Rapunzel of Sweden Anmeldelser

7.767

3,5

Jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den føltes meget syntetisk at røre ved. Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”. Er sendt retur uden nogen form for kompensation. Kan ikke anbef... Se mere

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange år og har altid været tilfreds med vare og leveringstid, men.. Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før... Se mere

Jeg har købt hår hos Rapunzel of Sweden af flere omgange, og har overordnet været tilfreds, men senest da jeg købte hår var jeg noget skuffet. Jeg fik tre små totter for over 700 kr. Når du sætter det... Se mere

Tilfreds kunde af flere omgange! Sidst jeg handlede hos Rapunzel var jeg lyshåret og nu er mit hår mørkt. Så der skulle nye extensions til. Købte to ponytails I lignende farver da jeg var i tvivl om h... Se mere

1. Leverandør af hårextensions
  2. Hårproduktbutik

Hair is our passion! Since foundation in 2007, we at Rapunzel of Sweden have helped hundreds of thousands of customers worldwide achieve the dream of perfect locks. Always with passion, service and quality in mind. Our mission is to give every customer the best hair experience and help you fulfill the dream of longer and thicker hair. We gratefully accept your constructive feedback, so that we can improve the experience for all our customers. For more information about our products, visit our website!

Middel

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.767)

1.309 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg er meget skuffet over kvaliteten

Jeg er meget skuffet over kvaliteten.
Den føltes meget syntetisk at røre ved.
Ikke hvad jeg havde forestillet mig ved “VEGAN HAIR”.
Er sendt retur uden nogen form for kompensation.
Kan ikke anbefales

6. juli 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vores veganske hår er fremstillet af syntetiske fibre, som er udviklet til at efterligne ægte hår, men vi forstår, at både udseende og følelse kan opleves forskelligt fra person til person. Vi beklager også, at du ikke er tilfreds med din oplevelse omkring returneringen.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre, og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden. 💗

Første bestilling

Første bestilling , virker til det går stærkt når man har bestilt god hjemmeside

10. juli 2026

Hej!

Tusind tak for din feedback! 🌸 Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside, og at din første bestilling blev behandlet hurtigt.

Vi håber, du bliver glad for dit køb!

God oplevelse

God oplevelse

5. juli 2026

Hej 💗

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os.

Venlige hilsner,
Rapunzel of Sweden 💗

Jeg vil retunere min extensions som er…

Jeg vil retunere min extensions som er modtaget på en hel mærkelig måde de svar ikke på nogen måder

19. juni 2026

Hej💗

Tak for din henvendelse. Vi beklager virkelig, at du har måttet vente på et svar.

Vi har nu hjulpet dig videre med sagen via vores kundeservice.

Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer, er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte os igen, så hjælper vi dig gerne videre.

Rapunzel of Sweden 💗

Varer af god kvalitet og hurtig og…

Varer af god kvalitet og hurtig og problemfri levering

29. juni 2026

Hej!
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💗 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter, og at leveringen var hurtig og problemfri.

Rapunzel of Sweden 💗

God kvalitet til prisen og hurtig…

God kvalitet til prisen og hurtig forsendelse

7. juni 2026

Hej! 💗

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, kvaliteten er god i forhold til prisen, og at du oplevede en hurtig forsendelse.

De bedste hilsner,

VÆRSTE KVALITET

Kan kun opfordre til IKKE at bruge Rapunzel of Sweden.

Kan se at andre herinde har fået det samme automatiske svar, når de har haft klaget over kvaliteten af håret. Noget med føntørring inden afsendelse, at man ikke har købt deres egne plejeprodukter osv.. Virkelig en lam måde at komme udenom at tage ansvar for, at man sælger hår i vildt dårlig kvalitet. Efter kort tids brug (vi snakker dage) føles håret tørt, plastik-agtigt, og umuligt at rede ud eller style - på trods af at man passer dem efter ALLE forskrifter, med de bedste produkter på markedet.
Kommer ALDRIG til at bruge dem igen, og kan kun sige hold jer langt væk.

2. juni 2026

Hej!💗

Tak for din feedback!

Vi er kede af at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse med dit hår, og at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din frustration, især når du har fulgt de anbefalede plejerutiner.

Vores intention er altid at undersøge reklamationer grundigt og hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde. De spørgsmål, vi stiller omkring pleje og håndtering af håret, er en del af vores standardproces for at kunne vurdere hver sag så retfærdigt som muligt.

Vi beklager, at du ikke har følt dig hørt eller tilfreds med den løsning, du har modtaget. Vi gennemgår gerne din sag igen, og du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på den sammen med dig.

Venlige hilsner,
Rapunzel of Sweden 💗

Jeg er desværre ekstremt skuffet over…

Jeg er desværre ekstremt skuffet over kvaliteten af disse extensions. Jeg købte 3 pakker af deres Invisible Weft, men allerede efter blot én styling blev håret ødelagt. Håret føles ikke længere som ægte hår, men derimod meget tørt, plastikagtigt og med en kvalitet, der minder om syntetisk “Barbie-hår”.

Da jeg kontaktede kundeservice for at reklamere over kvaliteten, blev jeg mødt med, at “sådan er håret bare”, samt at de havde sikret, at håret var korrekt føntørret inden afsendelse. Jeg fik også at vide, at man skal bruge de rette produkter. Jeg er selv uddannet frisør og har stor erfaring med extensions, så håret er naturligvis blevet behandlet korrekt med både fugtgivende pleje, varmebeskyttelse og skånsom styling. På trods af dette er håret i så dårlig stand, at det ikke kan reddes.

Det mest skuffende er næsten håndteringen fra kundeservice. Min reklamation blev på ingen måde taget seriøst, men i stedet hurtigt afvist uden reel hjælp eller forståelse for problemet. Til den pris forventer man markant bedre kvalitet og en langt mere professionel kundeservice...

26. maj 2026

Hej,

Tak, fordi du deler din oplevelse og giver os din feedback. 💗 Vi beklager virkelig, at du ikke er tilfreds med kvaliteten og din oplevelse af kontakten med vores kundeservice.

Vi vil gerne se nærmere på din sag. Du er velkommen til at indgive en reklamation via vores reklamationsportal, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Rapunzel of Sweden 💗

Hvis jeg kunne give minus 4 ville jeg…

Hvis jeg kunne give minus 4 ville jeg gøre det!
Har sendt en vare retur da farven var helt off. Aldrig prøvet på - blot åbnet emballage og pakket ned igen. Rapunzel nægtede retur trods gentagne henvendelser og jeg har dermed mistet 1000 kroner! Køber ALDRIG hos dem igen!!

20. maj 2026

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Af hygiejnemæssige årsager er vi meget omhyggelige med at sikre, at hårprodukter returneres i god stand.

Vi kan dog sagtens gennemgå din sag igen. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan undersøge din returnering nærmere og se, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere.

Rapunzel of Sweden 💗

Har købt fra Rapunzel of Sweden i mange…

Leveringstid er blevet lidt lang,og håret er blevet både dyre og noget tyndere end det var før i tiden, hvilket jeg syntes er så ærgerligt... Kvaliteten på håret er stadig super lækkert! Men det andet kan godt gøres om igen

6. maj 2026

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tusind tak for din mangeårige loyalitet og for at dele din ærlige feedback 💗 Vi er virkelig glade for at høre, at du stadig synes, at hårkvaliteten er rigtig god, og at du generelt har været tilfreds gennem årene.

Samtidig er vi kede af at høre, at du har oplevet længere leveringstider samt ændringer i pris og tykkelse. Vi forstår, at dette kan være skuffende, især når du har været en loyal kunde i lang tid 💗 Din feedback er meget vigtig for os og vil blive taget i betragtning, da vi løbende arbejder på at forbedre både vores produkter og service.

Rapunzel of Sweden

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt. Matcher min egen hårfarve perfekt 🥰

11. maj 2026

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 💗
Vi er så glade for at høre, at du er vild med produktet, og at det passer perfekt til din egen hårfarve.

Med venlig hilsen, Rapunzel of Sweden 💖

Mere end bare skuffet!

Mere end bare skuffet!
Jeg havde hørt godt om rapunzel. Og havde faktisk høje forventninger.
Jeg bestilte mine extensions for en uge siden, da jeg derefter fik afvide jeg ville få pakken i den for 1-2 dage.
Jeg har endnu ikke modtaget pakken, og havde en frisør tid i dag klokken 11, kostede mig lige 1000kr oven i for at afbestille.
Så ikke nok med jeg ikke har hår i til den røde løber jeg skal på, så ved jeg ikke engang hvornår min pakke kommer. Og helt ærligt, har jeg bestilt fra et andet sted nu, så jeg tænker ikke ligefrem noglesinde at komme tilbage til rapunzel. Eller at bruge dem der er blevet tilsendt!

Jeg skrev sammen med support, mega søde! Og ville lede efter pakken. Eneste problem er så bare jeg ikke for noget svar igen tilbage. Så det også nemt:/
Næsten 4000kr på noget jeg ikke kan bruge alligevel
- ikke fedt. Køber fra my extensions fremadrettet

7. maj 2026

Besvarelse fra Rapunzel of Sweden

Tak, fordi du deler din oplevelse 💖 Vi er virkelig kede af at høre om den forsinkelse, du har oplevet, og forstår, at det har medført både frustration og ekstra omkostninger, især når du havde vigtige planer.

Vi beklager også, at du ikke har fået svar fra vores support så hurtigt, som du havde forventet. Det er ikke det serviceniveau, vi stræber efter.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, så hjælper vi dig gerne videre og sørger for at finde ud af, hvad der er sket med din levering 💖

Rapunzel of Sweden 💖

Købte deres clip on extentions for kun…

Købte deres clip on extentions for kun 1 måned siden, og allerede filtre det konstant og er tørt og kruset, plus det fælder helt voldsomt. Jeg har haft extentions i mange år, og jeg passer godt på det, så desværre meget skuffet over deres kvalitet og prisen er absolut ikke derefter.

30. marts 2026

Tak fordi du deler din oplevelse 🌸
Vi er virkelig kede af at høre, at dine clip-in extensions allerede filtrer, føles tørre og krusede samt fælder meget efter så kort tid 💔 Særligt når du har erfaring med extensions og passer godt på dem, forstår vi godt at det er en stor skuffelse.

Det er ikke den kvalitet vi ønsker at levere, og din feedback er vigtig for os. Vi vil derfor gerne bede dig kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer og gerne billeder, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre på bedst mulig måde ✨

Vänliga hälsningar,

Good service

13. april 2026

Hello 💗

Thank you for your feedback 🌸
We’re happy to hear that you’re pleased with our service 💖✨

Warm regards,

Ingen respons overhovedet..

Jeg har sendt min vare retur og intet hørt i snart 4 uger? Ingen mails om andet end, at de har modtaget den og der vil gå op til 7 hverdage før man hører noget. Jeg har skrevet til 3 (!!!) forskellige mailadresser og ingen svarer mig? Det er under al kritik og jeg handler ikke det sted længere..

19. marts 2026

Tak for din besked 🌸
Vi er virkelig kede af at høre, at du har ventet i næsten fire uger uden svar, selvom du har modtaget bekræftelse på, at din retur er kommet frem 💔 Det forstår vi er utrolig frustrerende, især når du har kontaktet flere gange uden at få svar.

Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og vi beklager oprigtigt for den manglende kommunikation. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre – kontakt venligst kundeservice igen med dit ordrenummer, så vi kan prioritere din sag og finde en løsning hurtigst muligt ✨

Vores oprigtige undskyldninger for den dårlige oplevelse 💖

Rapunzel of Sweden 🌸

Dårlig kvalitet i forhold til prisen

Dårlig kvalitet i forhold til prisen. Tape premium extensions 60 cm.
Det er tørt og filtre meget mere end andre extensions på markedet, elastisk når det skal redes ud. Har endda brugt deres egne produktserie til hårvask og det gør det næsten værre, selvom jeg passer og plejer det efter alle anvisninger.

8. januar 2026

Hej 💗

Tak for din ærlige feedback 🌸
Vi er virkelig kede af at høre, at du oplever kvaliteten som utilfredsstillende i forhold til prisen, og at dine Tape Premium Extensions 60 cm føles tørre, filtrer mere end forventet og virker elastiske ved udredning 💔 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi forstår også din frustration, når du har fulgt alle anvisninger og brugt vores egen produktserie uden at opnå det ønskede resultat.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag. Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan undersøge dette nærmere og finde en løsning ✨

Altid gode produkter

Altid gode produkter

28. februar 2026

Hej 💗

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🌸
Det glæder os at høre, at du altid er tilfreds med vores produkter 💖✨

dårlig kvalitet

6. februar 2026

Hei 💗

Takk for tilbakemeldingen din 🌸
Vi er lei for å høre at du opplever kvaliteten som dårlig 💔

Ta gjerne kontakt med kundeservice og send med ordrenummeret ditt, så kan vi se nærmere på saken og hjelpe deg videre ✨

Vennlig hilsen,
Rapunzel of Sweden 🌸

Min vurdering går på kundeservice

Min vurdering går på kundeservice. Jeg havde spørgsmål da der ikke var klister på extensions. De bliver ved at ville ha dokumentation uden at svare på mine spørgsmål. Jeg sender foto. Til sidst sender jeg en video da fotos ikke er nok.
De svarer stadig ikke men sender en reklamations link. Der er fuldstændig umulig at sende på. Jeg har skrevet reklamationen, men kan ikke sende den afsted. Jeg har qrs scannet mv som den ber om. Men intet sker. Tænker ikke den overhovedet virker. Dårligste kundeservice oplevelse jeg nogensinde har oplevet fra et firma

12. februar 2026

Tak fordi du deler din oplevelse 🌸
Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft så store udfordringer med både kommunikationen og reklamationsprocessen 💔 Det skal naturligvis ikke være så besværligt at få hjælp.

Vi forstår, at det er frustrerende at blive bedt om dokumentation uden at få svar på sine spørgsmål – og at et link til reklamation ikke fungerer som det skal, gør det bare endnu værre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice igen og henviser til de tidligere henvendelser, så sagen kan løftes og gennemgås manuelt. Oplys venligst dit ordrenummer, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig videre ✨

Din feedback er vigtig for os og bliver taget alvorligt internt.

Rapunzel of Sweden 🌸

Fik god service af en online ekspedient…

Fik god service af en online ekspedient og fandt det jeg skulle bruge, tilmed med fin rabat. Det bliver spændende at modtage, jeg har bestilt premium tape 🙏🏻

5. februar 2026

Hej 💗

Tusen takk for din fine tilbakemelding 🌸
Så hyggelig å høre at du fikk god service fra vår online-ekspert og fant det du trengte, med en fin rabatt 💖✨

Vi håper du blir kjempefornøyd når du mottar dine Premium Tape-in extensions 🙏🏻

Vennlig hilsen,