Som erfaren motorcyklist gennem 35 år har jeg set og oplevet lidt af hvert hos mc sælgere. Jeg kan dog trygt anbefale at handle hos MYMC / Torben Veelsgaard i Søborg. Forvent ikke store udstillin... Se mere
Jeg handlede med Torben fra MyMC sidste år - han er utroligt nem at snakke med og har overfor mig hele tiden virket ærlig og nede på jorden, og så virker han ikke "pushy" som nogle sælgere har ten... Se mere
Mymc: gode priser & gode cykler Jeg købte i efteråret 2017 en lækker Yamaha af Torben. Prisen var særdeles konkurrencedygtig og motorcyklen i fantastisk stand (for en brugt MC). Ved at handle ig... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
mymc.dk brugte motorcyklerkøbes og sælges
Jeg har både købt og solgt mc til MYMC…
Jeg har både købt og solgt mc til MYMC og har kun gode oplevelser med det. Jeg har fået de råd og hjælp jeg skulle bruge og en fair behandling.
Absolut 0,00 stjerner til Mymc
Absolut 0,00 stjerner til Mymc. Min søn solgte for ca 1 uge siden som Suzuki sv1000s til Torben. Den ligger nu på hjemmesiden til kr.29800 og med garanti 38.000. Min søn fik - hold fast -10.000 kr i hånden kontant. Der var ikke det der var galt med den maskine! Ikke nu hvor den allerede er synet og til salg og går perfekt i motoren! Lad os lige repetere hvad der var galt dengang - alså for 1 uge siden(!): helt ny kobling, bagbremse skive og klodser, lakskade på højre side og blinklys. Der var mindst 10.000 så den kunne ikke sælges for ca. 31-32.000 som om årgang og km normalt ville tilsige. Inkl. Garanti!! Nu står den uden ny kobling og formentlig blot en afrenset bagbremse og nysynet - bemærk ingen billeder af højre side på mc. Jeg ville aldrig købe en brugt mc hos Torben. Bemærk han ikke har skiftet koblingen for den holder garanteret de 6 måneder og så har han scoret yderligere 8.000. Min søns tidligere sv1000 kørte fint og har det generelle problem med koblingen når de bliver lidt ældre men jeg kørte den selv fra Ringsted til Torben samme dag og det fungerede bare. Nu ved du hvad han har givet for den så brug det hvis du er interesseret i den! Personligt hverken køber eller sælger jeg ikke hos Torben efter den oplevelse - det er der garanti på☺️
Meget professionel og hjælsom
Torben Veelsgaard er meget professionel og hjælpsom. Det var en meget god oplevelse at sælge motorcykel til ham. Hvis jeg på et tidspunkt skal kigge mig om efter et ny brugt motorcykel, vil Mymc være det første sted, jeg vil gå til.
Handel af MC
Jeg har netop solgt min MC via en auktionssite til MYMC, Min cykel var som beskrevet, det anderkender MYMC også. Alligevel begynder han at hustle om prisen - selvom man ikke må det i auktionens betingelser... Det giver en virkelig dårlig oplevelse. Derudover ville han ikke betale hele beløbet via bankoverførsel, men insisterede på at betale kontant også. var 0stjerner en mulighed, så havde han fået det
Præcis den motorcykel jeg ønskede mig…
Præcis den motorcykel jeg ønskede mig til en god pris. Derudover fin og venlig dialog, god handel og levering til døren
Virkelig en dårlig service
Virkelig en dårlig service, har et udstødning på den blå avis og når man ringer til Mymc får man fat i en person som ikke gider at give en et ordenligt svar og en anden gang fik jeg at vide at han ikke havde tid da han spillede golf og til sidst får man at vide at udstødningen er solgt.. Ikke et sted jeg ville handle
Købte en Kawasaki 1400 gtr i april i år…
Købte en Kawasaki 1400 gtr i april i år en rigtig dejlig cykel , opdaget at bremseskiverne for var slidt op kontaktet Torben og fik 2 nye med bremseklodser og så var alt godt igen , for 3 uger siden begyndet bagtøjet at hyle , er selv mekaniker så jeg skilte det ad og det så ikke godt ud kontaktet Torben igen , han sagde kom ind med bagtøjet det gjorde jeg og dagen efter ringet han der er et nyt på vej som han betalte og en regning fra xpedit betalte han også så hele vejen igennem en rigtig god oplevelse men my mc , tak for hjælpen
Kun gode oplevelser igennem 12 år med…
Kun gode oplevelser igennem 12 år med Torben, fair priser and god service
Desværre en dårlig erfaring med MyMc.dk
Trods en udadtil flink fyr ved førstehåndsindtryk, må jeg fraråde folk at handle hos Mymc.dk efter endnu en "uheldig" oplevelse.
I første omgang kigger jeg efter en SV1000 som Torben har til salg på sin hjemmeside. Jeg ringer mandag og bestiller en prøvetur til tirsdagen efter. Ved ankomst hos MyMC får jeg at vide at han lige har solgt cyklen, trods jeg dagen forinden havde bestilt en tur til den. Jeg forstår dog ikke hvorfor han ikke informerer mig om at der er en køber til den da jeg ringer og spørger til cyklen.
Nå, jeg får kigget på hans andre cykler og falder så for en Ducati749. Jeg køber den d.3 juli 2019 og får kørt til omkring september hvor jeg får et problem med motoren. Motorlampen lyser kortvarigt og lige efter lyser olielampen. Så jeg tror det er lav oliebeholdning. Jeg ser oliefilteret er utæt og synes det er mærkeligt da Torben påstår at have solgt motorcyklen med ny olie og filter. Sjusket arbejde tænker jeg. Men det er tæt på enden af sæsonen så jeg får fyldt lidt ekstra olie på og smider den i vinterhi, tørt opbevaret.
Nu til marts i 2020 får jeg hentet motorcyklen og tager den på en kort tur inden forårsklargøring. Jeg kommer knap nok op på de 100 kilometers distance før samme fejl opstår igen. Men denne gang er der masser af olie på. Motorlampen lyser og motorcyklen udviser tab af kraft (kører kun på 1 cylinder) Fejlkode 10.2 vises på displayet og jeg får googlet problemet. Lang historie kort, så er min ECU er defekt og skal højst sandsynligt skiftes. Gennem diverse fora'er og forskellige ducati mekanikere finder jeg ud af at en ECU ikke bare pludselig bliver defekt men det opstår henover tid.
Jeg kontakter Torben om problemet, han afviser det straks og henviser mig direkte til Ducati i Gladsaxe/Søborg. Ducati fortæller mig så at den reparation står til omkring 10.000 kroner eller mere.
Jeg er ret skuffet og hamrende irriteret over der ingen hjælp at hente når cyklen knap nok har kørt 2.000 kilometer på et halvt år. Nu står jeg med en 10-15.000 kroner reparation på en cyklen til 62.000 jeg knap nok har eget i 9 måneder.
Super fedt....
Forhandler garanti?!
Jeg købte en Suzuki GSX-R 750 d.5 August 2019. Ved udleveringen gik alt fint, MyMC var søde og høflige jeg fik derfor opfattelsen af det var en ærlig og god forhandler.
Jeg nåede at køre ca. 10km (fra MyMC til islands brygge). Så gik maskinen ned og kunne slet ikke starte! Den skriver F1 fejl i displayet.
MyMC oplyser på telefon det er batteriet. Jeg må derfor få en ven til at køre mig ud til MyMC samme dag som jeg havde hentet maskinen, stå på åben gade og skifte batteri.
Dagen efter går maskinen så ned igen og kan ikke starte! MyMC oplyser at jeg skal få maskinen ud til dem. Det forsøger jeg, får den startet med startkabler. Desværre går den fuldstændig død på Åboulevarden og må hentes på trailer. Heldigvis kommer MyMC ud og henter maskinen.
Maskinen er så på værksted hos MyMC i ca. halvanden uge. Der bliver skiftet en stator(generator på en bil).
Maskinen bliver udleveret men, F1 er stadig ikke udbedret.
Halvanden uge senere går maskinen så ned igen for 3. gang.
Denne gang aftales det telefonisk med MyMC afhentning fra min arbejdsplads. Dog kan afhentning først ske dagen efter og jeg må tage den offentlige transport hjem og tilbage på arbejde dagen efter.
Maskinen kommer på værksted hos MyMC igen og er væk i en uges tid.
Maskinen bliver udleveret men, har stadig F1 fejlen. Denne gang er der blevet skiftet ensretter.
Da jeg gør MyMC opmærksom på at F1 ikke er udbedret oplyser Torben fra MyMC at dette skyldes der er monteret en sportsudstødning. Maskinen blev solgt fra MyMC med denne sportsudstødning på! Jeg må derfor formode at den virker da, andet ikke blev oplyst ved købet.
Der går ca 2-3 uger hvor maskinen køre, den er dog ujævn i tomgang og F1 fejlen er der forsat.
Jeg kommer hjem efter 7dages ferie, vil ud og køre på maskinen da sæsonen snart slutter. Maskinen vil ikke starte igen for 4. gang og er helt død.
I telefonen kommer der en masse forklaringer om at det skyldes slid på batteriet fra tidligere dele som har været defekte. Jeg skal derfor have et nyt batteri for 2. gang. (Der har altså været monteret 3 batterier på ca.1,5-2mdr af den tid jeg har haft maskinen).
Jeg køre ud til MyMC og får et nyt batteri for 2. gang. Montere det og sætter maskinen til vinteropbevaring. Maskinen står i en opvarmet garage i en villa.
Det er snart sæson start F1 fejlen er ikke blevet udbedret af MyMC og jeg har flere gange gjort opmærksom på fejlen samt sendt billeder af fejlen. Jeg har haft omtrent 3ugers nedetid på min maskinen ud af de ca.2 mdr jeg har haft den og kunne køre på den.
Torben fra MyMC mener stadig at fejlen skyldes udstødningen og har tilbudt mig at montere en standart udstødning til omkring 800kr på DBA mod at han beholder den allerede monteret og solgte sportsudstødning til omkring 10.000kr. Nypris.
Grundet dette uprofessionelle forløb, hvor MyMC ellers lover 6mdr. forhandler garanti, har jeg nu set mig nødsaget til at få juridisk bistand.
Kan varmt anbefales
Jeg handlede med Torben fra MyMC sidste år - han er utroligt nem at snakke med og har overfor mig hele tiden virket ærlig og nede på jorden, og så virker han ikke "pushy" som nogle sælgere har tendens til.
Hans maskiner er meget reelle, og er prissat fornuftigt efter stand/km.
Pt. er jeg ved at skulle købe den næste "eneste ene", og Torben er bestemt i kiggerten denne gang også, da jeg fik god service og feedback gennem hele forløbet.
mon det er noget værd
sikke et sted,man skriver og spørger om noget,han svarer noget helt andet og henviser at man blot kan stille spørgsmål - det er så det der er gjort og skriver tilbage at man netop har stillet spørgsmål - svaret (citat:) Hej Peter. Det er mange spørgsmål, søg venligst info på nettet for brugere af disse motorcykler. Hilsen Torben
(dette var i forvejen gjort og der er flere forskellige modeller derfor krævede det svar om de modeller han har stående)
sikken service,godt man ikke smed sine penge dér
Jeg skulle op og bytte en motorcykel…
Jeg skulle op og bytte en motorcykel med Torben fra mymc. Og vi aftaler i telefonen at han gir 30000 for min og jeg ligger 30000 for hans umeldbart en god del for os begge.
Han skriver at den cykel han har så snorlige da mig og mine to kammerater kommer op til ham, og ser cyklen er der lak skader flere steder på den. Min kammerat gør ham opmærksom på er klodserne bag på er slidte og kan bestemt ikke køre en seson. Så bliver han tøsse sur og begynder i stedet for at fronte min kammerat, kunne godt mærke på ham allerede der han nok ikke ville handle. Men jeg tager en tur på cyklen afligevel. Den kørte faktisk fint nok, da jeg kommer tilbage kigger han på min cykel og uha så der rigtig meget galt med min og uha speedometer kablet var knækket uha nej så ville han ikke handle hans cykel stof i forvejen for højt mht pris.
Er glad for jeg ikke handlet med ham, mit råd til folk ladvær han prøver at snyde alle
Købte den 1/3-19 en SV1000 hos Torben…
Købte den 1/3-19 en SV1000 hos Torben ved MyMc.
Efter en måned konstatere jeg at dækkene har svært ved at holde vejgrebet, og opdager at de er lidt over 10 år gamle. Jeg kontakter Torben, og får at vide at det ikke er alderen på dækkene der gør det, men fordi den har mange HK.
Efter 2 måneder smider den al kølervæsken da ekspansionsbeholderen er flækket. Jeg kontakter Torben igen pr telefon som afviser at betale for udgifterne i forbindelse med dette, da han henviser til at det i følge ham er en sliddele og det er forventeligt. Jeg gør ham opmærksom på mine 6mdr 100% reklamationsret, som han er ret ligeglad med. Efter en længere samtale afslutter jeg og ligger på. Jeg sender ham bagefter en mail hvor jeg beder om en skriftlig redegørelse for at han ikke ønsker at dække det, så jeg kan tage klagen videre til forbrugerstyrelsen. Denne mail har han valgt at ignorere.
I forbindelse med købet gled alt som det skulle, og Torben vat utrolig imødekommende, alt dette forsvandt dog, den dag min SV1000 forlod hans forretning med nummerplader på.
Kan på ingen måde anbefale den måde at drive forretning på.
Kvantitet for prisen
Jeg har d. 30/4-2018 handlet en lille mc hos Mymc.
Velvidende om at jeg har købt en Keeway (kineser) som generelt har ry for at være af dårlig kvalitet, lader den til at være i fornuftig stand, da jeg kører der fra. For at kunne få den med hurtigt, får jeg et aflsag i prisen på 800,- for derimod selv at afholde udgiften til en nummerplade. Det synes jeg lyder fair, så jeg kørte selv cyklen op til synsmanden og fik en nummerplade.
Lørdag d. 5/5-2018 opdager jeg, at cyklen går dårligt i maskinen og finder hurtigt ud af, at den trækker olie ind i luftfilteret. Jeg ringer herefter til Mymc og får fat i indehaveren som jeg handlede med, hvor jeg kort forklarer ham problemet og efterspørger en tid til at få kigget på den. Jf. købelovens §77a, stk. 3 snakker vi altså formodningsreglen hvorfor jeg i dette tilfælde forventer at forhandler afholder udgifterne til reperation. Indehaveren afviser dette og mener pludseligt at vi skulle have en mundtlig aftale om, at han skar yderligere af prisen mod at undlade at skulle stilles til ansvar for garanti. Dette var, som beskrevet ovenfor, ikke en del af aftalen. Jeg prøver på diplomatisk vis at indgå et kompromis, ved at tilbyde min egen tid og arbejdskraft mod lån af værktøj, således at han ikke selv skulle tænke på det. Dette bliver ligeledes afvis, hvorefter jeg får besked på at rette henvendelse til T-hansen selvom det er ham, der i følge loven er forpligtet til at kigge på min cykel som forhandler. Jeg finder denne opførsel dybt uacceptabel og kan derfor kun opfordre til ikke at handle hos Mymc. Jeg har selvfølgelig retten på min side, men som studerende på SU har jeg ikke råd til at lave et søgsmål eller for den sags skyld tid til det. Årsagen til købet af en lille Keeway, var netop det faktum at jeg er på SU og derfor ikke har råd (eller lyst) til at købe noget større, da den også skal bruges som vinter cykel.
Endnu en super oplevelse
Det var nu 3. gang jeg får lavet service på min cykel hos Torben i Mymc. Det er hver gang en fornøjelse at komme på besøg og vide der er styr på tingene. Torben er en travl mand, men han holder altid sine aftaler og priserne kan man på ingen måde klage over. Jeg er i hvert fald en tilbagevendende kunde. Tak for god service!
Mymc: gode priser & gode cykler
Mymc: gode priser & gode cykler
Ved at handle igennem Torben får man en god oplevelse, gode priser samt mulighed for billig forsikring. Det er ikke sidste gang, jeg kigger efter en MC hos mymc.dk
Jeg kan på det varmeste anbefale MYMC
Jeg kan på det varmeste anbefale MYMC. Købte for 8, år siden en MC til min kone. Fair handel og til den rigtige pris. Hun er stadig glad for den.
Har netop solgt til ham/dem også (august 2017). Igen hurtig fair handel, hvor det der blev aftalt skriftligt/telefonisk blev overholdt til punkt og prikke.
Skal jeg købe igen, vil det være et af de første steder jeg ser....
Uanstændig forretningsmetode
Var torsdag i uge 8 inde og se på en MC jeg var interesseret i. Havde booket et møde kl 10:00. Fik en snak med indehaveren og fik set de mc´er jeg var kommet for at se. Faldt dog for den ene og bad om at få et finansierings tilbud med, så jeg lige kunne gennemregne mit budget på baggrund heraf. Sagde yderligere at jeg selvfølgelig ønskede at prøvekøre cyklen inden en egentlig handel, men også at jeg selvfølgelig havde forståelse for hvis den var solgt inden jeg kunne vende tilbage. Jeg fik beregnet hvad jeg skulle ligeledes om torsdagn og skrev derfor en mail samme aften til mymc, at jeg var interesseret og gerne ville "sætte" mig på cyklen, dog med det ene forbehold at jeg gerne ville have lov at prøvekøre den samt se den efter i sømmene, mere end de 30 minutter jeg var i butikken. Jeg foreslog derfor at vi kunne mødes den efterfølgende tirsdag for prøvekørslen samt udfærdigelse af købskontrakten.
Jeg fik intet svar på min mail hvorfor jeg om fredagen skriver en beksed om de mon har modtaget min mail. Samme fredag ser jeg pludselig at mymc har hævet prisen på cyklen. Lørdag kl 09:00 ringer jeg til Torben, for at sikre mig at han har fået mine beskeder (Samme lørdag starter MC udstillingen i lokomotiv hallerne i KBH, og er ærligt talt lidt bekymret for at de tager cyklen med for at sælge den der). Jeg får fat i Torben, der oplyser mig at han har læst min mail sent fredag, og jeg forklare ham igen at jeg gerne vil købe cyklen men selvfølgelig med det forbehold at jeg vil prøve den og ikke mindst høre den tændt (Det har jeg nemlig heller ikke). Vi aftaler at mødes om søndagen på messen for så lige at aftale de nærmere omstændigheder.
Da jeg ankommer om søndagen ser jeg ganske rigtigt at cyklen er med på messe, og da jeg snakker med Torben oplyser han mig nu, at der er en der har budt den forhøjet pris på cyklen. Jeg tilbyder ham at vi kan handle med det samme men til den pris vi snakkede om bare to dage forinden, jeg tilbyder endda at lægge et depositum med det samme for at sætte den til siden så jeg kan få lov at prøve den så jeg ikke køber katten i sækken. Men alt bliver afvist, med mindre jeg vil købe den til den nye pris og skrive købsaftale med det samme, må jeg forstå. Som Torben sagde "du ville have gjort det samme"!
Nej det ville jeg nu nok ikke, for syntes faktisk ikke det er en anstændig måde at drive sin forretning på. Jeg er fuldt klar over at der intet juridisk bindende er i form af en underskrevet kontrakt, men i min verden er en aftale en aftale. Jeg håber mymc får glæde af de 5000 kr. de valgte at sætte cyklen op med, det kostede dem om ikke andet en kunde for altid.
Simon Lie