Reinhardt Bikes Anmeldelser 8

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vedr forhandler og E-Fly

KØB ALDRIG CYKEL HER.
Købt e-fly nova-Max hos Cykelfavoritten, Silkeborg. har nu haft den i 3 mdr. og været hos forhandler 5 gange med fejl og mangler.Hver gang med en meget dårlig oplevelse. Vælger at skrive til Reinhardt. Som skriver der ingen fejl har været iflg. forhandler, selvom de fleste fejl har handlet om batteri, så har skærm faldet af, lys ikke virket osv.
Kan virkelig ikke anbefale, hverken cykelfavoritten eller e-fly cykler.

1. juli 2020

Har købt en Raam RaptorOne…

Har købt en Raam RaptorOne Mountainbike.
Stikakslen (gennem bagnavet) var for kort, så gevindet i møtrikken holdt ikke.
Besked fra C. Reinhardt:
“...du skal ud til en cykel forhandler og have fat i en ny stikaksel...”
Jeg havde ikke regnet med at skulle finde de rigtige dele til en ny cykel.
Så hjælper det i øvrigt ikke, at stikakslen er så ukurant, at den ikke er til at finde.
👎 Carsten

29. maj 2018

Efly agt

Jeg har tidligere haft en Puch elcykel til stor utilfredshed men har nu købt en E-Fly PRemium hos scooterland som kører problemfrit /fantastisk.

1. september 2015

Første men ikke sidst!

jeg har købt den fineste E-Fly el cykel. Cyklen er af en utrolig fin kvalitet, men det gør det kun bedre med de dygtige forhandler i har! Jeg har købt min i Aalborg ved Scooterland:o)

1. september 2015

Cultima og god service!

Fil en god og behagelig oplevelse i Scooterland jeg skulle bruge en cykel men havde lidt krav til den Scooterland fandt en cykel som var utrolig fin. Jeg gik fra butikken med en rigtig fin Cultima RX elite! Det er en nogle gode cykler i har lavet og en god forhandler!

31. august 2015

Raam Cykel

Jeg købte en Raam cykel hos scooterland i aalborg, og har kun haft ren fornøjelse ud af den. Vil helt klart anbefale jeres cykler til alle jeg kender!

28. august 2015

Ombytning af cykel

Købte en cykel til min datter for 1½ års tid siden og skulle have den serviceret hos den lokale cykelhandler. Her opdagede man at der var en fejl i en svejsning. Havde regnet med en masse problemer, men Reinhardt Bikes viste optimal kundeservice - jeg kommer med kvittering til den lokale cykelhandler (ikke der hvor cykel er købt) og så vælger jeg en ny cykel i samme prisleje. Selvfølgelig ærgeligt med fejlen, men perfekt forløb for at udbedre den.

3. juni 2015

E-fly el cykel fra reinhardt bikes

For ca 2,5 år siden købte jeg en E-fly cykel gennem min lokale cykelhandler. Der gik ikke lang tid før der begyndte at komme fejl.
Allerede inde for den 1. ugen brændte batteriet af. Jeg fik tilsendt et "nyt". Det var tydeligvis ikke et nyt batteri men et brugt, da der var tegner med tus på det og det var møgbeskidt!
Reinhard cykler påstod at det var et nyt et. Herefter gik det bare den af bakke. ALT med undtagelse af motoren. Kabler, sensorer, ledninger, computeren alt... Min cykelhandler har været rigtig go til bare at lave det uden det har kostet mig noget, men hver gang han har forsøgt at få fat i Reinhardt cykler, har de bare sagt "vi vender tilbage" og så er der ikke sket mere.
Jeg oplevede selv sælgeren, der ikke kunne forstå at ud af de 20.000 var der kun 2 der havde været noget galt med, tilfældigvis lige de to der var solgt hos min forhandler!! Han havde alle dårlige undskyldninger, og jeg må indrømme det var pinligt at høre på!! Han manglede bare at forslå at jeg skulle svinge en død kat over den ved fuldmåne, så var der ikke flere undskyldninger for at ta den retur!

Det er endt med jeg enten kan få en ny model der skulle være bedre eller pengene tilbage. Men nu er de slet ikke til at komme i kontakt med.

Jeg vil fraråde alle der overvejer at købe cykler fra dette firma, men den "kundeservice"!!!!

10. oktober 2013