Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde process... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11
RenKloak. Ring på 7111 1111.

- Autoriseret Kloakmester.
- Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.
RenKloak. Døgnvagt 7111 1111
Kloakservice for private.

Banemarksvej 51, 2605, Brøndby, Danmark
- kontakt@renkloak.dk
- renkloak.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Havde delvist stoppet kloak og ringede søndag og blev ringet op senere på søndagen hvor resten af aftalen blev lavet til mandag hvor vi uden at behøve at være hjemme fik renset kloakken.
Fik telefonisk tilbagemelding.
Stor tilfredshed med Renkloak
Jeg har med stor tilfredshed haft abonnement hos Renkloak siden 2023. De rykker hurtigt ud og klarer opgaverne kompetent og professionelt. Og så er de oveni købet venlige og engagerede. Derfor, den allerbedste anbefaling herfra : )
Janne K.,
Gentofte
Venlig og imødekommende service.
Venlig og imødekommende service.
Problemet blev hurtigt løst og jeg kunne bruge mit badeværelse igen.
Super god service til stoppet afløb
Super god service og hurtigt udkald til mit stoppede afløb. Fik samtidig et godt råd om ikke at bruge afløbsrens til mit afløb, men i stedet for bruge groft salt og varmt vand.
Hurtig respons og super service
Hurtig respons og super service. Det er en fornøjelse at have renkloak på besøg for at ordne udfordringerne.
Kæmpe anbefaling af RenKloak
Jeg havde et køkkenafløb, der skulle spules rent, inden det stoppede helt til.
Jeg ringede, fik straks fat i Tommy, og vi aftalte en tid til dagen efter mellem 9.00 og 13.00.
Allerede klokken 9.20 stod en frisk ung mand (Ricky) klar til at løse opgaven. Ricky identificerede problemet, gik straks i gang og løste hurtigt og effektivt opgaven. Undervejs informerede han om, hvad han foretog sig, og han var meget opmærksom på at undgå beskidte sko indendøre, sprøjt og snavs.
Jeg var skeptisk i forhold til konceptet med abonnement, men alt bliver forklaret grundigt, og det er en rigtig god løsning.
RenKloak fortjener fuldt ud alle de gode anmeldelser!
Super opgave løsning af behagelige…
Super opgave løsning af behagelige mennesker. Jeg fik den hjælp jeg havde behov for. Kæmpe anbefaling herfra.
Tak til RenKloak for god service
Tak til RenKloak for god service: Vi har tegnet et abonnement og har kun oplevet imødekommende og professionel tilgang til tingene. Havde et stoppet afløb i weekenden og allerede mandag morgen fik jeg besøg af en dygtig og venlig medarbejder, og efter 1 time virkede det hele igen.
Virkelig god service
Har brugt dem i flere år og er meget tilfreds.
De er utroligt servicemindede og rykker hurtigt ud.
Kan varmt anbefales
God hjælp og gode vejledninger
Effektiv og fair behandling (igen)
Rigtig god oplevelse
Jeg var skeptisk over om vores abonnement virkede. MEN
Ringede tirsdag d. 30/12 vores kloak var stoppet. Den 2/1 ml. 9-12 kom den flinkeste mand og klarede det, så vi fortsætter vores abonnement!
Tak for god service!
Der er rigtig hurtig respons
Der er rigtig hurtig respons, og til en rigtig fair pris.
Glimrende service
Vores kloak var stoppet og ringede derfor til RenKloak. Havde en behagelig samtale og samme dag var problemet løst. RenKloak har en attraktiv abonnements ordning, som vi valgte at tilmelde os, hvis der skulle opstå problemer med kloaken i fremtiden. Varmeste anbefalinger herfra
Rensning af køkkenafløb
God og venlig betjening. Rykkede hurtigt ud og løste opgaven. Tegnede efterfølgende et abonnent hos firmaet
Melde afbud dagen før,
Melde afbud dagen før,
Hvor de anbefalede at jeg skulle finde en anden ellers ville de komme forbi efter 4 uger

Besvarelse fra RenKloak ApS
De kom, de så og de spulede,
så der nu er hul igennem kloaken igen. Hurtig og hjælpsom service.
Fantastisk service fra Ren kloak
Fantastisk service fra Ren kloak. Hurtig betjening og søde medarbejdere.