RenKloak ApS Anmeldelser

1.724

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 208 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver i høj grad den hurtige udrykning, den behagelige betjening og det yderst kompetente personale, som altid udfører kloakarbejdet professionelt, hurtigt og meget grundigt. Forbrugerne er desuden rigtig glade for den attraktive abonnementsordning, som giver en stor tryghed i hverdagen og sikrer hurtig professionel hjælp, hvis der opstår uforudsete problemer med afløb, toiletter eller kloakker. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med, at arbejdet i visse tilfælde ikke blev fuldført korrekt i første forsøg, hvilket betød ekstra besøg, og enkelte oplevede desuden at modtage en faktura, selvom opgaven ikke var løst.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den hurtige respons, når kloakken er stoppet. Mange fremhæver, at... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og roser den hurtige responstid samt de yderst venlige og... Se mere

Subscription

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde ved at tegne et abonnement. Mange fremhæver, at løsningen er... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kontakt og booking, idet de fremhæver hurtig og klar... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og roser den hurtige og kompetente hjælp, når kloakken... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde process... Se mere

Ros hele vejen rundt til jer. Behagelig kundeservice, hurtig service, kompetent personale til at udføre arbejdet. Jeg har brugt dem i 4 år, har abonnement og jeres kvalitet og service, lever op og li... Se mere

Ville give mere end 5 stjerner hvis jeg kunne! 🙌🏼 Utrolig imødekommende , meget kompetent. Tog sig god tid, forklarede alt undervejs. Fantastisk service fra start til slut – kæmpe anbefaling herf... Se mere

Kom til aftalte tid, løste opgaven perfekt, vandet løber nu ud af vasken igen, Fik ovenikøbet et cowboytrick til afløbet. Jeg kan anbefale et abonnement- vi har haft brug for hjælp 2 gange indenfor d... Se mere

1. Kloakmester
  2. Slamsugning
  3. Spildevandsafledning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11

RenKloak. Ring på 7111 1111.

Autoriseret Kloakmester.

RenKloak. Døgnvagt 7111 1111

Kloakservice for private.

Kloakservice for private.
Hos RenKloak har vores ansatte mange års erfaring med alle former for rens af kloakken. Vi har specialiseret os i kloakrensning for private, og har derfor det rette værktøj dertil. Vi har døgnvagt, så du altid kan få løst dit problem, ring på 7111 1111. Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.724)

Jeg har kun godt at sige om RenKloak

Jeg har kun godt at sige om RenKloak. De hjalp mig hurtigt, da mit vandløb var tilstoppet. Dette var til trods for, at jeg før RenKloak kom, havde haft en vvs’er til at prøve, at rense mit afløb og han gav op.
RenKloak var søde, venligt og super profesionelle! Nu har jeg tegnet et abonnement hos dem, hvilket giver en god tryghed.

25. marts 2026

Stoppet toilet

Stoppet toilet. Medarbejderen kom indenfor aftalt tid og var flink og serviceminded. Han klarede problemet og da jeg har serviceaftale kostede det mig ikke noget

23. marts 2026

Tilfreds

Jeg ringede søndag, og firmaet kom dagen efter for at ordne to totalt tilstoppede kloakbrønde udenfor huset. "Noget" sad i vejen ud mod kloakken udenfor grunden. Det kunne klares med spulehovedet ligesom kloakrørene under huset også lige fik en hurtig spuling.
Stor tilfredshed med både reaktionstid og selve arbejdet.

9. marts 2026

Man ringer og laver aftale og lige…

Man ringer og laver aftale og lige pludselig kan de ikke så står man der og skal finde andre men så er det for sent den dag virkeligt useriøst firma

23. marts 2026
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej Jonathan

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Nu er der ikke tale om, at “lige pludselig kan vi ikke”.
Du bor i Kirke Hyllinge og har ringet til mit callcenter og har lagt en ordre. Kort efter ringer jeg til dig og siger, at Kirke Hyllinge er uden for det område vi dækker. Jeg beklager samtidig, at mit callcenter i Jylland ikke er 100% klar over hvor Kirke Hyllinge ligger.

Jeg har lavet det så smart på hjemmeside, at der er et meget præcist kort over det område vi kører i og Kirke Hyllinge er ikke med på det kort.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

En varm anbefaling- Nicolai

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Nicolai fra Ren Kloak. Han var meget professionel og venlig. Han kom med gode råd og flere forskellige løsninger på problemet, hvilket gav stor tryghed. Opgaven blev løst rigtig godt, effektivt og med et smil. Jeg kan klart anbefale ham til andre. Mvh Wiola & Johnny

20. marts 2026

RenKloak var ikke i stand til at løse…

RenKloak var ikke i stand til at løse problemet med et tilstoppet toilet på min ejendom, og de tog derfra uden at have løst problemet. Det virkede nærmest som om, at de ikke rigtigt var interesseret i at løse problemet for alvor, men nærmest var på vej til næste opgave. Jeg fik besked om, at kloakrøret var tilkalket, selvom det er yderst sjældent, at et 110 mm. kloakrør kalker til lige pludseligt. Jeg vendte selv tilbage til lejligheden to dage efter med en svupper og problemet var løst. Alligevel sender de en faktura, selvom de ikke løste opgaven.

16. juli 2025
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Meget vildt, at få en 1-stjernet anmeldelse 8 måneder efter at vi har udført opgaven for dig, sendt faktura og fået betaling.

Det er selvfølgelig ikke en sag jeg kan huske når det er så lang tid siden, men så er det godt, at arbejdssedler ligger digitalt så jeg kan se hvad der er lavet på sagen.

For at opfriske din hukommelse, så tilkaldte du os til en af dine udlejningslejligheder, hvor der var problemer med toilet og stoppet gulvafløb.

Min kollega har skrevet følgende på arbejdssedlen:
- Lille bitte lejlighed, med lille bitte badeværelse.
WC er kalket til - skyller svagt og fylder endnu langsommere.
Det stopper ofte men er ikke stoppet nu. Sagt han bør få det skiftet.
- Gulvafløb er tilsluttet saml-selv niche med flexslange under.
Det kan ikke bores eller svuppes.
Det kræver at man tager WC ud, og så kan man måske tilgå afløb bag om.

Min kollega anbefalede dig, at få skiftet toilettet og ændre rørføring fra gulvafløb, så det blev til en lovlig installation. Efterfølgende har jeg ringet til dig og givet dig nummeret til en VVS.

Det er selvfølgeligt ærgerligt, at man skal bruge penge på at vedligeholde installationerne i sin udlejligsejendom og det må have ærgret dig i en sådan grad, at du her 8 måneder efter vores besøg, stadig har et behov for, at skrive en noget uærlig anmeldelse af RenKloak her på Trustpolit.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

Professionel service

Professionel service
Kom til aftalt tid.
Medarbejder yderst behagelig og udviste god kunde forståelse, lytte til problem, forklarede årsags sammenhæng og udførte sit job perfekt. Upåklagelig Oprydning /rengøring efter job. Kan varmt anbefales.

12. marts 2026

Vores køkkenkloak var stoppet fredag…

Vores køkkenkloak var stoppet fredag morgen og jeg kontaktede Renkloak med det håb at de måske kunne nå det inden weekenden.

2 timer senere var kloakken renset og den har kørt fint siden

Tak for super hurtig service!

6. marts 2026

Venlig betjening og hurtigt udført kvalitetsarbejde

Det er altid en fornøjelse at ringe til RenKloak, for de er altid venlige og rare at tale med, og så får man altid hjælp ret hurtigt.
Når så de ankommer, er de igen meget venlige og hjælpsomme, og man føler, at man på tidspunktet er dagens vigtigste kunde.
Arbejdet bliver udført hurtigt og til fuld tilfredshed.

28. februar 2026