RenKloak ApS Anmeldelser

1.724

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 208 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver i høj grad den hurtige udrykning, den behagelige betjening og det yderst kompetente personale, som altid udfører kloakarbejdet professionelt, hurtigt og meget grundigt. Forbrugerne er desuden rigtig glade for den attraktive abonnementsordning, som giver en stor tryghed i hverdagen og sikrer hurtig professionel hjælp, hvis der opstår uforudsete problemer med afløb, toiletter eller kloakker. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med, at arbejdet i visse tilfælde ikke blev fuldført korrekt i første forsøg, hvilket betød ekstra besøg, og enkelte oplevede desuden at modtage en faktura, selvom opgaven ikke var løst.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den hurtige respons, når kloakken er stoppet. Mange fremhæver, at... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og roser den hurtige responstid samt de yderst venlige og... Se mere

Subscription

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde ved at tegne et abonnement. Mange fremhæver, at løsningen er... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kontakt og booking, idet de fremhæver hurtig og klar... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og roser den hurtige og kompetente hjælp, når kloakken... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde process... Se mere

Ville give mere end 5 stjerner hvis jeg kunne! 🙌🏼 Utrolig imødekommende , meget kompetent. Tog sig god tid, forklarede alt undervejs. Fantastisk service fra start til slut – kæmpe anbefaling herf... Se mere

Kom til aftalte tid, løste opgaven perfekt, vandet løber nu ud af vasken igen, Fik ovenikøbet et cowboytrick til afløbet. Jeg kan anbefale et abonnement- vi har haft brug for hjælp 2 gange indenfor d... Se mere

1. Kloakmester
  2. Slamsugning
  3. Spildevandsafledning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11

RenKloak. Ring på 7111 1111.

Autoriseret Kloakmester.

RenKloak. Døgnvagt 7111 1111

Kloakservice for private.

Kloakservice for private.
Hos RenKloak har vores ansatte mange års erfaring med alle former for rens af kloakken. Vi har specialiseret os i kloakrensning for private, og har derfor det rette værktøj dertil. Vi har døgnvagt, så du altid kan få løst dit problem, ring på 7111 1111. Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.724)

Rensning af kloak

Jeg kontaktede RenKloak da vi oplevede problemer med at vandet i toilettet skvulpede når vi var i bad og toiletterne havde svært ved at skylle ud. De kunne komme ud dagen efter om eftermiddagen. Da de pludselig kunne komme tidligere ringede de og spurgte om det kunne passe os i stedet for bare at møde op hvilket vi syntes var en god service. Da kloakmanden ankom fandt han problemet med det samme og spulede kloakken. på ca. en halv til en hel time var problemet fikset og der var ryddet pænt op.

God service og godt håndværk. Kan klart anbefales :)

30. december 2025

Problemet løst

Jeg abonnerer på ren kloak, og det er jeg rigtig glad for. De har lige været hos os og løst et afløbsproblem.

19. december 2025

Kan uden tvivl anbefale RenKloak+

Kan på det varmeste anbefale RenKloak+
Stod med problemer med stoppet afløb i badeværelset og de kom hurtigt. Venlig og effektiv.
Tegnede abonnement hos dem og fik hurtigt brug for dem igen til stoppet toilet, igen venlig og effektiv

16. december 2025

Jeg giver hermed mine varmeste…

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Renkloak.
Jeg stod med et akut og meget generende stoppet køkkenafløb, men fra min første opringning til Renkloak blev jeg mødt med stor forståelse og hurtig handling.
Jeres medarbejder Rickie (som jeg husker det) ankom til aftalte tid. Han var utrolig flink, rolig og gik straks struktureret til værks for at lokalisere og løse problemet.
Opgaven blev klaret hurtigt og effektivt, og han sørgede for at rydde pænt op efter sig. Det var en fornøjelse at opleve så professionel og dygtig service midt i en træls situation.
Tusind tak for hjælpen! Jeg vil helt sikkert bruge jer igen, hvis behovet skulle opstå.

1. december 2025

Løber fra aftalen !

*******************
Afsluttende svar på løgnen fra "Renkloak":
Jeg kan godt se, at denne dialog fylder mere for dig, end den gør for mig — hvilket også tydeligt afspejles i tonen i dine svar.
Ja, jeg kontaktede jer igen. Årsagen var prisen. Det, der efterfølgende blev meget klart for mig, er, at pris og kvalitet hos RenKloak desværre hænger nøje sammen. Og netop derfor har jeg valgt at dele min oplevelse her, så andre kan træffe deres beslutning på et oplyst grundlag.
Resten af dit svar består primært af antagelser om mine motiver, gentagelser af ordet “snyd” og personlige udfald. Det siger i grunden det hele. Når kritik ikke mødes med saglighed, men med følelser og fornærmelser, er der ikke så meget mere at forklare.
At henvise til “1500+ anmeldelser” er ikke et argument, men en afledning. De er irrelevante for, hvordan min henvendelse blev håndteret — og denne tråd viser meget tydeligt, hvordan dialogen ser ud, når én kunde stiller spørgsmål i stedet for blot at nikke.
For god ordens skyld:
Kopvandlåsen blev ikke tabt af mig, men glemt ved jeres første besøg. At det krævede et opfølgende besøg for at rette op på jeres egen forglemmelse, er ikke en ekstra service — det er rettelse af en fejl. At dette bliver brugt som et modargument, understreger blot behovet for at flytte fokus væk fra det egentlige problem.
Jeg har noteret mig, at mine svar har holdt sig til forløbet og oplevelsen, mens dine primært har kredset om min person. Det efterlader i sig selv et meget klart indtryk for enhver læser.
Jeg er færdig med dialogen her.
Anmeldelsen står, fordi oplevelsen var reel — og fordi pris og kvalitet hænger tydeligt sammen hos "renkloak".
****
1. svar til respons fra "renkloak"
Dit svar bekræfter desværre kun min oplevelse.
Lad os starte helt grundlæggende:
Din hjemmeside er dårlig, forvirrende og tydeligvis ikke opdateret til det serviceniveau, du selv mener at levere. De “betingelser”, du henviser til i dit svar, fremgår ikke klart – hvis overhovedet – af hjemmesiden. Hvis så mange misforståelser opstår, kunne en oplagt løsning være at bruge lidt færre kræfter på bortforklaringer og lidt flere penge på en ordentlig hjemmeside.
Du skriver, at du må “uddanne dit callcenter”. Måske burde løsningen i stedet være at ansætte en kompetent kundeservice, så det ikke bliver for krævende for dig selv at stå på mål for de oplysninger, kunderne får. Som kunde ringer man netop for at få korrekt information — ikke halve sandheder, der justeres alt efter travlhed eller temperament.
Jeg har aldrig forsøgt at snyde mig til et abonnement. At du vælger at tillægge mig hensigter og kalde det snyd, når din egen kommunikation er mangelfuld, siger mere om dig end om mig. Hvis udlejningsejendomme er udelukket, så bør det fremgå tydeligt og entydigt — ikke opdages tilfældigt dagen før en aftalt opgave.
Aftalen blev i øvrigt lavet via dit “callcenter” med konkret dato og tidspunkt. Hvis det ifølge dig ikke er nok til at kalde det en aftale, så ved jeg ærligt talt ikke længere, hvad en aftale er i din forretning.
At dialogen ifølge dig var “ordentlig”, indtil du mente at have taget mig i noget, harmonerer dårligt med, at du afsluttede samtalen med “det vil jeg ikke diskutere med dig”. Det er ikke problemløsning — det er børnehaveniveau. Når tingene ikke går din vej, opfører du dig som et forkælet barn frem for en professionel erhvervsdrivende.
I stedet for at stå ved, at du ikke kan holde det, der kommunikeres via hjemmeside og kundekontakt, skaber du blot et nyt problem og placerer skylden hos kunden. Man kan jo spørge sig selv, om det handler om manglende overblik — eller om det at være selvstændig ganske enkelt er blevet for meget.
Som et ekstra kuriosum kan nævnes, at der ved tidligere besøg skulle tre skylninger til for at få én vådserviet igennem, hvilket ikke ligefrem indgyder tillid til hverken udstyr eller kvalitet.
Min anmeldelse handler ikke om, hvorvidt du frit kan vælge dine kunder, men om:
- en uigennemskuelig og mangelfuld hjemmeside
- tilbageholdelse og ændring af information
- manglende evne eller vilje til at løse problemer
- en aggressiv, umoden kommunikation, når kunden stiller kritiske spørgsmål
****
1. Anmeldelse:
Jeg aftalte kloakrensning på en udlejet bolig til 1.350 kr. inkl. abonnement. Sent aftenen før blev jeg ringet op og fik at vide, at prisen alligevel var højere, og at abonnementet ikke gjaldt, fordi jeg ikke selv bor på adressen. Det blev samtidig bekræftet, at dette ikke fremgår af hjemmesiden.
Da jeg påpegede den manglende information og prisændringen, blev dialogen afvist med: “Det vil jeg ikke diskutere med dig.”
Håndteringen var uprofessionel og respektløs. Ændrede vilkår bør meldes klart og i god tid, og man bør som kunde mødes med en ordentlig dialog — også ved uenighed.

7. december 2025
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej Yousef

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Vores RenKloak+ abonnement, som giver adgang til almindelig kloakservice i almindelig arbejdstid, må være voldsomt attraktivt, siden du har skrevet denne anmeldelse i arrigskab over, at jeg ikke villle tilbyde dig et RenKloak+ abonnement til din udlejningsejendom.

Men, som du skriver, er det jo din oplevelse og den kan ingen jo tage fra dig, men lad os få lidt kontekst på og ryddet lidt ud i dine misforståelser og så kan Trustpilots læsere jo selv bedømme - men aftaler, det løber vi ikke fra, hvilket de 1500+ nedenstående anmeldelser vist fortæller meget godt.

Lad os starte med, at dette ikke er din første oplevelse med RenKloak, da du har været privatkunde hos os, med RenKloak+ abonnement siden 10.2023.
Du ved derfor, at det ikke gælder for udlejningsejendomme, men kun for private, men alligevel skulle du lige forsøge, at få et abonnement til din udlejningsejendom. Og da jeg fangede dig i dette og sagde, at RenKloak+ jo ikke dækker udlejningsejendomme, så var det, at samtalen tog fart.

Så for at opsummerer på din anmeldelse:

- Du har aldrig indgået en aftale, men udelukkenden lavet en forespørgsel via vores callcenter. Det var denne forespørgsel jeg kontaktede dig omkring - men det ved du jo allerede, da du som privatkunde i over to år har ringet til vores callcenter flere gange.

- Du undlod behændigt at oplyse, at det var en udlejningsejendom - det fandt jeg selv ud af.

- Du har aldrig tegnet op eller blevet tilbudt RenKloak+ abonnement.

- Prisen er aldrig ændret da den er 1.580,- inkl. moms og man så har mulighed for senere at blive tilbudt et RenKloak+ abonnement til 1.360,- hvis man møder kriterierne, hvilket en udlejningsejendom ikke gør, som du allerede var klar over.

- Det hele fremgår af hjemmesiden, under betingelser, som du allerede er klar over, da du har haft et RenKloak+ abonnement i dit private hus i to år.

- Har jeg handlet respektløs ved at afvise dig som kunde, når du bevidst prøver at snyde dig med på et RenKloak+ abonnement, som du kunne udnytte til din udlejningsejendom ?Det vil jeg ikke mene.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

* * * * * * * * * *

Svar på 1. opdatering:

Yousef, det kan jo grundlæggende undre, at du overhovedet ringer til RenKloak igen, hvis du syntes, at alt er så dårligt. Du har jo været kunde hos os i to år og kender alt til vores service…..

I stedet for din patetiske tilsvinen af RenKloak, vores hjemmeside, service og alt hvad du ellers kan komme i tanke om, så accepter, at det ikke lykkedes dig at snyde dig med på et RenKloak+ abonnement og kom videre i livet.

1500+ anmeldelser der beskriver det stik modsatte af hvad du skriver, under bygger bare mit argument.

For lige at runde af og rette op på endnu en af dine “misforståelser”, så er det heller ikke helt korrekt når du skriver at “der ved tidligere besøg skulle tre skylninger til for at få én vådserviet igennem”.
Vi har ikke været hos dig tre gange, men to gange. Og årsagen til vores andet besøg, 14 dage efter det første var, at du havde tabt en kopvandlås ned i kloakken, som vi hjælp dig med at spule ud. I øvrigt ganske gratis, da du havde vores RenKloak+ abonnement….

* * * * * * * * * *

Svar på 2. opdatering fra Yousef:

Hvor er det vildt, at du kan have et behov for at skrive så meget, blot fordi RenKloak+ abonnementet ikke er tilgængeligt for udlejningsejendomme.
Det bestyrker mig i min tese om, at du virkelig havde sat næsen op efter et abonnement, som alle dine lejere bare kunne bruge gratis.

Så din forklaring - her tredje gang du opdaterer din anmeldelse - er nu, at det var prisen der var årsag til du kontaktede RenKloak igen og altså ikke noget med at du ville have RenKloak+ abonnementet ??
Og nu var vi ikke ude hos dig tre gange, men to gange, men det hele var stadig vores skyld og alt hvad du har skrevet er sandt - altså lige bortset fra det… ?

Brud på markedsføringsloven (bondefangeri) og dobbeltbetaling

Renkloak overtræder markedsføringsloven, med henblik på at skaffe abonenter.
Når man har bestilt en enkeltstående ydelse har man krav på modtage en faktura på det udførte arbejde. Uden at der kobles yderligere betingelser på. I stedet modtager man et tilbud om et abonnement, med en udførlig beskrivelse af hvordan man tegner det. Ønsker man bare at betale sit udestående, skal man særskilt rette en ny henvendelse til Renkloak ApS og bede om en faktura.
Jeg kan se at andre kunder her på Trustpilot har oplevet det samme og kan anbefale at man retter henvendelse til forbrugerombudsmanden, hvis man har lignenede oplevelser. Min henvendelse har sagsnummer F55220, som der kan refereres til.

Dobbeltbetalingen (efter 2. udbedring) lykkedes det mig at få reduceret. Jeg er ikke enig ift. omkostningerne, men har valgt at betale for at undgå yderligere besvær.

18. november 2025
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej Anders

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Lad mig lige starte med at slå HELT FAST, at RenKloak på ingen måder overtræder nogle love, hvilket du finder ud af, når forbrugerombudsmanden afviser din klage.

Dernæst tænker jeg, at den egentlige årsag til din anmeldelse nok mere er fordi, at jeg ikke ville lave en opgave for dig gratis.

Efter vi havde været hos dig 8.10.2025 og rense din køkkenfaldstamme med motorsplit, da du havde skilt din faldstamme ad, så vi ikke kunne komme til at spule, sendte jeg dig følgende mail med tilbud om, at tegne op på vores RenKloak+ abonnement, som giver adgang til almindelig kloakrensning i almindelig arbejdstid:

********
Hej Anders

Tak fordi du valgte RenKloak til, at hjælpe dig.

Du har nu muligheden for at tegne op på vores RenKloak+ abonnement, som koster kr. 1.367,-
Det dækker den opgave vi har udført for dig og er inklusiv 12 måneders fri kloakservice.
Så du er dækket ind hvis du, for eksempel, skulle have en stoppet køkkenvask eller et stoppet toilet inden for de næste 12 måneder.

Ønsker du ikke 12 måneders RenKloak+ abonnement med i prisen, så skriv tilbage på denne mail.
Så sender jeg dig i stedet en almindelig faktura på det udførte arbejde på kr. 1.584,-
********

Du ønskede ikke RenKloak+ abonnement og jeg sendte dig en faktura på 1.584,-
Her var der altså ingen problemer med brud på markedsføringsloven eller, at du “særskilt skulle rette en ny henvendelse til Renkloak ApS og bede om en faktura”.
Hvilket i praksis betyder, at du skal klikke på besvar i dit mailprogram og skrive, at du ikke ønsker abonnement, hvilket du gjorde uden problemer.

18.11.2025, altså næsten halvanden måned senere, ringer du og siger at kloakken er stoppet igen. Vi kommer ud til dig og denne gang kan vi komme til at spule kloakken.
Efterfølgende sender jeg samme mail til dig om du ønsker RenKloak+ abonnement.

Denne gang svarer du, at du slet ikke mener, at du skal betale noget.
Igen ønsker du ikke RenKloak+ abonnement og jeg sender faktura for den tid vi har brugt på opgaven, hvilket du har brokket dig meget over.

Og vips !!
Så kommer der en 1-stjernet anmeldelse her på Trustpilot med falske beskyldninger om, at vi overtræder markedsføringsloven og, at du har klaget til forbrugerombudsmanden.
Det virker ærligt talt lidt patetisk.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

Dygtige og hurtige

Havde en lidt haste sag med vores køkkenbrønd som de fik fikset på ingen tid. Superflinke og dygtige, god kommunikation, god pris og meget venlige og professionelle. Bruger gerne Renkloak igen :)

17. november 2025

Ros hele vejen rundt til jer

Ros hele vejen rundt til jer. Behagelig kundeservice, hurtig service, kompetent personale til at udføre arbejdet. Jeg har brugt dem i 4 år, har abonnement og jeres kvalitet og service, lever op og lidt til hvad I lover. Rart at se og mærke håndværkere som sætter en ære, i at levere et godt resultat. Hver gang !
De varmeste anbefalinger herfra

27. november 2025