Terrasse Cafeen Anmeldelser 16

3,8

3,8

God

Vi har i dag været forbi og spise…

Vi har i dag været forbi og spise aftensmad.

Køkkenet lavede en lille fejl hvor de glemte at komme remoulade på flæskestegssandwich.

Jeg sagde det til den tjener jeg havde bestilt hos.

Hun spurgte med det samme om vi ønskede to nye flæskestegssandwich.
Vi synes dog at det ville være nok blot at få remoulade vi selv kunne komme på.

Men super god stil af tjeneren. Den tjener fortjener virkelig stor ros.

27. februar 2026

Lang ventetid og flabet personale

Vi ventede utrolig længe på maden og da den kom, var det forkert i forhold til vores bestilling. Vi bad om at pom frit, som manglede til den oprindelige bestilling.
Det ville de have ekstra for, selv om de erkendte at det var deres fejl. Der var intet at gøre. Efterfølgende grinede de af os, da de stod i baren.
Utroligt frækt og umodent personale. Der kommer vi ikke mere

17. december 2024

Forfærdeligt

Min famile og jeg kom tilfældigt forbi og gik ind og spiste aftensmad, det tog lidt tid før maden kom, men da vi spiste maden smagte det af absolut ingenting, min søn og jeg fik begge to en herregårdsbøf det var tarveligt anrettet og da vi kom hjem blev det værre, vi måtte begge to ligge en hel aften med ondt i maven.

11. oktober 2024

Har holdt guldbryllup den 31.5.24

Har holdt guldbryllup den 31.5.24. Kan på det varmeste anbefale stedet. Alt var perfekt og maden super. Betjening var helt i top. Jesper og Sandra er fantastiske til at opfylde ønsker. Selv vegansk, gluten/laktosefri mad klarede Sandra til UG.
Tak for en dejlig dag.
Per og Anne.

31. maj 2024

Skuffende smørrebrød

Var her til eftermiddag forbi for at spise tidlig aftensmad vi bestilt 2 clubsandwich smagte rigtig godt, men hvor var vi dog skuffet over jeres supertilbud på smørrebrød, øl og snaps. Det var ikke andet end 2 skolemadder, en meget flad leverpostej med et meget tyndt Skive rugbrød og roastbeef med en Skive pålæg. Her spiser vi bestemt ikke smørrebrød igen.
Dertil skal siges at kvinden i baren var meget sød og imødekommende og gav os en god service ved bestillingen i baren.

2. marts 2024

Har lige været til gravøl arrangement…

Har lige været til gravøl arrangement for min far. Bedste smørrebrød anrettet som buffet, brødet var lunt og fisken varm og rigeligt af det hele.
Alt var arrangeret fint og kringlen til kaffen var bare punktum på en god oplevelsen

10. august 2023

Stegt flæsk.

Igår fik min mor og jeg stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Meget fede stykker flæsk, melede kartofler og persillesovs, der ikke smagte af noget. Det var en stor skuffelse, da jeg har spist det rigtig mange gange før, hvor det har været godt, på Terrasse caféen.

6. december 2022

Fuldstændig smagløst ucharmerende sted

Fuldstændig smagløst ucharmerende sted. Maden var hård som sten ligesom tjeneren. En forfærdelig oplevelse jeg engang ville byde min værste fjende. For alt i verden lade være med at tage ind og spise her. Spare penge og spiser jord fra jeres have i stedet.

3. december 2022

Bestilte flæskesteg med kartofler og…

Bestilte flæskesteg med kartofler og sovs og rødkål.
Flæskestegen smagte af absolut ingenting og sværen var hård som sten. Kunne man ikke skære igennem.
Slatten rødkål og en totalt intetsigende sovs der smagte af peber. Jeg viste den søde unge serveringsdame sværen og hun sagde hun var ked af det . Det var jeg også og kan kun fraråde at spise på dette sted.

4. november 2022

Total uhøflig mandlig "tjener"

Jeg var ude og spise med min veninde og vi sad og hyggede os efter vi havde spist en dejlig frokost - serveret af den sødeste kvindelige tjener.
Hun havde netop lige fjernet vores tallerkener og spurgt om vi ville have noget kaffe. Super sød og meget venlig.
Et minut efter kommer den mandlige "tjener" hen og spørger ret brysk om vi skal bestille noget - og vi svarer at vi netop har fået fjernet vores tallerkener - hvorefter han meget - meget ubehageligt sagde - nå men så er I på vej videre ikke????
Vi blev noget overrasket over denne uforskammet opførsel og det samme gjorde et andet par der ved siden af os.
Magen til uforskammethed og ubehagelighed - han kunne ha tacklet det på så mange andre måder.
Virkelig ærgerligt at få ødelagt en ellers dejlig frokost på.

23. september 2022

Wow en skidt oplevelse..

Priserne kan du ikke regne med!! Alt du ser på er FRA priser!! Endvidere er priserne justeret med tape og sprit tusch!?! Misvisende!! Vi bestilte 2 x frokost burger (bacon cheese) og bådpommes med lækker dressing. Eller.. Det regnede vi med at vi bestilte, men Istedet kom de ud med pomfittes fra Netto (der var måske 10 stk) og en burger der var så dårlig og så brændt på at den nærmest var uspiselig.. For ikke at snakke om den gummiagtige bacon!! 300, - blev det!!?!? Vi lod nærmest tingene stå og fandt en anden restaurant i Rødovre Centret! Hold jer langt væk!!

4. december 2018

Er dette din virksomhed?