Ben heel tevreden met RealRoots. Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overal... Se mere

Makkelijke website, snelle levering en als je een vraag hebt, wordt deze netjes en snel via de mail beantwoord. Ik heb meerdere producten van Real Roots. De levertraan met kanaal bevalt zo goed. Maar... Se mere

Real Roots is een bedrijf wat voor mij, maar ook voor veel van mijn klanten, life changing is! Er is geen 1 product wat ik niet kan aanraden, maar er zijn een paar uitblinkers! Dat is sws o... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Mijn haar valt niet meer uit, mijn huid straalt.

Ik gebruik inmiddels al meer dan 3 maanden de bottenbouillon van Real Roots. Daarvoor heb ik verschillende andere merken geprobeerd, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Mijn haar valt niet meer uit, mijn huid straalt, en ik heb geen last meer van een opgezwollen buik. Daarnaast voel ik me energieker dan ooit.

Ondertussen heb ik ook andere producten besteld, en ik merk dat ik zelfs een voorraad aanhoud omdat ik niet zonder mijn bottenbouillon wil zitten. Dat zegt eigenlijk alles.

Fantastische producten en ook de service van Gino is top. Absoluut een aanrader! ✨

3. april 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om te horen Sabrina, geweldig. Hartelijk dank :)

Goede hulp bij het beslissen van de…

Goede hulp bij het beslissen van de "supplementen". Eerlijke natuurlijke producten die ondertussen bij mij hun werk duidelijk goed doen. Hun service is heel behulpzaam.

1. april 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om te horen van je, hartelijk dank en veel succes met onze producten!

Deze biltong is echt top!

Mega lekkere grasgevoerde en pure biltong zonder onnodige meuk, dus ideaal om te gebruiken binnen mijn ketovoor leefstijl. Super snel verzonden en prettig contact gehad.

30. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Super, leuk om te horen van je Lianne! Hartelijk dank.

Heerlijke botten bouillon

Heerlijke botten bouillon, smaakt perfect, ik zou er bijna eerder uit mijn bed stappen.

25. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen. Geniet ervan en bedankt voor de review!

De lekkerste bouillon!

De lekkerste bouillon!! Snelle levering.
En supplementen ook allemaal top!

17. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Geweldig om te horen van je, super!

Puur natuur, echte vooruitgang, goed contact en advies!

Vanaf het begin van Real Roots (zo ongeveer) kopen wij al supplementen daar. We zijn er ontzettend tevreden over. Puur natuur, echt verbeterde gezondheid, goede contacten met Gino. Aanrader! Voor ons springen de levertraan, lever, oester, testikel, Camu camu en magnesium eruit. Sinds kort gebruiken we ook de bottenbouillon. Lijkt zich in bovenstaand rijtje te voegen...

10. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Onwijs bedankt voor je mooie review. Goed bezig!

Prima levering product zoals…

Prima levering product zoals omschreven. 4 uur cup a soep was niet zo mijn ding. Niet te zuipen😅. 4 uur real roots is 100x beter.

12. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Goed om te horen van je Thom, geniet ervan!

Snelle levering

Snelle levering, top product qua smaak en voedingsstoffen.

6. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Fijn om te horen Jarno, hartelijk dank!

Voor de 1ste keer bestelt bij deze…

Voor de 1ste keer bestelt bij deze firma. De levering is correct verlopen en wij zijn heel tevreden over de geleverde producten, zijnde de Bone Broth en de rauwe honing.

5. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Hartelijk dank voor je review Lily! Goed om te horen dat je bottenbouillon en honing je bevalt :)

Maakt het verschil.

Verzending en contact helemaal goed. Gebruik de supps nu een aantal maanden en merk echt verschil. Heb al de nodige (hoogwaardige) supplementen gebruikt, maar heb nog niet deze goed resultaten gehad.

7. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om te horen van je Naomi, super!

Voel me ziek na eren van levertraan

Ben gestopt met levertraan te eten voel terug goed.Met levertraan ziek gevoel.
Ook teleurgesteld dat het een andere merk is.
Momenteel nog 1ongeooende en 1 geopende pot staan.

29. december 2025

Besvarelse fra Real Roots

Dank je voor je bericht. Vervelend om te horen dat je je met de levertraan niet goed voelde. Zou je hierover even contact willen opnemen met onze support via support@realroots.nl? Dan kunnen we met je meekijken en een passende oplossing zoeken.

Geen supplementen maar aanvulling…

Geen supplementen maar aanvulling vanuit oer voeding! Sinds ruim een jaar is het hele gezin aan de levertraan, oester en afhankelijk van seizoen/behoefte ook long en hart. Super tevreden!
Niet alleen meer energie, betere weerstand, maar ook aantoonbaar beter gebit, slaap en darmwerking

2. marts 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen, geweldig!

Goed contact, snelle service en oplossing

Er was iets gebroken onderweg maar heel netjes afgehandeld en een nieuwe toegestuurd gekregen 🙏🏼 Enorm tevreden over de magnesium ook, dankjewel!

28. februar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Heel fijn om te horen dat je onze service waardeert, bedankt!