Rapunsel Anmeldelser

3,5

Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Se mere

De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Se mere

Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Se mere

Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Se mere

1. Børneboghandel
  2. Legetøjsforretning

Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Hier kom ik graag terug!

Voor een grote en diverse bestelling was de hulp van Rapunsel geweldig. Er werd adequaat meegedacht en goed geadviseerd, de nette afwerking en punctuele levering namen ons veel werk uit handen. Hier kom ik graag terug.

14. juli 2021

Hallo Dick,
Wat ontzettend fijn om te horen!, we helpen graag, altijd welkom wij staan voor jullie klaar.

Persoonlijk en snel

Snel geleverd, mooi ingepakt en met een handgeschreven persoonlijke groet. Blij dat we kunnen kiezen voor het winkelen bij onze lokale ondernemer.

14. juli 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Wij zijn ook blij dat u bij ons winkelt en dat u tevreden bent!, dat is fijn om te horen, daar doen we het voor.

Goede en snelle service

Kreeg bericht dat mijn bestelling klaar lag in de winkel. Goede en snelle service.

13. juli 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Bedankt voor uw positieve woorden Sylvia, daar doen we het voor.

Heerlijke boekenwinkel

Hele mooie winkel. Je wordt fijn geholpen door deskundig personeel. Ik moest mij inhouden niet meer te kopen.

26. april 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Wat fijn om te horen Mathilde! goed te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor!.

Een prachtige winkel waar mijn kinderen…

Een prachtige winkel waar mijn kinderen altijd naartoe willen. Goed geholpen vandaag.

24. april 2021

Hallo Lucienne,
Wat fijn om te horen dat jullie zo genieten van onze winkel en dat jullie goed geholpen zijn, daar doen we het voor! bedankt voor je positive review!

Super service. Doordat het boek: SuperFinn op voorraad was, kon ik het erg snel komen ophalen. Zo had ik een leuk kraamcadeau voor mijn Superneefje.

3. marts 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Fijn! Leuk om te horen Nicky!.

Mooi ingepakt en mooi op tijd

De bestelling is op de dag dat het bezorgd moest worden bezorgd. Ook was feestelijk ingepakt, zodat onze zoon een nog feestelijker verjaardag had ondanks de maatregelen van COVID-19. Super!

21. februar 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Leuk om te horen en mee te helpen aan een verrassing is altijd leuk! fijn dat het geslaagd was!

Leuke webshop

Erg blij met het boekje dat ik nergens anders meer kon krijgen. Rapunsel had het.

11. februar 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Fijn dat u tevreden bent!

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.
Veel kennis over de inhoud van de boeken.
Er is een groot en divers assortiment in de winkel.
Bestellen gaat eenvoudig en snel.

10. februar 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Bedankt voor de positieve review Ellen!, leuk om te horen.

Prima winkel!

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle service, vriendelijk. Top!

7. februar 2021

Besvarelse fra Rapunsel

Bedankt voor de positieve review!