1. Blomstermarked

🌹 Rozen, direct van de kweker 🌹 Rozen versturen 🌹 Verse rozen online bestellen 🌹 Wij versturen de meest verse rozen, direct van de kweker naar jou thuis! Wij selecteren de mooiste rozen van de hoogste kwaliteit, zodat jij er het langst plezier van hebt! 🌹 Roses selected with love - Surprose 🌹

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Verwelkt na 4 dagen

De rozen die ik gekregen hebben een versheid garantie van 7 dagen. De verwelking begon al na dag 4! Ik ben nu op dag 7 en slechts één Roos van de 30 ter waarde van bijna €80 is nog mooi. Schandalig! Ik heb tegen de afzender gezegd, die net geopereerd is en zijn ogen, dat hij dit niet meer moet doen. Er wordt teveel geld gevraagd voor de kwaliteit van de rozen.

2. marts 2026

Besvarelse fra surprose.nl

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de rozen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? We horen hier graag meer over, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt nog contact opnemen via: service@surprose.nl.
- Team Surprose

Ik had maandagochtend voor 9 uur…

Ik had maandagochtend voor 9 uur besteld, met levering gepland op dinsdag 28 oktober voor mijn 1-jarig jubileum met mijn vriendin. Ik had extra betaald zodat de bestelling dezelfde dag geleverd zou worden. Eerst kreeg ik te horen dat de levering tussen 18:25 en 19:25 zou plaatsvinden, maar later ontving ik een e-mail dat het niet meer mogelijk was en dat de levering pas de volgende dag zou plaatsvinden. Hierdoor is mijn hele dag verpest.

28. oktober 2025

Besvarelse fra surprose.nl

Het spijt me, maar bij een same day/avondlevering is er geen 100% garantie op levering op de gewenste dag. Er kan 1-2 dagen levertijd ontstaan. Ik zie dat je je levering op 29 oktober hebt ontvangen. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. service@surprose.nl.
We horen graag van je.

snelle oplossing

ik bestel hier wel vaker en voor het eerst was een bestelling niet juist aangekomen contact met ze opgenomen en het is direct netjes opgepakt en een nieuwe bestelling gekregen die de volgende dag al geleverd zou worden!! dankjulliewel voor de top service zoals altijd

16. juli 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling van onze rozen! - Team Surprose 🌹

Fijne combinatie

Na een fijn contact te hebben gehad met de vriendelijke medewerkster heeft mijn aanstaande een prachtige boeket rozen thuis ontvangen ik bestel vaker !

6. marts 2025

Besvarelse fra surprose.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat jouw aanstaande zo blij was met de rozen! Geniet ervan en we zien je graag terug als vaste klant!

Wauw

Wauw! Prachtige rozen en ik werd snel geholpen toen ik een vraag had! Mijn vriendin was enorm blij met de rozen. Zeker een aanrader! 😍

2. april 2025

Besvarelse fra surprose.nl

Bedankt voor je complimenten, we zijn erg blij om te horen dat we je hebben kunnen helpen om je vriendin te verrassen!