Cafegustav Anmeldelser 47

2,5

Ikke mindre end 5 tissemyre i 2 portioner skaldyr, det var også som om at tallerkenerne var anrettet og stod og ventede på vi kom. Tjeneren sagde bare det er ligesom på Noma. 🤮

Jeg har lige læst alle negative reviews, og er nødt til at sige det genspejler ikke vores oplevelse med vores Sweet Deal for tapas. Rigtig lækker (og virkelig stor) anretning, med meget variat... Se mere

Jeg var så heldig at blive inviteret af min søn til en fiske menu. Vores oplevelse var, at stedet er meget hyggeligt, vi blev modtaget af en venlig tjener , maden var frisk og indbydende og god hu... Se mere

Besøgte Bistro Gustav i går for at benytte vores sweet deal på moules frites. Selve retten var ret trist - kedelige muslinger som var ret gummiagtige og uden smag. Selve stedet er hyggeligt og ok be... Se mere

2,5

Under middel

Tissemyre i maden

26. februar 2026

Katastrofalt dårlige muligheder for…

Katastrofalt dårlige muligheder for kontakt: intet telefonnr., kun e-mail. Den besvares kortfattet og ufuldstændigt. Formentlig har de slet ikke åbent, sådan som de reklamerer med. Det bliver nødvendigt at tage derind for - forhåbentlig - at bestille bord, hvis altså ikke de er gået konkurs.... Utroligt, at Sweetdeal accepterer dette her. Vi tænker os om en ekstra gang, inden vi køber deals igen!

26. september 2025

Velsmagende okse burger med ekstra indhold

Deres okseburger er velsmagende og de tilhørende pommes er gode med fin chilimayo.
I menukortet lister de indholdet i burgeren men undlader at medtage alt hvad burgeren indeholder. Enten list dem alle eller undlad dem alle. Syltede agurker og soltørrede tomater var ikke oplyst, hvilket var irriterende, da jeg allerede havde bedt dem undlade pesto, som de havde gjort opmærksom på i menukortet var i burgeren.

18. september 2025

Jeg var så heldig at blive inviteret af…

Jeg var så heldig at blive inviteret af min søn til en fiske menu.
Vores oplevelse var, at stedet er meget hyggeligt, vi blev modtaget af en venlig tjener , maden var frisk og indbydende og god husets vin.
Jeg kan varmt anbefale maden, vi vil helt klart komme igen.

4. september 2025

Lækker tapas og sød betjening

Rigtig lækker (og virkelig stor) anretning, med meget variation og gode smager. Der var ikke alt der falt i smag, men vi gik alligevel derifra meget lykkelige.

Betjeningen var også meget hjelpsom og hyggelig, med godt humør.

Stor anbefalning herifra! Man kan håbe de har taget til sig kritik, og det kommer flere reviews som denne ind snart 👌

19. juli 2025

Den værste oplevelse nogensinde

Jeg havde inden besøget læst anmeldelser og var derfor meget skeptisk, da de var meget negative.
Vi havde fået to sweetdeals til tapas.
Vi begyndte at spise og der var en underlig lugt og vi troede det kom ude fra, da døren var åben. Da jeg skulle til at spise noget sylte lugtede jeg til den og den lugtede fordærvet og råddent. Det var sylten som lugtede meget suspekt. Vi måtte opgive af spise mere, da vi simpelthen havde mistet appetitten. Jeg tænker at det ville være godt hvis ejerne tog deres dårlige anmeldelser alvorlige. Jeg bliver desværre nødt til at advare andre om at spise der, desværre. Der er ikke var nogen tvivl om at maden er sundhedsfarlig. Jeg har aldrig prøvet noget så ulækkert og jeg synes ikke man kan være det bekendt. Dog vil jeg sige at betjeningen, laksen, fisk, brødet, sardiner på dåse, dejligt stort glas hvidvin og øllen var god.

17. juli 2025

Køb IKKE DEALS !!!

Kan se en general utilfredshed med booking af bord, det er da også latterligt at man ikke kan SE mailadresse ved søgning på google når man åbentbart KUN kan booke via mail ! VELKOMMEN TIL 2024. Prøv med onlinebooking. Folk gider simpelthen bare ikke hvis det er så besværligt.

17. oktober 2024

Dejlig oplevelse

Vi havde læst de dårlige anmeldelser og det var med en vis skepsis vi bestilte bord for at indløse vores Sweetdeal på bøf
Vi blev dog budt velkommen og fik serveret en dejlig bøf med tilbehør
Intet at klage over og vi kommer gerne igen

27. september 2024

Kan ikke anbefales.

Vi var 4 personer, hvor 2 havde deal på Moulles Frites til 2 personer og vi 2 andre fik noget andet. Det hele var en stor skuffelse, Moulles Frites, suppen var der næsten intet af, lignede opvaskevand og smagte stor set kun af peber, pommes frits var kedelige også den tilhørende dip som var en standard mayonaise, vi fik også en gang chili con carne, den smagte udemærket, men ingen tilbehør til udover 2 stk hvid brød. Vi fik også dagens ret poussin (kylling) med 5 kolde kartofler, 1 tomat (overvarmet) så den var var total smatten, lidt ærter og 2 salat blade.
Det smagte af absolute ingenting.
Det havde måske hjulpet, hvis der var lidt sovs.

21. september 2024

Havde købt et Spotdeal

Havde købt et Spotdeal. Det var umuligt at få det brugt.
De tager ikke telefonen. Og de havde et privat på en af de dage, hvor man kunne bruge bruge det. Så vi gik forgæves

14. september 2024

Jeg forsøgte at bestille bord vedr min…

Jeg forsøgte at bestille bord vedr min SpotDeal. Jeg bestilte 4 dage frem i tiden, men fik bare det svar: desværre er alt optaget. Så forsøgte jeg igen endnu en uge frem i tiden, med samme tomme svar. Så skrev jeg en mail og spurgte om de havde nogen ledige borde inden den 21 september hvor mine SpotDeal udløb, det har restauranten valgt ikke at svare på. Mine penge er spildt, og jeg må advare andre om at købe deals til Bistro Gustav.

3. september 2024

Jeg vil absolut fraråde alle at købe…

Jeg vil absolut fraråde alle at købe Sweet-deels til Bistro Gustav. De nægter at tage mod reservationer til spisning før kl 20, selv om de reklamerer med at man kan spise fra kl 17,30.
Nu må vi smide vore købte Sweet-deel beviser væk.
Hilsen
En frustreret og meget utilfreds fan af moule frites.

5. september 2024

Besøgte Bistro Gustav i går for at…

Selve stedet er hyggeligt og ok betjening, derfor 2 stjerner.

1. august 2024

Er dette din virksomhed?