C Reinhardt Anmeldelser 13

3,1

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Importør af Suzuki Motorcykler, PGO, Peugeot og TGB scootere. Derudover føres cykel-mærkerne E-Fly, RAAM, Cultima, Living og Ghost. Masser af tilbehør og udstyr - læs mere.

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En mega tilfreds Eflyer

Efter at Rikke svarede mig at man kun vil have tilfredse kunder kontaktede jeg forhandleren som hentede cyklen for at finde fejlen
Det er udbedret så jeg er en tilfreds kunde
Da jeg ikke kan undvære en cykel har jeg købt Efly nye model RHEA og hvilken drøm det er for guder at køre på den så tak til Rikke
Tak

30. juni 2025

Desværre 1 stjerne for meget.

Desværre 1 stjerne for meget.

Har henvendt mig til jer op til flere gange uden svar.
Ingen af jeres sjællandske forhandlere gider tage min garanti-sag?? Men okay de opfører sig nok bare som deres importør gør.
Magen til elendig service skal man lede længe efter!

12. april 2025

Kære Anders
Vi er kede af at høre, at du har denne oplevelse af vores garantidækning.

Rikke, C. Reinhardt

NUL STJERNER!

NUL STJERNER!
Bestilt (og betalt) ekstraudstyr til min Suzuki MC bliver ikke leveret. Jeg er gentagne gange blevet lovet at det bestilte kommer en givet dato, og hver gang - på dato - kommer der så en ny "bekræftet levering".
Reinhardts forklaring: "delene er ikke sendt fra Japan". Så gør dog noget ved det Reinhardt!
Jeg kommer aldrig til at købe originalt ekstraudstyr hos Suzuki mere!
Heldigvis har jeg en god MC pusher som kan finde udstyr andre steder end hos Reinhardt.

13. november 2023

Kære Ole

Vi beklager, at du har oplevet problemer med levering af dit ekstraudstyr.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at skulle vente og vi gør altid vores bedste for at løse evt. udfordringer. Desværre er forsinkelser og rykkede leveringsdatoer fra vores leverandør en situation, som vi ikke har fuld kontrol over.

Vores eftermarkedsafdeling oplyser, at din sidste varer netop er afsendt til forhandleren i går, i overensstemmelse med vores lovede leveringstidspunkt.

Kvalitetscykel fra 2019

Kære Efly

Jeg havde købt en Efly Sky Exclusive elcykel, som var yderst komfortabel og skøn. Den var udstyret med automat gear og tranzx motor.
Efter i er gået over til det kinesiske bras Bafang, har i desværre ødelagt det for jer selv. Det holder ikke og er utrolig ringe kvalitet. Håber inderligt at i går over til tranzx, bosch eller ligesom batavus udvikler jeres egen frontmotor.

27. august 2023

Garantien er mest til pynt

Har købt en TGB Blade 600 LTX. Efter 200 km, knækker der et plastikbeslag under afsidning. Trinbrættet kunne give sig for meget, og beslaget knækkede. Garantien dækker ikke, da de ikke mener der er tale om en almindelig afsidning.
1800 km. Brændstofpumpen står af. Garantien dækker ikke da den ikke er bugseret på værksted inden garantiens udløb. At den står på en ø og skal bugseres med færge er uvæsentligt.
Det bliver Polaris næste gang. Eller i hvert fald noget andet fra en anden distributør.

8. august 2023

Kære Erik

Vi er kede af at høre, at du har denne oplevelse af vores garantidækning. Garanti og reklamationer håndteres i første led altid af vores forhandlere, som vi har stor tillid til.

Vi kan ikke udtale os om din specifikke situation, da vi ikke har informationer nok til at kunne søge den frem i vores system. Du er velkommen til at sende en mail med køretøjets stelnummer og hvor det er købt til info@creinhardt.dk, hvis du ønsker at vi skal kigge nærmere på sagen.

Jeanette / C. Reinhardt as

Har købt en motocr cometsp hvor der…

Har købt en motocr cometsp hvor der står under udstyr med bagagebære, men de på står at det ikke høre da jeg købte scotter står med bagagebære men har lige pludseligt ændret det uden bagagebære godt nok svineri mh irismadsen

9. juni 2023

Skidt produkt

Skidt produkt
Jeg kan kun anbefale folk til at holde sig væk fra E-fly el cykler og c-reinhardts produkter , en el-cykel som kun har været ladet Max 40 gange og nu er batteriet defekt ( på jeres hjemmeside skriver i op til 500 gange) ja bevares er cyklen lige blevet 3 år og ved godt der kun er 2 års garanti , men hvis et batteri skal skiftes hver 3.år bliver det noget dyrt bekendtskab at eje en E-fly. I har i følge Løvskov cykler tilbud helt extra ordinært et nyt batteri til en pris af 3000,- , hvilket vi kan finde på nettet til samme pris ,jeg tænker der må være fejl på produktet ? Og hvis ikke der er det … hvad koster det så ikke om 3 år
Skidt med skidt på

Tak for svar, dvs vi skal forvente at batteriet på jeres produkt kun holder 40 ladninger ?

12. juni 2023

Kære Jesper

Gældende for alle cykelmærker er, at et cykelbatteri ikke har samme levetid, som resten af elcyklen. Et cykelbatteri vil derfor skulle udskiftes på et tidspunkt.

Jeg kan se i vores system, at I allerede har været i direkte kontakt med vores forhandler og serviceafdeling.

Garantien er i jeres tilfælde overskredet med et helt år, og udskiftning af batteriet er derfor ikke dækket herunder.

Useriøs levering

Jeg ordre og betaler depositum for en el-scooter (Kinesisk) der skal leveres af C Reinhardt d.13/4. Der går lidt længere end forhandler havde regnet med. Den 18/4 ringer jeg igen, - program skal opdateres, men medarbejderen fra Reinhardt er på Fyn så det må vente. Den 21/4 ringer jeg igen, nu er der fejl på display, men medarbejdere fra Reinhardt viser Kineser rundt så det må vente. Gad vide hvad det næste bliver, Er der kun 1 person ansat hos C Renhardt?

21. april 2023

Kære Jimmy

Vi forstår godt, at du ser frem til at modtage din nye scooter og vi bestræber os altid på, at dette sker hurtigst mulig.

Vi har været i kontakt med vores serviceafdeling og kan forstå, at alt nu er på plads, så din scooter er klar til afhentning i dag.

Jeanette /C. Reinhardt as

Forfærdelig kundeservice og de har ikke tillid til deres egne autoriserede værksteder.

Jeg har købt en e-fly away cykel igennem en af C. Reinhardts autoriserede forhandlere i maj måned 2021
I august 2021 virker motoren pludselig ikke da jeg skal køre på arbejde. Jeg aflevere den samme dag til forhandleren og de kigger på den. Konklusionen fra mekanikeren er at motoren er brændt sammen, men C. Reinhardt mener det er fordi den skal opdateres. Dette skal gøres med en computer, forhandleren skal købe, men denne computer er i restordre. 3 uger efter modtager forhandleren endelig computeren, men først efter trussel om klage fra mig til forhandler og at forhandleren så ville klage over C. Reinhardt på baggrund af min klage.
Forhandlerens mekaniker forsøger at opdatere med denne computer, men konstatere igen, at det ikke er det der er galt. Motoren ER brændt sammen. Så nu venter jeg da lige en uge mere på at forhandleren modtager motoren og den bliver skiftet.
Jeg har 2 gange igennem hele forløbet forsøgt at ringe til C. Reinhardt, men er blevet mødt af samme besked - de vil ikke tale direkte med forbrugeren/en privat person. Al kommunikation skal gå igennem forhandleren.
Så når jeg ikke kan tale med nogen personligt må de få en forfærdelig anmeldelse her.
De burde lytte til de mekanikere der rent faktisk ser på cyklen. Det er helt og holdent C. Reinhardts fejlbedømmelse, der kommer til at koste mig ca 4 uger uden min cykel og offentlig transport udgifter. Dette er IKKE forhandlerens skyld.

22. september 2021

Kære Linda

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og jeg kan godt forstå din frustration over ventetiden.

Computeren bruges som et led i fejlsøgningen, så vi kan sikre os den rigtige løsning på problemet. Det er beklageligt, at I måtte vente på leveringen, men hvor end vi gerne vil, så kan vi desværre ikke levere varer vi ikke har.

Når fejlsøgningen har vist, at motoren er brændt sammen, er der selvfølgelig ingen tvivl om, at den skal skiftes under garantien.

Jeg håber at din forhandler har hjulpet dig godt i mål.

Jeanette /C. Reinhardt as

Pas på - løber fra ansvar

Vi har købt en PGO Ligero fra C Reinhardt. Allerede ved 6000km og ca. 1år gammel er den løbet tør for olie og motoren har sat sig. Der er ingen olielækage, så motoren har selv brugt olien på 4 måneder siden sidste service, hvilket ikke er normalt og må skyldes en defekt i motoren. C Reinhardt vil ikke give garanti på denne reparation, da de henholder sig til at det er brugerens eget ansvar at checke olie. Uanset vi havde checket olie ofte nok og konstateret at der blev brugt for meget olie, ville denne fejl jo skulle have været repareret, så det er mig fuldstændig uforståeligt at C Reinhardt nægter at betale blot en del af reparationen. Så pas på, de bakker ud af deres garanti hvis de kan se sit snit til det!
---
Opdatering efter nedenstående svar fra C. Reinhardt:
Jeg oplever det samme i dette svar, som i mit forsøg på at aftale en delvis godtgørelse med C. Reinhardt. Importøren undlader totalt at forholde sig til at det IKKE er normalt at en kun 1 år gammel knallert bruger AL sin olie på et halvt service interval. Dermed sagt, der MÅ have været en defekt som skulle repareres, uanset det var blevet opdaget at der blev brugt olie, før det gik helt galt. Jeg forventede derfor i det mindste at C. Reinhardt ville acceptere en del af reparations udgiften. Det er vores 16 årige datter der er bruger af knallerten og det er en hård nyser at lægge hele ansvaret over på hende, når køretøjet ikke har opført sig normalt.

16. september 2021

Kære Dennis

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og vil selvfølgelig gerne hjælpe med at afklare tingene. I vores brugervejledning fremgår det, at brugeren skal kontrollere motoroliestanden inden kørsel på scooteren. Grunden til dette er netop, at det er afgørende for at sikre optimal drift og rettidig vedligeholdelse.

C. Reinhardt as dækker selvfølgelig altid reparationer, der er omfattet af garantibetingelserne. Reklamationsretten frafalder dog, som beskrevet i vores servicebog, hvis ikke betingelserne overholdes. Hvis en motor køres tør for olie, er reparationen derfor ikke dækket af garantien.

Jeg håber, at mit svar afklarer begrundelsen.