Ben heel tevreden met RealRoots. Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overal... Se mere
Virksomheden har svaret
Makkelijke website, snelle levering en als je een vraag hebt, wordt deze netjes en snel via de mail beantwoord. Ik heb meerdere producten van Real Roots. De levertraan met kanaal bevalt zo goed. Maar... Se mere
Virksomheden har svaret
Real Roots is een bedrijf wat voor mij, maar ook voor veel van mijn klanten, life changing is! Er is geen 1 product wat ik niet kan aanraden, maar er zijn een paar uitblinkers! Dat is sws o... Se mere
Virksomheden har svaret
Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.
Nikkelweg 373, 2401 MM, Alphen aan de Rijn, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede producten met een top service

Besvarelse fra Real Roots
Ik gebruik inmiddels al meer dan 3 maanden de bottenbouillon van Real Roots. Daarvoor heb ik verschillende andere merken geprobeerd, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Mijn haar valt niet meer uit, mijn huid straalt, en ik heb geen last meer van een opgezwollen buik. Daarnaast voel ik me energieker dan ooit.
Ondertussen heb ik ook andere producten besteld, en ik merk dat ik zelfs een voorraad aanhoud omdat ik niet zonder mijn bottenbouillon wil zitten. Dat zegt eigenlijk alles.
Fantastische producten en ook de service van Gino is top. Absoluut een aanrader! ✨

Besvarelse fra Real Roots
Goede hulp bij het beslissen van de "supplementen". Eerlijke natuurlijke producten die ondertussen bij mij hun werk duidelijk goed doen. Hun service is heel behulpzaam.

Besvarelse fra Real Roots
Mega lekkere grasgevoerde en pure biltong zonder onnodige meuk, dus ideaal om te gebruiken binnen mijn ketovoor leefstijl. Super snel verzonden en prettig contact gehad.

Besvarelse fra Real Roots
Heerlijke botten bouillon, smaakt perfect, ik zou er bijna eerder uit mijn bed stappen.

Besvarelse fra Real Roots
Ik geniet elke morgen van de smaak van de botten bouillon tijdens het innemen van mijn shilajit capsule

Besvarelse fra Real Roots
De lekkerste bouillon!! Snelle levering.
En supplementen ook allemaal top!

Besvarelse fra Real Roots
Makkelijk bestellen en snelle levering.

Besvarelse fra Real Roots
Vanaf het begin van Real Roots (zo ongeveer) kopen wij al supplementen daar. We zijn er ontzettend tevreden over. Puur natuur, echt verbeterde gezondheid, goede contacten met Gino. Aanrader! Voor ons springen de levertraan, lever, oester, testikel, Camu camu en magnesium eruit. Sinds kort gebruiken we ook de bottenbouillon. Lijkt zich in bovenstaand rijtje te voegen...

Besvarelse fra Real Roots
Prima levering product zoals omschreven. 4 uur cup a soep was niet zo mijn ding. Niet te zuipen😅. 4 uur real roots is 100x beter.

Besvarelse fra Real Roots
Snelle levering, top product qua smaak en voedingsstoffen.

Besvarelse fra Real Roots
Voor de 1ste keer bestelt bij deze firma. De levering is correct verlopen en wij zijn heel tevreden over de geleverde producten, zijnde de Bone Broth en de rauwe honing.

Besvarelse fra Real Roots
Verzending en contact helemaal goed. Gebruik de supps nu een aantal maanden en merk echt verschil. Heb al de nodige (hoogwaardige) supplementen gebruikt, maar heb nog niet deze goed resultaten gehad.

Besvarelse fra Real Roots
Ben gestopt met levertraan te eten voel terug goed.Met levertraan ziek gevoel.
Ook teleurgesteld dat het een andere merk is.
Momenteel nog 1ongeooende en 1 geopende pot staan.

Besvarelse fra Real Roots
Geen supplementen maar aanvulling vanuit oer voeding! Sinds ruim een jaar is het hele gezin aan de levertraan, oester en afhankelijk van seizoen/behoefte ook long en hart. Super tevreden!
Niet alleen meer energie, betere weerstand, maar ook aantoonbaar beter gebit, slaap en darmwerking

Besvarelse fra Real Roots
Er was iets gebroken onderweg maar heel netjes afgehandeld en een nieuwe toegestuurd gekregen 🙏🏼 Enorm tevreden over de magnesium ook, dankjewel!

Besvarelse fra Real Roots
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.