var ikke fra i dag ,eller også var de fra et glas eller spand ..piv ærgerligt når man har gæster med
Vi havde en deal til stegt flæsk ad…
Vi havde en deal til stegt flæsk ad libitum. Vi venter lidt på maden, men det er fint. Derefter går den bare ned ad bakke. Vi får et fad med rigtig mange kartofter, 13 stykker flæsk til den fede side og nogle meget bløde udskårne rødbedestykker. Der er ikke bestik til at tage med på fadet– men ok vi har selv kniv og gaffel.
På intet tidspunkt bliver vi spurgt om maden smager, om vi ønsker varm sovs eller om vi ønsker mere mad. Selv ikke da vi har spist og fad og tallerkner er tomme kommer der ikke en tjener. De går nok forbi vores bord 10 -12 gange og skæver hen til os.
Efter vi har siddet i et godt stykke tid måske 10 minutter, tilkalder vi en tjener og igen ikke et spørgsmål om hvordan det var, om vi er mætte eller ønsker mere at spise/drikke. Da vi gør opmærksom på at vi finder det mærkelig at vi ikke bliver spurgt, er svaret blot det er vi da kede af....
Æv en kedelig oplevelse, der kommer vi IKKE igen.
Rigtig godt
Stegt flæsk på sweet deal - fantastisk - velsmagende og en rigtig positiv oplevelse
Havde en sweetdeal på stegt flæsk ad…
Havde en sweetdeal på stegt flæsk ad libitum.
Var noget sejt og blævret, blev ikke spurgt om man ville have mere, så no go herfra
Fik stegt flæsk,totalt uspiseligt--
Fik stegt flæsk,totalt uspiseligt--, tørt discount flæsk -melede glas kartofler og klam kold tyk persillesovs til 200 kr,om jeg fik 200 kr for at spise det,ville jeg klart sige nej
Afvist med smartbox
Vi oplevede at blive afvist uden nærmere forklaring, med smartbox. Resturant Clara står opført med frit valg på menu kortet.
Personalet oplyste at chefen havde sagt, at de skulle afvise kunder der kom for at indløse en smartbox. Personalet havde ikke fået en forklaring. Virkelig dårlig stil overfor kunder
Mange besøg af skiftende kvalitet
Mange besøg, - skiftende oplevelser.
Ingen tjener kommer og spørger, om alt er ok, - de er meget fraværende, når maden er bestilt.
Hvorfor kommer vi der så? Jo, der er plads, - også når indkøbsvognen skal være med.
Som regel er toiletterne fine, - men i dag skulle de deles med herretoiletterne, - det mærkes!!!
Der var et nyere menukort, dog uden den store forandring. Aioli kunne være fint til pommes frittes, - som denne gang var bedre end vort forrige besøg.
Betjeningen var fin derfor 3 stjerner maden elendig
Betjeningen var fin derfor 3 stjerner
Vi købte Stjerneskud , var så elendig tør og tynd og brødet var hård ..en kedelig oplevelse
Stjernerne kom ikke og spurgte om maden var i orden
Sidste gang vi kommer der
Ved ankomst venligt modtaget.
Ved ankomst venligt modtaget.
Maden serveret på opvarmet service
Servisen smuk af bedstemor typen
Opmærksom betjening
Maden rigeligt og velsmagende 🥰
Stegt flæsk ad libitum
Stegt flæsk ad libitum - der var rigeligt og det var velsmagende
Hurtig og venligt personale
Restauranten kan absolut anbefales
Vi var tre der fik stegt flæsk ad…
Vi var tre der fik stegt flæsk ad libitum. Virkelig lækkert. Der manglede ikke noget. Alt var lækkert. Lidt dyre sodavands priser. Derfor fire stjerner.
Har i aften været hos restaurant Claras…
Har i aften været hos restaurant Claras og få stegt flæsk. Virkelig lækkert mad og utrolig venligt personale, selv om de kun var to på arbejde og der var travlt, var de smilende og høflige. Vi kom fra Hillerød og var spændt på om det var turen værd, det må jeg sige det at det var. Ikke sidste gang vi kommer der.
Super lækkert smørrebrød og dejlig kold…
Super lækkert smørrebrød og dejlig kold fadøl. Store stykker smørrebrød.
God oplevelse kan anbefales
Var der og fik stegt flæsk a' libitum, en oplevelse vi meget gerne gør om og kan anbefale.
Flæsket var lækkert stegt ikke for meget eller for lidt,sovsen dejlig varm og kartoflerne alt lækkert og fint serveret.
Store gode personer noget af maden var…
Store gode personer noget af maden var stegt for meget ellers så var det godt😁
Første besøg på Clara bliver også det…
Første besøg på Clara bliver også det sidste! Stegt flæsk..måske stegt mere end en gang, så tørt, hårdt og smagsløst som det var. Kartoflerne var lune, hvis man skal sige det positivt, og sovsen var simpelthen iskold! Det bedste ved det måltid var de syltede rødbeder 😉 Vi endte med kun at betale for drikkevarerne, hvilket selvfølgelig lunede lidt på humøret. Men det er da rigtig ærgerligt, at man ikke gør sig mere umage, for portionerne er store, så det er meget mad, der bare bliver kasseret!
Dårlig service
Vi kom 3 personer for bare lige at få en drink eller to men blev lidt sultne og ville bestille 2 hovedretter og dele dem, tjeneren tog imod vores bestilling men kom tilbage og sagde at chefen ikke ville give os lov til at dele 2 retter, det skal lige siges at vi er stamkunder og har delt retter før. Men pludselig havde de opdigtet en regel om at man ikke måtte dele en ret, vi bad derfor om at se hvor det stod men det kunne ikke fremvises da det er en opdigtet regel.
De har nu mistet 3 stamkunder grundet dette.
Enten find ud af om man må dele eller ikke dele og få det dog skrevet i menukortet!
Fuldstændig latterligt regel når man generelt går så meget op i madspild.
Svineri og total dårlig service.
Vi kommer aldrig igen!
Vi bestilte platte med lune retter
Vi bestilte platte med hønsesalat, fiskefilet og flæstesteg.
Stor forbavselse. Da maden kom var den allerede smurt på store stykker brød. Der var intet smør under, dvs det var skrabet af igen. Fisken var ikke lun og da vi nåede til stegen var den kold.
Overvejer om det var sidste gang vi kom der 🤔