har spillet her igennem flere år men må sige at det blivet ringe det er svært at vinde og hvis man endelig får frispinns giver det sjældent mere end max et par hundrede kroner så fra nu bliver det kun... Se mere

da jeg idag vandt 800kr på 5 gratis freespins kom jeg til huske at jeg ikke havde anmeldt bet25. casinoet der jo er dansk hele vejen igennem med deres kontor beliggende i sil... Se mere

HOLD JER FRA DENNE SIDE - Sugar Rush 1000 i ca. 1000 runder uden en eneste bonus omgang - Dette har jeg aldrig oplevet på 888, Betano, Mr Green, Danskespil, Expekt og Leo Vegas. De tager alle jeres... Se mere

Super nemt at oprette og validere sig, prøvede jer af da jeres søster Casinogo har været fremragende og det må man sige i også har. God support og fine maskiner, det eneste i mangler som også Casinogo... Se mere

• Mariane Thomsens Gade 2F, 8000, Aarhus C, Danmark

• rød25.dk

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fed side

Fed side, fede gevinster

19. juni 2022

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse, det gør os meget glade!

Ha' en skøn onsdag!

rød25 er bare bedst

11. juni 2022

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse! Det gør os glade, når vores kunder er glade.

Ha' en dejlig mandag!

God side

God side
Rigtig mange forskellige slags spil som alle andre sider perfekt for en god omgang gambling

4. juni 2022

Hej André,

Mange tak for din anmeldelse!

Rød25

når de giver free spins og deres side…

når de giver free spins og deres side fejler får man ikke det antal man skulle og så siger de at det ikk er noget de kan gøre noget ved og at man har fået alle spin på trods af at deres side går ned inden man fik sit sidste spin så fusk fusk og atter fusk

16. maj 2022

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse her hos Rød25. Vi bestræber os altid efter, at vores kunder skal være glade.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@Rød25.dk.

......

... Super...

12. maj 2022

Hej Signe.

Tak for din anmeldelse. Vi bliver glade, når vores kunder er glade!

Ha' en dejlig mandag.

Nemt og hurtigt

Super hurtig svar på ens spørgsmål

3. maj 2022

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at høre, at vores kunder har en god oplevelse.

God fredag!

Forfædelig side

2. maj 2022

Hej Nicklas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse her hos Rød25. Vi bestræber os altid efter, at vores kunder skal være glade.

Hvis du har andre kommentarer eller spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@Rød25.dk.

Rød25

Brug dine penge andre steder

Indsæt penge andre steder, andre online casinoer lader dig faktisk vinde noget.

5. marts 2022

Hej Nick,

Vi er kede af, hvis du har haft nogle dårlige oplevelser på vores side.

Vi har desværre ikke indflydelse på den enkelte spillers held eller uheld, men hvis du har andre kommentarer eller spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@Rød25.dk.

Super oplevelse

I går kørte de lykkehjul hvor man kunne få 2, 5, 7 eller 10 spins helt gratis. Jeg lander på 10 spins og vinder 13 kroner. Fint nok. Jeg tager de 13 kroner ind på en anden maskine og vinder 187kr også helt fint. Jeg tager de 187 ind på en anden maskine og kommer op på 600kr. Det er sgu for vildt hvordan man kan gå fra 0,00kr til 600kr, det var super god underholdning👍😁

3. marts 2022

Hej med dig,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade, når vores kunder er glade!

Ha' en rigtig god mandag.

Danmaks dårligste vinder side

24. februar 2022

Hej Vivi,

Vi er kede af, hvis du har haft nogle dårlige oplevelser på vores side.

God oplevelse

14. februar 2022

Hej Daniel,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os meget glade at høre!

Ha' en god mandag.

Jeg kan klart kun anbefale rød25

Jeg kan klart kun anbefale rød25
Ind og udbetalinger fungere fint👌🥳
Gevinster er hurtigt på egen konto.
Der er stort udvalg af spillemaskiner osv.

Det er go stil

3. februar 2022

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre!

Ha' en god dag.

Amatør bookie

Udelukker en fra deres kampagner, uden begrundelse.

2. februar 2022

Hej Joachim,

Vi er kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Hvis du søger svar på noget specifikt, er du altid mere end end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@Rød25.dk.

Rød25

Rigtig gode spil mange af slagsen…

Rigtig gode spil mange af slagsen ...altid god service når man skriver med kundeservice ..

2. februar 2022

Hej Birthe,

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Ha' en god dag.