1. Churreria
  3. Dansk restaurant
  4. Isbutik
  5. Italiensk restaurant
  6. Spansk restaurant

Award-winning homemade Churros & Gelato. Visit our shops in Copenhagen, Odense, Rødovre & Dragør or order online with Wolt🚲

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Flabet og meget unge medarbejder

Flabet og meget unge medarbejder. Jeg er tidligere blevet mødt af altid smilende og serviceminded personale, men der er en bestemt ung pige som altid kommer med smarte og flabet bemærkninger - man får absolut ingen service af hende og hun står der desværre alt for tit. Før hen har vi altid ignoreret hendes bemærkninger men i går angreb hun meget mere personligt.
Vi plejede at tage til Rødovre center hver weekend for en is, nu må det være en af de andre is butikker.

31. oktober 2025

Hi,
We’re very sorry to hear about your experience. This is certainly not the standard of service we want our guests to receive. Please feel free to reach out to us at hej@rajissimo.com with more details so we can make it up to you.
Team Rajissimo

Vi plejer at elske jeres churros på…

Vi plejer at elske jeres churros på Strøget og var så skuffede over oplevelsen i går. Det smagte meget bittert/harsk! Kan se flere har haft samme oplevelse tidligere på sommeren så det er et gennemgående problem. Øv.. håber i fremover skifter olien oftere for det giver den dårligste eftersmag og chokoladesaucen var tynd og ret smagsløs.

1. oktober 2025

Hi,
Thank you for your review. We’re very sorry to hear that your experience with our churros didn’t meet expectations. We actually replied to your feedback on another platform as well. We take quality very seriously and want to clarify that we change our frying oil several times a week to ensure a fresh and consistent taste. We really appreciate your feedback and hope you’ll give us another chance to provide the churros experience you’ve come to love.

At isen smagte godt

De havde en god atyde over for mig og de gav mig det jeg bede om.

18. september 2025

Hi,
Thanks for your nice review. This is the experience we always aim for. Hope to see you again soon!

Is til skraldespanden

På jeres nye sted på Langeliniekaj købte jeg i tirsdags en lille softice til 50 kr. Jeg elsker softice og har vel spist flere hundrede i løbet af mine 58 år. Aldrig har jeg oplevet noget så ringe; vaniljeisen har tydeligvis været optøet og så nedfrosset igen - har i haft strømafbrydelse? - så det var som at spise iskrystaller, og efter et par minutter måtte jeg give op og smide stort set hele isen i skraldespanden. Katastrofe!

9. september 2025

Besvarelse fra rajissimo.com

Hi, thank you for your review. We’re sorry for the experience you had. We’ve used your feedback to review and improve our recipe to make sure this doesn’t happen again.

Hår i churros

Bestilte churros fra lokationen Fisketorvet via Wolt. Dog var der et sort hår der sad fast på churroen som om den er blevet friturestegt med den på. Endte med at smide det hele ud

8. september 2025

Besvarelse fra rajissimo.com

Hi, thank you for your review. We’re sorry for the experience you had and have already responded to your feedback on another platform.

Fra Top til Bund – Rajissimo Har Tabt Smagen og Kvaliteten

Jeg er stor fan af churros og jagter dem altid som det første, uanset hvor jeg er – og jeg er ikke kræsen. Men efter flere år, hvor jeg har prøvet at give Rajissimo en chance, må jeg indrømme, at jeg ikke kan holde det inde længere. Rajissimos churros har været den værste smagsoplevelse, jeg nogensinde har haft.

For omkring fire år siden besøgte min ven og jeg Rajissimo på Strøget for at købe churros. De smagte bittert, som om olien var overbrugt og harsk – det er svært at beskrive, men det var virkelig ubehageligt. Senere vendte jeg tilbage alene for at give dem en ny chance, fordi jeg tænkte, at de måske bare havde en dårlig dag. Men nej, smagen var præcis den samme: bitter, ulækker og harsk.

I dag gik jeg så derhen igen med min ven, denne gang til Rajissimo tæt på Kongens Nytorv, for at give dem endnu en chance, nu hvor det var så længe siden. Det var endnu værre! Den harske, ubehagelige smag var kun blevet værre med årene. Vi kunne ikke engang spise vores churros færdig og måtte smide dem ud – jeg var tæt på at kaste op på grund af den mærkelige, frastødende smag.

Og for at det ikke skal være løgn, betalte jeg 160 kroner for to churros. Det er virkelig dyrt! Jeg forstår godt, at det er i centrum, men jeg har set billigere og langt bedre muligheder andre steder. I plejede at være gode for mange år siden, men kvaliteten er faldet drastisk, mens prisen er steget. Jeg kommer aldrig tilbage, og det gør mine venner heller ikke. Jeg føler mig snydt og chokeret over oplevelsen. Jeg vil virkelig anbefale jer at smage jeres egne produkter, for det her var en kæmpe skuffelse. Jeg kan ikke længere anbefale Rajissimo til nogen.

4. juni 2025

Hej Jonathan,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine besøg hos os ikke har levet op til dine forventninger, vi forstår godt, hvor skuffende det er, når noget man glæder sig til, ikke lever op til forventningerne.

Vi laver vores dej frisk hver dag og friterer vores churros i solsikkeolie af høj kvalitet, direkte på stedet. Din feedback betyder meget for os og er noget, vi vil kigge nærmere på.

Hvis du en dag har lyst til at give os en ny chance, vil vi meget gerne gøre det godt igen. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@rajissimo.com.

Bedste Hilsner,

ingen stjerner til Rajissimo

Vi besøgte Rajissimo på Langelinien for første og sidste gang, det var en forfærdelig smagsoplevelse, købte kugleis i bærer, isen var uspiselig, stenhård, grim eftersmag.

Meget utilfreds kunde

20. maj 2025

Hej Yvonne,
Tak for din ærlige feedback, det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give nogen. Vi vil meget gerne undersøge det nærmere, så hvis du har mulighed for at sende os lidt flere detaljer på info@rajissimo.com, vil vi sætte stor pris på det. Din oplevelse betyder noget for os, og vi tager det alvorligt.
Team Rajissimo

Har været forbi langelinje de sidste 2…

Har været forbi langelinje de sidste 2 dage, og hvor er jeres service godt. Det 2 unge, der en dreng også 2 forskellige piger, de tager simpelhen så godt imod en med et flot smil og stemningen er god og frisk. Man kunne nærmest glemme hvor godt jeres is smagt, med sådan en god kundeservice. bedste is og bedste kundeservice jeg har oplevet.

8. maj 2025

Hej Magrate,
Hvor er det bare en fantastisk besked, tusind tak! 😄 Vi sender straks rosen videre til teamet på Langelinie. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🍦

Ekstrem dårlig service

Vi gik herind da isen og vaflerne altid er upåklagelige, men den gladelige viden skulle hurtigt spoleres af en sur servitrice der hverken snakkede dansk eller engelsk. Og når hun ikke forstod blev hun sur. Da min mand skulle have is fik han lakrids istedet for chokolade fordi ja: hun intet forstod og blev sur hvis man irettesagde hende. Mega nederen vi kommer fremover i den anden iskiosk.

17. marts 2025

Mangle varer

Jeg bestilte wolt ved dem. Og jeg manglende en milkshake. Så her fra kan det ik anbefale at bestille wolt ved dem. Og jeg har prøvet at skrive til wolt support og de svare mig ikke. Så har hverken fået den mangle milkshake eller penge tilbage. Er så skuffe Og så sur

11. oktober 2024

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi har svaret på dine beskeder via Instagram, Messenger og e-mail for at løse situationen. Vi kan bekræfte, at vi leverede hele din bestilling, men det virker til, at noget kan være gået galt under leveringen. Vi beklager ulejligheden og forstår din frustration.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Rajissimo Team

Helt perfekt

Helt perfekt, da de giver studie rabat. Maden er amazing! Og der er virkelig god service

22. august 2024

Hej Mina,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!
Team Rajissimo

Længst ude på Langelinie er isen såmænd god…

Længst ude på Langelinie er isen såmænd god nok,men den høje popmusik er helt malplaceret. Sælgerne havde travlt med at pjatte med hinanden .Beliggenhed er perfekt.

21. juli 2024

Hej Mitzi,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du nød vores is. Vi tager din feedback til os, og vil sørge for at skabe en mere behagelig atmosfære i fremtiden.

Overhovedet ikke pengene værd

Waffle og 2 Americans. Vaflen var god men virkelig lille til prisen på 62 kr. Dårlig og skoldhed kaffe.

Vi spurgte efter deres waffle breakfast menu, som stod reklameret ude foran. De vidste ikke hvad det var, heller ikke efter jeg viste dem skiltet.

16. august 2023

Hi there,

Thanks for sharing your thoughts about your recent visit. We're glad to hear you enjoyed our waffle, but we're sorry that the size and price didn't meet your expectations.

We apologize for the confusion with the waffle breakfast menu. It's important to us that our customers have a clear and enjoyable experience. We'll definitely address this communication gap with our team to ensure it doesn't happen again.

We appreciate your feedback and hope you'll give us another chance in the future.

Thanks again, and we hope to see you soon!
Rajissimo Team

Vis anmeldelser på alle sprog (15 anmeldelser)