Ben heel tevreden met RealRoots. Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overal... Se mere

Makkelijke website, snelle levering en als je een vraag hebt, wordt deze netjes en snel via de mail beantwoord. Ik heb meerdere producten van Real Roots. De levertraan met kanaal bevalt zo goed. Maar... Se mere

Real Roots is een bedrijf wat voor mij, maar ook voor veel van mijn klanten, life changing is! Er is geen 1 product wat ik niet kan aanraden, maar er zijn een paar uitblinkers! Dat is sws o... Se mere

Ik gebruik inmiddels al meer dan 3 maanden de bottenbouillon van Real Roots. Daarvoor heb ik verschillende andere merken geprobeerd, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Mijn ha... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Snelle verzending

Snelle verzending, goede kwaliteit en goede communicatie! Gino denkt altijd met je mee!
10 sterren

11. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Hartelijk dank Michelle! :)

Top!

Al maanden lang heel blij met de supplementen en de bouillon, het hele gezin maakt er dagelijks gebruik van, zelfs de kleinste kan niet meer zonder.

28. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen van je, onwijs bedankt voor de review!

Er was een klein probleempje met mijn…

Er was een klein probleempje met mijn pot tijdens de levering, waardoor mijn bone broth een beetje was uitgelopen. De klantenservice heeft mij mega goed & snel geholpen!

17. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert, bedankt!

Hele goede service!

Hele goede service nadat de bestelling niet op het afleveradres is bezorgd.

10. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert, hartelijk dank!

Prima

Prima, de bestelde potten bottenbouillon kwam de volgende dag al binnen, dus top!
De bouillon nu 2x gebruikt. Smaak is goed, verder kan ik er nog niet veel over melden

22. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Hartelijk dank voor je review Eveliene!

Ik ben echt heel enthousiast over de Bottenbouillon Pasta!

Ik ben echt heel enthousiast over de Bottenbouillon Pasta! De smaak is super lekker en het is voor mij een echte opkikker! Het helpt enorm op momenten dat ik honger heb of wat energie mis. Je voelt dat het een kwaliteitsproduct is.
Ik raad het iedereen aan die bewust met voeding bezig is! Voor mij is dit een blijver!

19. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Geweldig om te horen dat onze bouillon je goed bevalt Marie, geniet ervan!

Alle vertrouwen in Real Roots.

De bottenbouillon werd snel geleverd, is heerlijk en voor meer dingen toepasbaar. Een vraag hierover werd snel en goed beantwoord!

18. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Onwijs bedankt voor je positieve woorden Nicole, veel plezier met onze producten!

Bottenbouillon.

De bottenbouillon is héérlijk en makkelijk te gebruiken. Wij nemen elke dag elk een kopje als opkikker, in plaats van de namiddagkoffie en dat bevalt ons al een tijdje èrg goed.

15. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Geweldig om te horen. Geniet ervan en bedankt voor de positieve review!

Fantastische service

Fantastische service. Pot was open gegaan tijdens transport. Ik heb gebeld en kreeg een nieuwe pot opgestuurd. Volgende dag in huis.

4. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat fijn om van je te horen Patricia, dankjewel en geniet ervan :)

Ik had een pot bottenbouillon besteld

Ik had een pot bottenbouillon besteld, die was gaan lekken in de de doos. Verder prima.

4. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat jammer om te horen dat je bouillon niet helemaal goed is aangekomen. Je kan ons uiteraard altijd contacten om tot een gepaste oplossing te komen. Stuur ons aub een email naar support@realroots.nl, zodat we het in orde kunnen maken.

Bottenbouillon

Om te beginnen waren mijn producten snel verzonden. Ik gebruik nu een dikke week de botten bouillon, als start van mijn dag. Ik merk dat mijn huid zichtbaar beter is. Gehydrateerde, geen uitslag. Mijn darmen zijn nog niet helemaal hoe ik ze zou verwachten, mss nog wat meer tijd nodig?

9. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen dat je de eerste voordelen van onze bouillon gaat merken, heel fijn. Tijd is altijd belangrijk, maar er is al vooruitgang. Goed bezig en bedankt!

positieve ervaring met real roots

Ik heb hele positieve ervaring met real roots. Er wordt altijd snel gereageerd en een passend advies gegeven. Ik ben heel tevreden over elk product wat ik tot nu toe bij hun besteld en ik blijf terugkomen.

4. november 2025

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om van je te horen Fatima, onwijs bedankt!

Supplementen en een persoonlijke benadering.

Ik bestel inmiddels al mijn supplementen bij Real Roots en ben erg tevreden. Het assortiment is goed en de kwaliteit van de producten bevalt mij uitstekend. Er gaat wel eens iets mis bij een bestelling: wat Real Roots voor mij echt onderscheidt, is hoe ze dat oplossen, altijd met een persoonlijke benadering. Eventuele problemen worden altijd bijzonder snel en naar volle tevredenheid afgehandeld. Betrouwbare service en fijne producten, daarom bestel ik hier steeds weer.

1. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om van je te horen Ronald, dankjewel! Heel fijn dat je onze service waardeert. Heel veel succes met onze producten en hopelijk tot ziens!