har spillet her igennem flere år men må sige at det blivet ringe det er svært at vinde og hvis man endelig får frispinns giver det sjældent mere end max et par hundrede kroner så fra nu bliver det kun... Se mere
da jeg idag vandt 800kr på 5 gratis freespins kom jeg til huske at jeg ikke havde anmeldt bet25. casinoet der jo er dansk hele vejen igennem med deres kontor beliggende i sil... Se mere
HOLD JER FRA DENNE SIDE - Sugar Rush 1000 i ca. 1000 runder uden en eneste bonus omgang - Dette har jeg aldrig oplevet på 888, Betano, Mr Green, Danskespil, Expekt og Leo Vegas. De tager alle jeres... Se mere
Super nemt at oprette og validere sig, prøvede jer af da jeres søster Casinogo har været fremragende og det må man sige i også har. God support og fine maskiner, det eneste i mangler som også Casinogo... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rød25 er helt klart det mest troværdig…
Rød25 er helt klart det mest troværdig online casino med Dansk licens, har forsøgt flere forskellig casinoer, men har endnu ikke mødt nogen som Rød25, altid god kundeservice, masse af sjove spil, gode tilbud/freespin, hurtig udbetaling af gevinster, sjælden man oplever fejl på hjemmesiden, så kan klart anbefale Rød25.
Tak for et hyggeligt år ved Rød25, ønsker team Rød25 en God Jul og et Godt Nytår.

Pisse fedt!!!!!!
Rød25 hvis du vil tabe
De re for dårlige til at udløse tjente freespins, deres side er ik for god teknisk. kan ikke bruges på tablet eller mobil. Kundeservice er uendelig langsom og har en attityde der ikke er nødvendig.

kan varmt anbefale Rød25
kan varmt anbefale Rød25
Stor udvalg af f.eks, jackpot spil og mange sjove slots spil.
og det er utrolig nemt og tilmelde sig.
Give det 4.5 ⭐️

Besvarelse fra Rød25
svindel og hombuk vinder ikke noget her…
svindel og hombuk vinder ikke noget her ind

Fede kampagner
Kan kun anbefale, syntes der er mere aflast her end danskespil på maskiner👍🏻

Super casino
Super casino. Var så heldig at vinde mega gevinst, som uden megen besvær stod på kontoen 10 dage efter.

Udelukket fra tilbud
Har brugt dem i mange år og syntes godt om deres ugentlige kampagner. Men ud af den blå luft får jeg en mail vedr. at jeg permanent er udelukket fra deres kampagner og tilbud. Men at jeg godt kan fortsætte med at spille hos dem.
Jeg ønsker en begrundelse for udelukkelsen, bare en lille indsigt. Den vil de ikke give mig, ingen legit grund overhovedet. Jeg ønskede min konto opgjort og lukket. Det gjorde de hurtigt herefter.
Heldigvis er der heftig konkurrence om kunder i det marked.
Vanvittig casino Garanti gevinst hver gang man spiller fuld tilfreds
Denne sidde gør mig rig
Elsker rød25 fordi...
Elsker rød25 fordi de har fede kampagner og gode spil.
Også en god support med mulighed for at få live chat

Besvarelse fra Rød25
Denne gang har jeg spillet mere end…
Denne gang har jeg spillet mere end 1300 spin på Hooligan Hustle og tabt 630 kr. og endnu ikke fået bonus så jeg kan få 25 frit spin - For 14 dage siden spillede jeg for mere end 500 kr. Jeg kalder det ikke Danmarks hyggeligst spil - Jeg kalder det det største tyveri ved højlyst dag - Aldrig skal jeg spille hos jer - Kun Danske spil fremover - Der kan man også se hvad tilbage % er - det kan man ikke se ved RØD

Besvarelse fra Rød25
alle mine ynglings spil og hurtig…
alle mine ynglings spil og hurtig udbetaling

Besvarelse fra Rød25
Okey go vindercansen fin reagere…
Okey go vindercansen fin reagere hurtigt på rød25

Besvarelse fra Rød25
Rød25 er den bedste underholdning og…
Rød25 er den bedste underholdning og min top favorit casino side 🙌🏻😇

Besvarelse fra Rød25
Det er sjovt at spille på rød 25 og du…
Det er sjovt at spille på rød 25 og du kan spille for små penge det er rart