Jeg købte et flot sort olieret spisebord hos Nordklöft, jeg fik gode råd og vejledning med på vejen, helt igennem et positiv oplevelse🙂
Nordklöft praler på sin hjemmeside med et flot showroom i Børkop ved Vejle med generøse åbningstider fra kl 8:00 til 16:00. Vi ville inden vi skulle bestille et spisebord gerne se hvordan finish var... Se mere
Vi bestilte New Yorker dør + et parti med dobbeltdøre og sideparti til at lukke af for et vinrum. Begge dele i flot finish med flotte messinggreb. Dørene blev leveret og monteret som aftalt og vi e... Se mere
Vi designer og fremstiller New Yorker vægge i glas og stål - og håndbygger sildebens- og plankeborde i mange forskellige træsorter.
Kochsgade 31E, 5000, Odense C, Danmark
- info@nordkloft.dk
- nordkloft.dk
Andre kiggede også på
Sort olieret spisebord
jeg har købt flere borde i valnød til…
jeg har købt flere borde i valnød til mit kokkehus
alfredogkamilla for at kunne dække op til møder og kurser uden duge.
jeg kan på bedste vis anbefale nordkloft
kokkelig hilsen brian matzen
Nordklöft har leveret det smukkeste og…
Nordklöft har leveret det smukkeste og mest eksklusive specialfremstillede spisebord med sildebensmønster i olieret eg. Mit ønske var at få bordet olieret så det matcher mine 20 år gamle Y-stole – Det er lykkedes perfekt. Bordet er leveret til tiden og firmaets service er i absolut top.
Jeg kan på det varmeste anbefale Nordklöfts produkter.
Fantastisk bord
Fantastisk bord, super flot håndværk, bruger dem gerne igen.
Smukke døre
Har bestilt og modtaget 4 meget meget flotte new yorker døre . Var i Odense og så et par døre på værkstedet gik i tænkeboks,havde kontakt til 4 andre firmaer. Valgte Nordkløft , bestilte Kim til opmåling og fik nogle gode ideer vedr døre.montering,fugning mm. Var hele tiden nem at få kontakt med også i weekenden da jeg skulle montere dørene . En rigtig god oplevelse og fantastisk flotte døre. Super god oplevelse tak
Hvis vi kunne vælge om tog vi ALDRIG NORDKLÖFT …
Hvis vi kunne vælge om tog vi ALDRIG Nordklöft igen.
Aldrig igen.
Hvis i vælger at købe produkter fra ham så bered jer på at han IKKE vender tilbage på nogen henvendelse. Ha' tålmodighed med at få mail svar tilbage. Det sker måske efter 3 ugers forsøg efter man har ringet dagligt, mailet daglig og sendt sms dagligt.
Han har præsteret at "glemme" en brusekabine glasvæg. "De" troede ikke at vi havde bestilt 4 forskellige new yorker løsninger.
Da han så endelig får leveret, er der gået ca 8 måneder og så er det en forkert dør. Forkert mål. Dvs den kan ikke installeres.
Det skal siges at han sagde at der var 6 ugers leveringstid på det hele da vi bestilte deg hele.
Nu 18 måneder efter har vi fortsat ikke en færdig løsning. En ikke brugbart bruser som ikke har været brugt i vores nye hus.
Så her er en venlig opfordring. Køb ikke af Kim - Nordklöft.
Vores erfaring er at det er et uprofessionelt firma der ikke levere og ikke tager kunderne seriøs. Vender ikke tilbage. Han Lover og lover. Og der sker intet.
Enden på vores ufærdig bruseniche blev han ikke får betaling for det han har leveret. hvis han ikke levere vores manglende dele inden 10 dage.
Det acceptere han.
Vender ikke tilbage når man laver en…
Vender ikke tilbage når man laver en aftale og svar heller ikke når man ringer eller Sms’er
Flotte produkter, men…
Flotte produkter, men firmaet er umuligt at komme i kontakt med - i hvert fald efter man har købt og betalt.
Super flot håndværk
Efter at have set et billede på nettet af et af Nordkløfts flotte borde, kontaktede dem for yderligere oplysninger. Efter telefonisk kontakt og korrespondence, bestilte jeg et spisebord. Bordet blev leveret til Bornholm og i overensstemmelse med det leveringstidspunkt vi havde aftalt, og håndværk og kvalitet lever fuldstændig op til forventningerne. Jeg kan kun anbefale virksomheden.
Fin service
Fin service, et dejligt håndlavet sofabord i kernerøget eg. Vi er tilfredse med resultatet
Vi har netop modtaget det smukkeste…
Vi har netop modtaget det smukkeste spisebord :)
Fuld ud tilfreds med super, og personlig kundeservice.
Og ikke nok med det, så er det leveret før forventet.
Jeg kan kun anbefale at handle her :D
Bestilt et bord efter eget mål
Bestilt et bord efter eget mål. Leveret lidt forsinket. Men det er helt acceptabelt, når man tænker på at det er et lille firma. Og samtidig at det er lavet helt fra bunden. Super tilfreds. Og bordet ligner en million.
Jeg fik rigtig god hjælp til valg af…
Jeg fik rigtig god hjælp til valg af New Yorker dør og levering og montering blev udført med høj service. Deres New Yorker produkter kan i høj grad anbefales!
Ingen service overhovedet
Det er faktisk første gang jeg skriver en anmeldelse men den her virksomhed er så dårlig at jeg gerne vil advare andre. Vi bestilte et new yorker parti og betalte første rate 5. Februar. Der var 6 ugers leveringstid. Vi endte med at få det i slutningen af juli.
Til trods for corona kan 6 måneders leveringstid mod 6 uger ikke accepteres. Det værste var at vi for det første aldrig blev kontaktet om forsinkelsen og når vi kontaktede ham fik vi af vide at det fx kom om 14 dage og så kom det bare ikke. Det prøvede vi en 6-8 gange. Vi havde betalt 80% af beløbet på forhånd og da det er en dyr løsning forventede vi en form for service. Der var ingen service overhovedet.
Vil aldrig anbefale virksomheden til nogen. Der er masser på markedet så vælg en anden. Det er ikke det værd.
Dårlig service
Et rigtigt flot bord, men utrolig dårlig service. VI ventede for det første 3-4 uger ekstra på bordet og da det så kom, skulle vi selv bærer ind og samle. De første gange vi tørrer bordet let af med en fugtigt klud, kom der mærker på bordet, som om olien ikke var tør nok. Da vi henvendte os til Nordkloft, for at spørge hvordan det kunne ske, svarede de aldrig. Vil ikke anbefale Nordkloft...!
Jeg har handlet med Kim
Jeg har handlet med Kim, da jeg skulle bruge en skræddersyet New Yorker væg, som rumfordeler.
Kim har fuldstændig tjek på det. New Yorker væggen er i PERFEKT kvalitet og kommunikationen var upåklagelig god.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Jeg vil anbefale Kim og Nordkloft til alle. 6 ud af 5 stjerner herfra!
Hvis jeg på forhånd vidste at man vil…
Hvis jeg på forhånd vidste at man vil blive behandlet så dårligt af ejeren af virksomheden ville jeg aldrig have bestilt mit spisebord herfra.
Jeg bestilte spisebordet sidste år. Min ordre var over en måned forsinket. Endelig fik jeg bordet og jeg var rigtig glad for det. Ejeren af firmaet lover mig, at han vil sende mig instruks på hvordan jeg skal vedligeholde bordet og oliere det. Det sker så aldrig. Jeg kontakter selv firmaet og spørger om de kan sende mig noget info omkring hvordan jeg skal oliere bordet. Jeg skrev til dem 3 april og har stadig ikke fået noget svar..
Derudover har jeg fået revner i bordet, som jeg reklamerede for overfor lederen. Han svarer ikke på dine opkald eller sms. Service er i hverfald ikke deres stærke side. De har på ingen måder været behjælpelige på nogen måder. Jeg har fortrudt at jeg har købt bordet fra denne virksomhed. Til de penge kunne jeg havde fået en meget mere professionel snedker til at lave et bord til mig.
Newyorkerpartier
Dørene blev leveret og monteret som aftalt og vi er SÅ glade for ‘prikken over i’et’ i vores nybyggede hus.
Vi vil til hver en tid anbefale Kim og Nordklöft.
Har købt et rundt spisebord i sort eg…
Har købt et rundt spisebord i sort eg hos Nordkløft.
Bordet blev leveret og sat op og kvaliteten lever fuldt op til det vi blev lovet 😀
Signe og Peter
Vi har købt en glasdørparti i Newyorker…
Vi har købt en glasdørparti i Newyorker stil hos ham. Han er ikke håndværker og køber det ind og der er forskellige fimaer involveret. Vi har haft en reklamation og det var ret bøvlet. Han ringer sjældent tilbage som han lover.
Min tip: køb det heller hos din lokale Smedeværksted.