Lokation
Skift lokationNyhavn 19, 1051 København, København K, DK
Waffle og 2 Americans. Vaflen var god men virkelig lille til prisen på 62 kr. Dårlig og skoldhed kaffe. Vi spurgte efter deres waffle breakfast menu, som stod reklameret ude foran. De vidste ikke h... Se mere
Helt perfekt, da de giver studie rabat. Maden er amazing! Og der er virkelig god service
Award-winning homemade Churros & Gelato. Visit our shops in Copenhagen, Odense, Rødovre & Dragør or order online with Wolt🚲
Nyhavn 19, 1051, København, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Ekstrem dårlig service
Vi gik herind da isen og vaflerne altid er upåklagelige, men den gladelige viden skulle hurtigt spoleres af en sur servitrice der hverken snakkede dansk eller engelsk. Og når hun ikke forstod blev hun sur. Da min mand skulle have is fik han lakrids istedet for chokolade fordi ja: hun intet forstod og blev sur hvis man irettesagde hende. Mega nederen vi kommer fremover i den anden iskiosk.
Mangle varer
Jeg bestilte wolt ved dem. Og jeg manglende en milkshake. Så her fra kan det ik anbefale at bestille wolt ved dem. Og jeg har prøvet at skrive til wolt support og de svare mig ikke. Så har hverken fået den mangle milkshake eller penge tilbage. Er så skuffe Og så sur

Helt perfekt

Overhovedet ikke pengene værd
Vi spurgte efter deres waffle breakfast menu, som stod reklameret ude foran. De vidste ikke hvad det var, heller ikke efter jeg viste dem skiltet.