Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde process... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11
RenKloak. Ring på 7111 1111.

- Autoriseret Kloakmester.
- Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.
RenKloak. Døgnvagt 7111 1111
Kloakservice for private.

Banemarksvej 51, 2605, Brøndby, Danmark
- kontakt@renkloak.dk
- renkloak.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
God service og søde mennesker.
God service og søde mennesker.
Meget tilfreds med at være på abonnement løsning hos RenKloak :-)
Fejlvurdering
Meget skuffende oplevelse
Første gang udførte de ikke arbejdet ordentligt, så de måtte komme igen. Alligevel krævede de betaling for begge besøg, hvilket betød, at vi endte med at betale for to gange.
Efterfølgende vurderede de også vores kloak var fejlkonstrueret. I telefonisk samråd anbefalede de en yderligere video undersøgelse. Vi brugte mange penge på at få det undersøgt nærmere, og det viste sig, at de tog fejl, og at vores kloak var i fin stand og ikke havde nogen fejl.
De nægter at indrømme deres fejlvurdering og vi står nu selv med regningen.
Dertil benægter de også, at de nogensinde har anbefalet en ekstra undersøgelse. Vi føler os magtesløse, fordi vi ikke kan bevise det, da alt er foregået telefonisk. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale dette firma – det kan hurtigt vise sig at blive en meget dyr erfaring.

Besvarelse fra RenKloak ApS
har fast abonnement med RenKloak ApS-…
har fast abonnement med RenKloak ApS- og oplever hver gang jeg har problemer med mit kloaksystem, at de kommer som aftalt og at de problemer jeg har bliver køst tilfredsstillende
Jeg havde problemer med både afløb fra…
Jeg havde problemer med både afløb fra et toilet og min håndvask i køkkenet.
Jeg ringede til Ren kloak og inden for en time kom Thomas og ordene det hele på bedste vis og var meget venlig.
Hurtig respons og fair pris.
Nemt, effektivt og ukompliceret..
Jeg har haft besøg af Nicolai et par gange i forbindelse med spuling af kloak, reparation af en skade og montering af rottespærrer.
Jeg har fået rigtig god og kompetent rådgivning, super behagelig service og gode forklaringer på alt hvad der blev udført.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af både Nicolai og RenKloak.
Meget kedelige oplevelse
Meget kedelige oplevelse.
1 gang renser de ikke ordentligt og må ud igen. De vil have at vi betaler for begge besøg og vi ender med at betale for 2 besøg. De hævder, at vi selv har stoppet det til med vaskeklude, hvilket er en absurd beskyldning og sjældent giver det mening, for en husejer at vi med vilje skulle fylde kloakken med “vaskeklude”.
OBS: Vi har heller ikke fået noget gratis, vi har betalt for begge besøg. Selvom det kun burde have været 1 besøg og de burde have opdaget forstoppelsen første gang.
Herefter fejlvurderer de også vores kloak og mener at der er tale om forkert kloakering, som vi så bruger en masse penge på at få undersøgt på deres anbefaling og det viser sig så, at de har taget fejl og at vores kloak er i orden.
De afviser at de har begået en fejl og regningen for deres fejl vurdering, står vi nu selv med.
De benægter pludselig, at have anbefalet en nærmere undersøgelse og vi føler os til grin, da vi ikke kan modbevise dem. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale dette firma, det kan nemlig gå hen og blive et alt for dyrt bekendtskab.
Efter denne anmeldelse blev jeg ringet op af en rasende mand fra firmaet.
Vi oplever desværre nu, at de fortæller og beskriver en helt anden historie end virkeligheden, for at undgå at kompensere for deres fejlvurderinger økonomisk.
Vi er skuffede og kede af det, de løber fra deres ansvar som fagfolk og vil ikke stå inde for deres egne fejl.
OBS: vær opmærksom på, at de henviser til samarbejdspartner og udleverer kontaktoplysninger på disse, men bagefter kan de ikke erindre, at de har henvist til en samarbejdspartner. Det skyldes ifg. dem selv, at de har alt for travlt til at huske de samtaler de har haft med kunderne.
I vores tilfælde handler det nok mere om, at de ikke vil stå med, at de har et skjult samarbejde.

Besvarelse fra RenKloak ApS
Super hurtig og effektiv service
Super hurtig og effektiv service
Bedste kloak service jeg har oplevet
Abonnement virker
Jeg har fået en super god service
Jeg har fået en super god service. En meget flink mand kom ud, og han fandt hurtig problemet. Han spulede kloakken igennem, og problemet var løst.
Hurtig udrykning
Kom 3 timer efter jeg ringede efter hjælp.
Super service.!
Rensning af min kloak
Rensning af min kloak
Vi benytter RenKloak, fordi de kommer hurtig når der er et problem. De giver god vejledning/rådgivning og man er ikke i tvivl om at personen man taler med, ved hvad han taler om. Når de er kørt og problemet er løst kan man ikke se at de har været der – godt arbejde
Genialt koncept!
Har nu gjort brug af RenKloak to gange (anden gang var gratis pga. abonnements-ordningen.
Klar i kommunikationen. Hurtig og venlig hjælp.
Alt i alt en super tilfreds kunde. Kan klart anbefale dem herfra!
God oplevelse med mulighed for at tegne abonnement.
God, hurtig og professionel betjening. Tommy (ejeren) var meget forstående og løsningsorienteret og manden, der kom ud for at rense en tilstoppet kloak var hurtig og effektiv. Jeg vil anbefale at tegne et RenKloak+ abonnement, hvilket i sig selv er en genial løsning. Det er billigt og så behøver man ikke at spekulere på næste gang, der er noget der er stoppet til. Tak, venner !!
Hurtig udrykning og problemet blev løst…
Hurtig udrykning og problemet blev løst med det samme
Super service - bedste anbefaling
Super service. Ingen ventetid. Nicolai fra RenKloak ApS er dagens mand i skysovs :) Virkelig behagelig, super sød og dygtig til sit arbejde. Bedste anbefaling herfra.
Lynhurtig løsning af stoppet…
Lynhurtig løsning af stoppet køkkenvask. Service i topklasse. Yderst tilfreds.
Super god service,hurtig udrykning
Professionel løsning af opgave og super kundeservice
Havde telefonisk kontakt med virksomheden en søndag pga. problemer med en stoppet kloak og fik god hjælp. Allerede mandag morgen ankom spulebilen. Topprofessionel håndtering af sagen. Selvom kloakken ikke var udformet som beskrevet på tegningerne blev problemet løst via en hurtig tv-inspektion samtidig med spulingen. Fik mulighed for at tegne abonnement på kloak-hjælp på bagkant og sparede derved både penge og har tryghed for lignende problemer det næste år. Super fin service.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. En medarbejder, som var smilende, venlig, effektiv og kompetent