Fantastisk og meget hyggelig aften med imødekommende værter og gæster! Skønt koncept der varmt kan anbefales at prøve.
Skønt at møde så imødekommende og positive mennesker. Et super godt favntag om vores miljø, som er vigtigt vi værner mere om…. Det kan noget særligt når man kommer hjem til folk, der gør det særligt... Se mere
Via "running dinners" skaber vi et safe space, hvor regnbuemennesker (LGBT+) kan møde hinanden på lige fod og have sjove og spændende samtaler og oplevelser med hinanden. For deri ligger kilden til både venskab, fællesskab og kærlighed. Til Rainbow Dinner får man en rejsemakker for aftenen, laver en ret sammen, spiser tre forskellige retter i tre forskellige private hjem rundt om i byen - og tager til sidst til afterparty for alle.
Frederiksborgvej 66 4 tv, 2400, København NV, Danmark
- info@rainbowdinner.dk
- rainbowdinner.dk
Fantastisk og meget hyggelig aften med…
De bedste aftener
De bedste aftener. Total gennemført planlægning. Kom gerne alene. Du er ikke alene.
Fantastisk ide
Velplanlagt og lutter søde mennesker
Et favntag om vores miljø
Det kan noget særligt når man kommer hjem til folk, der gør det særligt intimt og intenst…
Hyggelig koncept
Hyggelig koncept. Været med en håndfuld gange. Altid sjovt med nye mennesker!
Jeg nåede aldrig at deltage på selve…
Jeg nåede aldrig at deltage på selve arrangementet, men jeg synes at det virker som om, at det er godt arrangeret. Jeg er dog ikke 100% det er noget for mig - ved det ikke da jeg har prøvet det. Jeg synes dog det med at lave mad og i private hjem ikke virker som noget jeg har lyst til. Jeg elsker god mad, men gider ikke lave det selv.
Men ellers sikkert fint.

Besvarelse fra Rainbow Dinner
Godt tilrettelagt
Godt tilrettelagt - alt forløb gnidningsfrit og smidigt. En aften fuld af god stemning og afslutning på et fint fælles venue.
Skønt
Det var en virkelig dejlig oplevelse at deltage i Rainbow Dinner den 21. juni! Selvom det var lidt af en udfordring at komme rundt i byen på grund af Copenhagen Sprint , var det hele besværet værd. Arrangementet var varmt, inkluderende og fyldt med skønne mennesker og god energi.
Fantastisk 🏳️🌈
Helt fantastisk planlagt og sjovt at deltager - eneste kommentar er måske næste gang vil vi gerne prøve andet end hovedret :)
Fantastisk god måde at møde nye…
Fantastisk god måde at møde nye mennesker som man absolut ikke ville have mødt
Hyggeligt og anbefalelsesværdigt
Kan klart anbefale at deltage; det er godt arrangeret, man kommer rundt i private hjem, hvor man bliver budt velkommen, og man møder søde og imødekommende mennesker, som man måske ellers ikke ville møde. Hver gang har det været en rigtig hyggelig aften.
Kan I den grad anbefales😉
Fantastisk koncept
Virkelig god måde at møde folk på tværs af regnbuen i et selskab med fokus på netop mødet på tværs. Har fået flere gode og varige venskaber ud af det!
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Rigtig godt tilrettelagt. Jeg vil klart anbefale dette arrangement.
Følelsen af fællesskab
En fed måde at få skabt nye bekendskabet på og af at tage til afterparty efter middagen er mega Nice, en følelse af at alle byder en velkommen og den rare fornemmelse af at man allerede kender ca 22 af den lidt i forvejen Er befriende , en del af et åbent fællesskab