rajissimo.com - Strøget Anmeldelser 2

3. Dansk restaurant
  4. Isbutik
  5. Italiensk restaurant
  6. Spansk restaurant

Award-winning homemade Churros & Gelato. Visit our shops in Copenhagen, Odense, Rødovre & Dragør or order online with Wolt🚲

• Nygade 6, 1164, København, København K, Danmark

2,9

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Vi plejer at elske jeres churros på…

Vi plejer at elske jeres churros på Strøget og var så skuffede over oplevelsen i går. Det smagte meget bittert/harsk! Kan se flere har haft samme oplevelse tidligere på sommeren så det er et gennemgående problem. Øv.. håber i fremover skifter olien oftere for det giver den dårligste eftersmag og chokoladesaucen var tynd og ret smagsløs.

1. oktober 2025
rajissimo.com - Strøget-logo

Besvarelse fra rajissimo.com - Strøget

Hi,
Thank you for your review. We’re very sorry to hear that your experience with our churros didn’t meet expectations. We actually replied to your feedback on another platform as well. We take quality very seriously and want to clarify that we change our frying oil several times a week to ensure a fresh and consistent taste. We really appreciate your feedback and hope you’ll give us another chance to provide the churros experience you’ve come to love.
Team Rajissimo

Fra Top til Bund – Rajissimo Har Tabt Smagen og Kvaliteten

Jeg er stor fan af churros og jagter dem altid som det første, uanset hvor jeg er – og jeg er ikke kræsen. Men efter flere år, hvor jeg har prøvet at give Rajissimo en chance, må jeg indrømme, at jeg ikke kan holde det inde længere. Rajissimos churros har været den værste smagsoplevelse, jeg nogensinde har haft.

For omkring fire år siden besøgte min ven og jeg Rajissimo på Strøget for at købe churros. De smagte bittert, som om olien var overbrugt og harsk – det er svært at beskrive, men det var virkelig ubehageligt. Senere vendte jeg tilbage alene for at give dem en ny chance, fordi jeg tænkte, at de måske bare havde en dårlig dag. Men nej, smagen var præcis den samme: bitter, ulækker og harsk.

I dag gik jeg så derhen igen med min ven, denne gang til Rajissimo tæt på Kongens Nytorv, for at give dem endnu en chance, nu hvor det var så længe siden. Det var endnu værre! Den harske, ubehagelige smag var kun blevet værre med årene. Vi kunne ikke engang spise vores churros færdig og måtte smide dem ud – jeg var tæt på at kaste op på grund af den mærkelige, frastødende smag.

Og for at det ikke skal være løgn, betalte jeg 160 kroner for to churros. Det er virkelig dyrt! Jeg forstår godt, at det er i centrum, men jeg har set billigere og langt bedre muligheder andre steder. I plejede at være gode for mange år siden, men kvaliteten er faldet drastisk, mens prisen er steget. Jeg kommer aldrig tilbage, og det gør mine venner heller ikke. Jeg føler mig snydt og chokeret over oplevelsen. Jeg vil virkelig anbefale jer at smage jeres egne produkter, for det her var en kæmpe skuffelse. Jeg kan ikke længere anbefale Rajissimo til nogen.

4. juni 2025
rajissimo.com - Strøget-logo

Besvarelse fra rajissimo.com - Strøget

Hej Jonathan,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine besøg hos os ikke har levet op til dine forventninger, vi forstår godt, hvor skuffende det er, når noget man glæder sig til, ikke lever op til forventningerne.

Vi laver vores dej frisk hver dag og friterer vores churros i solsikkeolie af høj kvalitet, direkte på stedet. Din feedback betyder meget for os og er noget, vi vil kigge nærmere på.

Hvis du en dag har lyst til at give os en ny chance, vil vi meget gerne gøre det godt igen. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@rajissimo.com.

Bedste Hilsner,
Team Rajissimo