Hurtig levering, men der mangler dele. Købte en RP4 E-Ink skærm, men monteringshardware var ikke med. Har prøvet at kontakte dem, men der er ingen svar hverken på email eller igennem kontaktformular... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 17 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Burde have 0 stjerner for kundeservice
Burde have 0 stjerner for kundeservice. Havde en pakke de sendte, den blev væk ved leverandøreren. Kontaktede dem mange gange hvor de ville tjekke op på den. Efter 3 måneder kom pakken til mig. Der skrev jeg til kundeservice i over 2 uger ca hver anden dag uden svar. Til sidst svarer de. Og der er ingen kompensation for det. Beder om mine penge tilbage det får jeg dog heldigvis og tager de stadig pengene for levering. Hvilket normalt er okay men ikke for det her.
Helt ubrugelig kundeservice...
Bestilte for over en uge siden
Bestilte for over en uge siden, Dao har ikke engang modtaget pakken. I har intet telefonnummer man kan kontakte jer på, så blev nød til at skrive en skriftelig besked til jer på jeres hjemmeside. Kom nu ind i kampen!
Bøvl og langsom support
Min oplevelse med RaspberryPi er desværre en af skuffelse og frustration.
Efter over to måneder fra første kontakt og mindst otte beskeder modtog jeg endelig et fungerende produkt.
Baggrund. Jeg købte i december to stk. Home Assistant Green, én til mig selv og én til et familiemedlem. Vi fik hurtigt vurderet at den ene virkede fint hvorimod den anden var konfigureret forkert. Efter et tappert forsøg på at få liv i den gennem søgninger på internettet og med hjælp fra diverse fora, måtte vi (to personer som arbejder med teknologi / IT) konstatere at den skulle returneres. Jeg kontaktede derfor RaspberryPi.
Herfra fortsatte sagaen i form af flere skuffelsesetaper.
Første etape er kontakten. Omkring nytår skriver jeg på deres hjemmeside med en detaljeret beskrivelse af alt hvad vi havde prøvet og vores vurdering om at produktet sandsynligvis var opsat forkert og kun kunne ordnes med en formatering. Intet svar. En uge senere ser jeg på Trustpilot at deres kontaktformular er et forsømt sort hul. Jeg skriver derfor en mail for at få en bekræftelse om hvorvidt vores besked fra hjemmesiden blev modtaget.
Anden etape er samtalen. Svarene er langsomme og jeg bliver nogle gange nødt til at sende flere mails da der kan gå en uge mellem svarene. Vi bliver dog hurtigt enige om at der er problemer med OS, og da jeg til sidst afviser selv at formatere produktet (som er en plug-and-play løsning..) og direkte spørger efter et returlabel, får jeg endelig dette.
Tredje etape er returneringen. Selvom der nu er gået en måned siden første kontakt er jeg nu optimistisk og skynder mig at sende produktet tilbage med DAO. Vi aftalte at jeg sender det tilbage og så sender de en ny (hvilket både står i vores samtale og i følgesedlen i pakken). DAO noterede at den bør være modtaget efter 2-4 dage. Så der går fire dage. Der går en uge. Der går to uger og jeg skriver endelig til både DAO og RaspberryPi. Efter nogle dage får jeg besked om at ja, den er da egentlig modtaget og de får sagen afhandlet hurtigst muligt.
Fjerde etape er refunderingen. Jeg modtager en besked om at jeg har fået returneret beløbet. Det er ikke hvad vi aftalte. Alligevel tænker jeg “whatever”. Jeg kan selv betale fragten på ny og så overveje at bestille den fra et andet sted. Da jeg tjekker hjemmesiden ser jeg dog at produktet er steget med ca. 300kr. Så jeg skriver (endnu en besked…) og spørger hvorfor jeg fik mine penge retur frem for et fungerende produkt som aftalt, siden dette tvinger mig til at betale 300kr mere for det. Forklaringen er en “fejl på vores pakkecenter” som blot kan løses ved at jeg bestiller en ny og sender dem en mail, så de kan refundere prisforskellen.
Femte etape er afskeden. Oplevelsen tog to måneder længere end den burde og ca 6-7 beskeder mere end nødvendigt. Jeg kan ikke sige at det var en god oplevelse, men i det mindste har jeg nu modtaget produktet og fået prisforskellen returneret. Det var besværligt og jeg følte flere gange at de prøvede at snyde mig til at æde tabet selv, men det er endeligt løst og jeg må indrømme at jeg ikke har nogle intentioner om at påbegynde et nyt eventyr med RaspberryPi i fremtiden.
Varen ikke modtaget
Varen blev afsendt d. 8. april 2026, men her i dag d. 26. april har jeg endnu ikke modtaget den. Har kontaktet dem, men intet svar på henvendelse. Fuldstændig mailtavshed. Har handlet meget før i tiden, men er slut nu. Selv Amazon er bedre.
Ingen beskeder eller ordrebekræftelse…
Ingen beskeder eller ordrebekræftelse modtaget.
Ingen svar på henvendelser på mail om leveringstid eller nogen bekræftelse på min annullering af ordren.
Intet telefonnummer at kontakte dem på.
Men pludselig efter 14 dages radiotavshed trækkes beløbet og varen ankommer til pakkeboks. Alt for sent og uønsket efter at ordren for længst var blevet annulleret. Sjusket firma.
Gik i orden
Alt ser ud til at være gået i orden efter de kontaktede efter denne anmeldelse.
Har bestilt en skærm hos dem
Har bestilt en skærm hos dem, jeg har ikke modtaget kvittering eller ordrenummer!?
Pengene er nu trukket på mobilepay efter 5 dage.
De svarer ikke på mail forespørgsler, ejheller er det muligt at kontakte dem via telefon.
De har også en kontakt formular på deres side som de nu gennem længere tid her på siden har undskyldt ikke virker!?
Aldrig mere......
Rask levering.
Virksomheden er ikke til at komme i…
Virksomheden er ikke til at komme i kontakt med.
har retureneret en vare til dem, og over en måned senere efter 3-4 mails har jeg stadig intet hørt.
de er hurtig til at sende og trække pengene , men går det den anden vej er der ingen svar.
Købte en Raspberry.pi og et mini SD…
Købte en Raspberry.pi og et mini SD kort fortrød og sendte varerne retur med retur formular, man skal åbenbart sende varerne til postcenter Nord? har fået besked fra DAO at pakken er leveret! har der efter intet hørt, har skrevet til Raspberry.pi flere gange, men intet sker, jeg er pensionist så godt 600 kr er da mange penge at miste. Nu er min tålmodighed da godt nok sluppet op.
Per Dahl
Mangler penge retur
Har returneret en pakke i henhold til alm tilbageleveringspolitik.
Har kvittering på modtagelse, men har ikke fået penge retur. Ordrenummeret stod i pakken. Har forsøgt at komme i kontakt via deres kontaktformular (Både før og efter tilbagelevering) og telefonisk til ejeren adskillige gange, men er aldrig kommet igennem.
Det er nu tre måneder siden.

Besvarelse fra RaspberryPi.dk
Svarer ikke på henvendelser + manglende penge retur
Jeg har samme problem som mange andre kan jeg se.
Raspberry svarer ikke på henvendelser.
Jeg skrev til dem for snart 14 dage siden at jeg ikke havde modtaget nogen ordrebekræftelse eller faktura, jeg skrev ordrenummeret i mailen. Jeg har også skrevet til dem for over en uge siden angående returnering af en vare, men har stadig intet hørt, jeg kontaktede dem via. Deres kontaktformular.
De virker meget useriøse, så jeg vil se om jeg kan købe raspberry tilbehør et andet sted i fremtiden.
Opdate: da dette ser ud til at være den eneste måde at komme i kontakt med firmaet på må jeg jo skrive herinde igen.
Efter jeg skrev min første anmeldelse kontakter Raspberry mig via mail.
Jeg fik tilsendt en returlabel og fik sendt min vare retur den 24. marts og kan se at den er blevet leveret den 27. marts på raspberrys adresse, som der stod den skulle på returlabelen.
Da det var lige op til påske tænkte jeg der nok ville gå nogle ekstra dage men i dag er det den 23. april og jeg har stadig ikke fået mine penge retur på trods af at jeg har kontaktet dem via mail endnu en gang.

Mangler ordre
Mangler ordre, ingen svar fra kundeservice, trods gentagene henvendelser.

Alt som det skulle være
Mega useriøs forretning
Jeg bestilte noget forkert d. 2/1-2026, det ankom først d. 15/1 så allerede der en dårlig oplevelse, men nok mest DAO's skyld.
Jeg skriver med det samme efter modtagelsen til firmaet, at jeg ønsker at returnere varen, der går så 5 dage til d. 20/1 hvor de endelig svarer på mail og vedhæfter en returlabel. Jeg betaler så selv returfragten og får den afsendt samme dag.
d. 22/1 bliver pakken afleveret ved deres returadresse MED kvittering for modtagelse. Men jeg hører intet fra dem før jeg selv tager kontakt d. 5/2! Hvor de så svarer d. 6/2 at de ikke har set noget til pakken. COME ON.
De svarer så ikke i yderligere 10 dage, så vi skriver nu d. 16/2 altså 1½ måned efter jeg bestilte, og næsten 1 måned efter at pakken blev leveret tilbage til dem. At de stadig ikke vil vedkende sig at have modtaget pakken.
Dybt useriøst firma. Hold jer langt væk.

Besvarelse fra RaspberryPi.dk
Pengene trækkes, men ingen vare.
Afgivet ordre d. 31/1. D. 2/2 blir der sendt mail om at pakken er afsendt. Pengene trækkes, men pakken kommer ikke videre. Den er stadig i dag, d. 10/2 ikke modtaget hos fragtfirma. Henvendelser besvares ikke via mail. Tænker efterhånden det er scam.
Politianmeldelse
Jeg har bestilt en ai hat 2 - ordren går igennem men jeg kan efterfølgende ikke få fat i dem. Min ordre har et totalt beløb på 0 - og siger den er betalt via mobilepay - men den er ikke betalt. Får en mail om den er afsendt d.27 januar - men kan ikke få fat i dem - og har aldrig modtaget noget. Min hustru har senere bestilt noget fra dem - pengene er trukket - stået som afsendt d. 30 januar og har endnu ikke modtaget varen og de svarer ikke. Hold jer væk. Vi går igang med en politianmeldelse herfra