har spillet her igennem flere år men må sige at det blivet ringe det er svært at vinde og hvis man endelig får frispinns giver det sjældent mere end max et par hundrede kroner så fra nu bliver det kun... Se mere

da jeg idag vandt 800kr på 5 gratis freespins kom jeg til huske at jeg ikke havde anmeldt bet25. casinoet der jo er dansk hele vejen igennem med deres kontor beliggende i sil... Se mere

HOLD JER FRA DENNE SIDE - Sugar Rush 1000 i ca. 1000 runder uden en eneste bonus omgang - Dette har jeg aldrig oplevet på 888, Betano, Mr Green, Danskespil, Expekt og Leo Vegas. De tager alle jeres... Se mere

Super nemt at oprette og validere sig, prøvede jer af da jeres søster Casinogo har været fremragende og det må man sige i også har. God support og fine maskiner, det eneste i mangler som også Casinogo... Se mere

• Mariane Thomsens Gade 2F, 8000, Aarhus C, Danmark

• rød25.dk

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Trist man ikke kan give minus

Trist man ikke kan give minus, for den er virkelig skod. Men får mail om at man får 5 freespin. Dem går man så ind og bruger, kun for at opdage at de trækker penge fra ens konto. I mit tilfælde var det 10kr. Det er for ringe.

28. april 2023

Hi hi nej nej 0,001 vindechancer

13. april 2023

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Alle spil på Bet25 casino benytter en såkaldt Random Number Generator, som tilfældigt genererer spiludfald.

Alle spil er uafhængigt testet og godkendt af iTech Labs og Force Technology, som begge er blandt spillebranchens mest brugte certificeringsfirmaer.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@bet25casino.dk

Bet25

I har nogle rigtig gode spil,men ikke…

I har nogle rigtig gode spil,men ikke så meget spænding. Jeg føler ikke,jeg vinder "noget",for der går lang tid imellem bonus.Føles mest som en indbetalingsside.Ærgeligt med alle de gode spil290123

28. januar 2023

Hej Marianne,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse på vores side.

Den matematiske tilbagebetalingsprocent for hvert casinospil fremgår altid. I gennemsnit betaler vore spil 96,56% tilbage til spillerne. Vi krydser fingre for, at du har heldet mere på din side i fremtiden.

Når vi har tilbud, freespins og bonusser, vil du kunne se dem på siden her: https://www.roed25.dk/25nyt

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@Rød25.dk.

Snyd

Jeg skriver min bonuskode, da jeg opretter min konto. Efter jeg så kommer ind på min konto har jeg intet. De snyder derinde. Hold jer langt væk fra det dårlige casino.

17. januar 2023

Hej Frederik,

Mange tak for din anmeldelse.

Lige nu er vores velkomsttilbud ved oprettelse 25, 50 eller 100 freespins - afhængigt af dit held på hjulet.

Hvis du har oplevet problemer med dette, så kontakt os endeligt direkte.

Rød25

Jeg har lavet statistik over vinderchance

Hvis jeg kunne give nul stjerner gjorde jeg det, denne side er mindst ligeså dårlig som Mariacasino.
Gevinsterne er ikke proportionale for indsats.
Jeg har over længere tid ført statistik over netop dette, som viste at for hver krone du forøger din indsats med, nedsættes vinderchancen med op mod 20%

Dette er lavet for spilleautomaterne

Kan bedre anbefale spilnu
Dk

24. januar 2023

Hej Frederik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Dog er er der på vores automater ikke den sammenhæng, du skriver.

Alle spil på Rød25 benytter en såkaldt Random Number Generator, som tilfældigt genererer spiludfald.

Alle spil på Rød25 er uafhængigt testet og godkendt af iTech Labs og Force Technology, som begge er blandt spillebranchens mest brugte certificeringsfirmaer.

Virkelig et dårligt spillested

Simpelthen en dårlig spilleside.
Vinder chancer er meget dårligere hos rød25 end andre online casinoer.
Rød25 er måske det dårligste sted.
Men klart når de bruger så mange penge på klamme reklamer så er der jo ikke noget tilbage til spillerne. Føj.
Og nej jeg har ikke bare været uheldig har brugt mange penge mange gange på jeres røver side.
Og nej i er ikke kedaf folk har dårlige oplevelser.
I er bare ude på at tjæne stjæle folks penge så hurtigt som muligt.
Håber i må få et dårligt nyt år og folk tænker sig om inden de giver deres penge til RØD25.

25. december 2022

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har fået den opfattelse af Rød25.

Vi ønsker at skabe underholdning og gode oplevelser for vores kunder.

Vinderchancerne har ingen sammenhæng med, hvor mange penge vi bruger på at reklamere, ligesom at du også kan se, hvad tilbagebetalingsprocenten er på de enkelte automater.

Godt nytår.

Hygge

Det er så hyggeligt et sted at spille der er god service hvis man oplever nogen problemer

29. december 2022

Det er som altid

Det er som altid, endnu en side, hvor det er umuligt at være en vinder. Farvel og nej tak. Også skrid med jeres reklame også tak, det er viderligt det værste der nogensinde er kommet på tv, eller andre steder hvor man skal hører på det snot.

13. december 2022

Hej Ronnie,

Vi er kede af, at du har været uheldig på automaterne. Vi kan desværre ikke styre hvem, der har heldet med sig på dem, men ønsker dig bedre held næste gang.

Og så håber vi på, at vores reklamer giver de fleste et smil på læben :-)