Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde process... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11
RenKloak. Ring på 7111 1111.

- Autoriseret Kloakmester.
- Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.
RenKloak. Døgnvagt 7111 1111
Kloakservice for private.

Banemarksvej 51, 2605, Brøndby, Danmark
- kontakt@renkloak.dk
- renkloak.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Rensning af kloak
Jeg kontaktede RenKloak da vi oplevede problemer med at vandet i toilettet skvulpede når vi var i bad og toiletterne havde svært ved at skylle ud. De kunne komme ud dagen efter om eftermiddagen. Da de pludselig kunne komme tidligere ringede de og spurgte om det kunne passe os i stedet for bare at møde op hvilket vi syntes var en god service. Da kloakmanden ankom fandt han problemet med det samme og spulede kloakken. på ca. en halv til en hel time var problemet fikset og der var ryddet pænt op.
God service og godt håndværk. Kan klart anbefales :)
Super kloarkrens
God og hurtig service
God, hurtig og venlig service som altid. Vi har haft abonnement i nogle år nu og det virker upåklageligt.
Rigtig god service og altid behagelig…
Rigtig god service og altid behagelig betjening. 5 stjerne herfra
Problemet løst
Jeg abonnerer på ren kloak, og det er jeg rigtig glad for. De har lige været hos os og løst et afløbsproblem.
Hurtig og effektiv hjælp med vejledning…
Hurtig og effektiv hjælp med vejledning og oprydning.
Kom hurtigt igen, da problemet ikke var helt løst
Hurtig reaktion og kom igen, da problemet ikke var helt løst. Tilbyder abonnement, så man har en sikkerhed for, at man kan ringe til nogen, der kommer med kort aftræk - og til en god pris. Var i øvrigt professionelle i deres optræden og havde adgang til historik på sagen.
God & hurtig service.
Kan uden tvivl anbefale RenKloak+
Kan på det varmeste anbefale RenKloak+
Stod med problemer med stoppet afløb i badeværelset og de kom hurtigt. Venlig og effektiv.
Tegnede abonnement hos dem og fik hurtigt brug for dem igen til stoppet toilet, igen venlig og effektiv
God kundeservice både ved bestilling og…
God kundeservice både ved bestilling og udførelse af spuling. Aftaler blev overholdt.
Ren Kolak kom til aftalt tid
Ren Kolak kom til aftalt tid, var venlige og løste opgaven hurtigt og effiktivt firmate får hermed mine varmeste anbefaling
Vil bestemt bruge RenKloak igen
Vil bestemt bruge RenKloak igen. Kom til aftalte tid, løste opgaven indenfor aftalte pris og nem kommunikation.
Jeg giver hermed mine varmeste…
Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Renkloak.
Jeg stod med et akut og meget generende stoppet køkkenafløb, men fra min første opringning til Renkloak blev jeg mødt med stor forståelse og hurtig handling.
Jeres medarbejder Rickie (som jeg husker det) ankom til aftalte tid. Han var utrolig flink, rolig og gik straks struktureret til værks for at lokalisere og løse problemet.
Opgaven blev klaret hurtigt og effektivt, og han sørgede for at rydde pænt op efter sig. Det var en fornøjelse at opleve så professionel og dygtig service midt i en træls situation.
Tusind tak for hjælpen! Jeg vil helt sikkert bruge jer igen, hvis behovet skulle opstå.
Løber fra aftalen !
*******************
Afsluttende svar på løgnen fra "Renkloak":
Jeg kan godt se, at denne dialog fylder mere for dig, end den gør for mig — hvilket også tydeligt afspejles i tonen i dine svar.
Ja, jeg kontaktede jer igen. Årsagen var prisen. Det, der efterfølgende blev meget klart for mig, er, at pris og kvalitet hos RenKloak desværre hænger nøje sammen. Og netop derfor har jeg valgt at dele min oplevelse her, så andre kan træffe deres beslutning på et oplyst grundlag.
Resten af dit svar består primært af antagelser om mine motiver, gentagelser af ordet “snyd” og personlige udfald. Det siger i grunden det hele. Når kritik ikke mødes med saglighed, men med følelser og fornærmelser, er der ikke så meget mere at forklare.
At henvise til “1500+ anmeldelser” er ikke et argument, men en afledning. De er irrelevante for, hvordan min henvendelse blev håndteret — og denne tråd viser meget tydeligt, hvordan dialogen ser ud, når én kunde stiller spørgsmål i stedet for blot at nikke.
For god ordens skyld:
Kopvandlåsen blev ikke tabt af mig, men glemt ved jeres første besøg. At det krævede et opfølgende besøg for at rette op på jeres egen forglemmelse, er ikke en ekstra service — det er rettelse af en fejl. At dette bliver brugt som et modargument, understreger blot behovet for at flytte fokus væk fra det egentlige problem.
Jeg har noteret mig, at mine svar har holdt sig til forløbet og oplevelsen, mens dine primært har kredset om min person. Det efterlader i sig selv et meget klart indtryk for enhver læser.
Jeg er færdig med dialogen her.
Anmeldelsen står, fordi oplevelsen var reel — og fordi pris og kvalitet hænger tydeligt sammen hos "renkloak".
****
1. svar til respons fra "renkloak"
Dit svar bekræfter desværre kun min oplevelse.
Lad os starte helt grundlæggende:
Din hjemmeside er dårlig, forvirrende og tydeligvis ikke opdateret til det serviceniveau, du selv mener at levere. De “betingelser”, du henviser til i dit svar, fremgår ikke klart – hvis overhovedet – af hjemmesiden. Hvis så mange misforståelser opstår, kunne en oplagt løsning være at bruge lidt færre kræfter på bortforklaringer og lidt flere penge på en ordentlig hjemmeside.
Du skriver, at du må “uddanne dit callcenter”. Måske burde løsningen i stedet være at ansætte en kompetent kundeservice, så det ikke bliver for krævende for dig selv at stå på mål for de oplysninger, kunderne får. Som kunde ringer man netop for at få korrekt information — ikke halve sandheder, der justeres alt efter travlhed eller temperament.
Jeg har aldrig forsøgt at snyde mig til et abonnement. At du vælger at tillægge mig hensigter og kalde det snyd, når din egen kommunikation er mangelfuld, siger mere om dig end om mig. Hvis udlejningsejendomme er udelukket, så bør det fremgå tydeligt og entydigt — ikke opdages tilfældigt dagen før en aftalt opgave.
Aftalen blev i øvrigt lavet via dit “callcenter” med konkret dato og tidspunkt. Hvis det ifølge dig ikke er nok til at kalde det en aftale, så ved jeg ærligt talt ikke længere, hvad en aftale er i din forretning.
At dialogen ifølge dig var “ordentlig”, indtil du mente at have taget mig i noget, harmonerer dårligt med, at du afsluttede samtalen med “det vil jeg ikke diskutere med dig”. Det er ikke problemløsning — det er børnehaveniveau. Når tingene ikke går din vej, opfører du dig som et forkælet barn frem for en professionel erhvervsdrivende.
I stedet for at stå ved, at du ikke kan holde det, der kommunikeres via hjemmeside og kundekontakt, skaber du blot et nyt problem og placerer skylden hos kunden. Man kan jo spørge sig selv, om det handler om manglende overblik — eller om det at være selvstændig ganske enkelt er blevet for meget.
Som et ekstra kuriosum kan nævnes, at der ved tidligere besøg skulle tre skylninger til for at få én vådserviet igennem, hvilket ikke ligefrem indgyder tillid til hverken udstyr eller kvalitet.
Min anmeldelse handler ikke om, hvorvidt du frit kan vælge dine kunder, men om:
- en uigennemskuelig og mangelfuld hjemmeside
- tilbageholdelse og ændring af information
- manglende evne eller vilje til at løse problemer
- en aggressiv, umoden kommunikation, når kunden stiller kritiske spørgsmål
****
1. Anmeldelse:
Jeg aftalte kloakrensning på en udlejet bolig til 1.350 kr. inkl. abonnement. Sent aftenen før blev jeg ringet op og fik at vide, at prisen alligevel var højere, og at abonnementet ikke gjaldt, fordi jeg ikke selv bor på adressen. Det blev samtidig bekræftet, at dette ikke fremgår af hjemmesiden.
Da jeg påpegede den manglende information og prisændringen, blev dialogen afvist med: “Det vil jeg ikke diskutere med dig.”
Håndteringen var uprofessionel og respektløs. Ændrede vilkår bør meldes klart og i god tid, og man bør som kunde mødes med en ordentlig dialog — også ved uenighed.

Besvarelse fra RenKloak ApS
Abonnement på kloakservice
Abonnement på kloakservice. Fast pris & hurtig kørende igen 😁
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse. Alt helt i top. Fin og hurtig service👍🏻
Hjælpsomme altid muligt at komme i…
Hjælpsomme altid muligt at komme i kontakt med dem og de kommer hurtigt
Brud på markedsføringsloven (bondefangeri) og dobbeltbetaling
Renkloak overtræder markedsføringsloven, med henblik på at skaffe abonenter.
Når man har bestilt en enkeltstående ydelse har man krav på modtage en faktura på det udførte arbejde. Uden at der kobles yderligere betingelser på. I stedet modtager man et tilbud om et abonnement, med en udførlig beskrivelse af hvordan man tegner det. Ønsker man bare at betale sit udestående, skal man særskilt rette en ny henvendelse til Renkloak ApS og bede om en faktura.
Jeg kan se at andre kunder her på Trustpilot har oplevet det samme og kan anbefale at man retter henvendelse til forbrugerombudsmanden, hvis man har lignenede oplevelser. Min henvendelse har sagsnummer F55220, som der kan refereres til.
Dobbeltbetalingen (efter 2. udbedring) lykkedes det mig at få reduceret. Jeg er ikke enig ift. omkostningerne, men har valgt at betale for at undgå yderligere besvær.

Besvarelse fra RenKloak ApS
Dygtige og hurtige
Havde en lidt haste sag med vores køkkenbrønd som de fik fikset på ingen tid. Superflinke og dygtige, god kommunikation, god pris og meget venlige og professionelle. Bruger gerne Renkloak igen :)
Ros hele vejen rundt til jer
Ros hele vejen rundt til jer. Behagelig kundeservice, hurtig service, kompetent personale til at udføre arbejdet. Jeg har brugt dem i 4 år, har abonnement og jeres kvalitet og service, lever op og lidt til hvad I lover. Rart at se og mærke håndværkere som sætter en ære, i at levere et godt resultat. Hver gang !
De varmeste anbefalinger herfra