Ben heel tevreden met RealRoots. Ben vorig jaar oktober begonnen aan het runderlever supplement, dat onderdeel is van het bijzondere assortiment. Volgens mij heeft het een positieve invloed overal... Se mere

Makkelijke website, snelle levering en als je een vraag hebt, wordt deze netjes en snel via de mail beantwoord. Ik heb meerdere producten van Real Roots. De levertraan met kanaal bevalt zo goed. Maar... Se mere

Real Roots is een bedrijf wat voor mij, maar ook voor veel van mijn klanten, life changing is! Er is geen 1 product wat ik niet kan aanraden, maar er zijn een paar uitblinkers! Dat is sws o... Se mere

Ik gebruik inmiddels al meer dan 3 maanden de bottenbouillon van Real Roots. Daarvoor heb ik verschillende andere merken geprobeerd, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Mijn ha... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

Natuurlijke kracht voor elke dag. Ontdek de kracht van de beste dierlijke voedingsmiddelen uit de natuur! Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Vloeibare rust

Deze bottenbouillon van Zweedse koeien is meer dan voeding: het is vloeibare rust.
Wanneer ik hem drink, ontspant mijn lichaam, komt mijn systeem tot rust en glimlacht mijn ziel.
Ik voel hoe hij mij van binnenuit herstelt, alsof elke slok fluistert: hier ben je veilig.

Hij geeft me diepe troost, voedt me echt en brengt me terug naar mijn centrum.
Hij is heerlijk, eenvoudig en eerlijk. Perfect om mee te nemen naar mijn werk, om me door mijn dagen te begeleiden, om me eraan te herinneren dat goed voor mezelf zorgen ook zacht en eenvoudig mag zijn.

De verse koriander wekt hem tot leven, het Keltische zout brengt balans, en samen wordt het een klein heilig moment.
Het is niet alleen smaak: het is aanwezigheid.
Het is niet alleen voeding: het is zelfliefde in warme vorm.

31. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om te horen van je Patricia, wij krijgen het er helemaal warm van ;) Hartelijk dank voor je mooie woorden. Geniet ervan!

Goed

Goede, snelle levering. Email gehad na het ontvangen van mijn pakket met goede info. Het werkt goed.

27. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat leuk om van je te horen, hartelijk dank voor je review!

Super tevreden!!

Ik neem de orgaanmix en bottenbouillon elke dag omdat ik mijn immuunsysteem wil versterken en mijn lichaam gewoon wil voeden met natuurlijke supplementen. Alleen al het idee dat ik mijn lichaam op deze manier voed en verzorg, geeft me al een heel goed gevoel.

Btw: ik heb de honing ook, en die is zó lekker! Net zoals het Keltisch zeezout – zo puur. Zijn geld echt waard!

26. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Kijk eens aan, onwijs tof om van je te horen. Geniet ervan Nathalie!

Zeer vlotte levering van een heel mooi…

Zeer vlotte levering van een heel mooi product!!! Super blij met de bottenbouillon pasta. Heerlijk om een drinkbouillon van te maken maar ook heel smakelijk door de zuurkool stamp!!

25. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen van je Barbara. Hartelijk dank!

Vlotte en nette verzending

Vlotte en nette verzending. Goed product. Smaakt lekker fijne aanvulling in ochtend en avond.

13. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Wat goed om te horen Rianne, hartelijk dank voor je review!

Lekkere botten bouillon

Lekkere botten bouillon. Het zoutvaatje doet wat goedkoop aan in het plastic en draait ook niet goed het zout eruit.

12. januar 2026

Besvarelse fra Real Roots

Bedankt voor je review Joffrey! Aangaande de zoutmolen: deze is te stellen door de bovenkant omhoog of omlaag te trekken, hiermee kan je de maling stellen. Zo kan je kiezen voor een grovere stand, waardoor het gemakkelijker maalt.

Aanrader!

Zeer blij met de producten die ik kocht. Ik kan het alleen maar aanraden!

29. december 2025

Besvarelse fra Real Roots

Onwijs fijn om te horen Michelle, tof!

Deze keer net iets minder tevreden…

Deze keer net iets minder tevreden…
Spijtig genoeg, want ik het algemeen mag ik zeker niet klagen!
Was echt een vettig boeltje!
De potten waren toegeplakt met tape en ingepakt in ‘bubbelplastic’x maar ondanks dat toch beide uitgelopen. Weet van het voorval met de ‘gevallen ‘ bestelling, dus heb er enigszins vrede mee!!
Doet niets af aan het product op zich! Nog altijd even lekker en makkelijk!!

15. december 2025

Besvarelse fra Real Roots

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Wij hebben er alles aan gedaan om jouw bestelling zo goed mogelijk te verzenden, maar zijn helaas afhankelijk van onze verzendpartner. Wij hebben de pot in 100% goede staat verzonden, dus dat klopt niet helemaal wat je denkt met de gevallen potten :)
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag, want we doen er altijd alles aan om jou zo optimaal mogelijk te leveren.

Bottenboulion besteld

Bottenboulion besteld. Echt lekker en dat had ik niet echt verwacht. Levering was wat langzaam maar daar kreeg ik een heldere verklaring voor. Goede communicatie. Ik ga hier zeker weer bestellen.

6. december 2025

Besvarelse fra Real Roots

Bedankt voor je positieve feedback Bea! Verzending duurde wat langer, doordat de bottenbouillon in pre order is gekocht, zoals velen deze periode :)

Lekkere bottenbouillon

Beste start van de dag. Ik voel me veel energieker .

9. oktober 2025

Besvarelse fra Real Roots

Geweldig voor je Senna, hartelijk dank voor je review!

Geweldige producten

Snel geleverd, goede service ivm factuur en bovenal geweldige producten!

8. december 2025

Besvarelse fra Real Roots

Onwijs leuk om te horen van je Floortje, bedankt voor je positieve review!