har spillet her igennem flere år men må sige at det blivet ringe det er svært at vinde og hvis man endelig får frispinns giver det sjældent mere end max et par hundrede kroner så fra nu bliver det kun... Se mere
da jeg idag vandt 800kr på 5 gratis freespins kom jeg til huske at jeg ikke havde anmeldt bet25. casinoet der jo er dansk hele vejen igennem med deres kontor beliggende i sil... Se mere
HOLD JER FRA DENNE SIDE - Sugar Rush 1000 i ca. 1000 runder uden en eneste bonus omgang - Dette har jeg aldrig oplevet på 888, Betano, Mr Green, Danskespil, Expekt og Leo Vegas. De tager alle jeres... Se mere
Super nemt at oprette og validere sig, prøvede jer af da jeres søster Casinogo har været fremragende og det må man sige i også har. God support og fine maskiner, det eneste i mangler som også Casinogo... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Som ny kunde ingen bonus ha ha
Som ny kunde ingen bonus ha ha, så jeg vender sku nok tilbage til Danske spil som løbende giver noget. Jeg fik som nyt medlem 100 KR til en trav bon men kan se at man kunne have fået ved deres odds men hvordan skal man lige finde ud af alt dette. Har altid kun brugt Danske spil

Besvarelse fra Rød25
En gang har jeg brugt 700 kr for 25…
En gang har jeg brugt 700 kr for 25 freespin, hver eneste gang vinder du penge fra oddset eller hesteløb hvis du spiller automater taber man alle penge, hvis du laver odds kupon. Man kan umuligt finde kampen ikke engang i flashscore til at følge, engang havde vundet 6000kr heste løb bagefter ku ikke vinder penge 3 måneder, havde vundet 3000kr odds taber man alle penge i automaterne igen, sidste hesteløb 3800 kr vundet jeg sagde mig selv ikke spille automater, fordi jeg ved det, alligevel har jeg spillet 1900 kr uden gevinst ikke engang freespin kun 2 kr auotiumat.

Besvarelse fra Rød25
Godt casino, med god tilbagebetaling
Intet mindre end fantastisk.. 💸😜
Jeg har aldrig spillet på en side hvor…
Jeg har aldrig spillet på en side hvor gevinsten er SÅ lav. Altså du vinder jo nada.🤮🤮 Franzi det må du sgu gøre bedre. Fremover når jeg tænker at spille 500 kr op på den her side, så giver jeg heller pengene til en hjemløs. Så meget hype for at rippe folk🤮🤮
Casino julekalender
I den søde juletid, er der tradition for at vi alle giver lidt ekstra, og dette gør sig også gældende for diverse casino sider.
Hos RØD25 har de ”lovet gaver og overraskelser” i det meste af julemåneden.
Det er muligt vi har fået lidt gaver, men deres overraskelser består nok mest at den målløse slags.
Deres mandags overraskelser er at vi – som alle andre mandage hver uge hele året – for egne penge skal spille på ugens automat, for at modtage 25 free spins til en anden automat.
Denne løsning kan jeg bestemt ikke rose deres marketing afdeling for.
Overraskelsen var dog LANGT større i dag, da deres ”gave” var en opfordring til at spille på alle deres Jackpot automater.
At jeg bruger penge på at spille på deres automater !!! hvori består gaven i det?
mon jeg er sikret at vinde en jackpot?
Nok ikke !!!!
Jeg er spændt på, om vi får gode nyheds historier de nærmeste dage, på at én eller flere af deres kunder (som er hoppet på limpinden), har vundet jackpot i dag. Se det ville være en overraskelse, hvis det er sket.
Hvis de ikke formår at gøre mere end dette i en julekalender, og så diverse lodtrækninger i hr. Fransi, så lad dog være… koncentrer jer om én ting, og giv den ene ting fuld skrue.
Lige nu har de 2 halvhjertet kampagner, som marketingafdelingen under nogen omstændigheder kan roses for – tror faktisk jeg ville skifte medarbejderen ud til én med bedre ideer.
I det hele taget er deres kampagner som tidligere har brugt både glæde og frustrationer helt væk. Det har intet godt været i .. tja, nok 1 år eller mere. Mon de ansatte en ny for ca. 1 år siden?
Til RØD25, har jeg kun én kommentar.
Det er en OMMER.

Kig ind forbi rød25 Superligaen 👌
Jeg kan godt lide rød25,bet25 og derby
Mange forskellige spil ,jackpot , casino live casino rød,bet, derby 25 har det hele til dem der ikke har været forbi siden.
Vil jeg varmt anbefale at prøve siden.
Live +alm Roulette og meget mere
En glad kunde
Gode maskiner og ok vinder chancer så alt i alt god platform
Kanon godt sted at du spille
Syntes flere af spillerne kan være…
Syntes flere af spillerne kan være temmelig træge
Underholdende side
God spil site men for lidt bonuser:)
Nemt
Nemt, masser af gratis spins og det så fedt at det er muligt se mindste bet meget tilfreds 👍
Virkelig underholdene og rigtig god…
Virkelig underholdene og rigtig god service.
Har spillet på rød25 i lang tid og har…
Har spillet på rød25 i lang tid og har hevet over 8000 ud 😃 det gode penge man kan tjene på 2 krs spins. Al kærlighed til jer 😍
Gør jer slev den tjenste og find et…
Gør jer slev den tjenste og find et andet online kasino, hvis du har lyst til at spille. Rød25 er alt for fusket, har sat over 1500 kr ind intet vundet. De suger dine penge, brug dem på noget fornuftigt i stedet 😁
Det er eg godt spil rød25