Majbritt har hjulpet vores datter med nogle udfordringer. Mit barn har fra starten af har følt sig set og forstået, så tilliden har været nem at opbygge. Hun glæder sig til at komme og hoppe glad afst... Se mere
Majbritt har igennem en længere periode hjulpet mig med personlige udfordringer. Jeg kan varmt anbefale hende til hvis man ligesom mig er ny i emnet omkring at gå til psykolog. Hun er imødekommend... Se mere
Har fået værktøjer og rigtig god hjælp ved Majbritt, som altid er venlig, lyttende og behagelig. ☺️
Svarer typisk inden for 24 timer
Majbritt er meget empatisk og har…
Majbritt er meget empatisk og har hjulpet mig meget.
Jeg har været rigtig glad for…
Jeg har været rigtig glad for Majbritt☺️ Meget forstående, fyldt med empati. og god menneskekender. Man føler sig altid tryg i hendes selvskab.
Super glad for Majbritt
Super glad for Majbritt. Hun er utroligt forstående og empatisk. Jeg føler mig tryg i hendes selskab og kan klart anbefale andre som går gennem en svær tid.
Psykolog Majbrit Bang
Vi oplevede at blive bedt om at betale forud for samtalerne. Mobilpay skulle ske dagen før. Det synes jeg er et underligt koncept. Det har krævet flere rykkere at få udleveret kvitteringer.
Vi oplevede at Majbrit meldte afbud til en samtale 45 min før aftalt tid, hvor hun sendte en mail! Den nåede vi ik at se og mødte forgæves frem. Ingen seddel på døren om hendes fravær. Det havde været smartere med et opkald på telefon. Efterfølgende gik der 5 dage inden det lykkedes mig at få kontakt til hende for en ny tid. Hverken sms, mail eller opkald blev bevaret.
Samtalerne var af Ok kvalitet men alt det øvrige har været sølle. Ikke lige det man har overskud og energi til når man er sårbart ungt menneske.

Besvarelse fra Psykolog Majbritt Bang
Jeg har haft 5 samtaler med Majbritt
Jeg har haft 5 samtaler med Majbritt.
Jeg er virkelig imponeret. Den måde hun lytter til en og kommer med mega god feedback, og får en til at selv-reflektere og arbejde med sig selv. Mega fantastisk.
Jeg har fundet min mand igen
Vi fik anbefalet psykolog Majbritt Bang af nogle bekendte. Vi har været sammen i 7 år og har to små børn. For os var det svært at blive en familie. Hverdagen handler tit om logistik og praktisk arbejdsfællesskab, og vi glemte hinanden og vores kommunikation blev dårligere og dårligere.
Vi mærkede med det samme Majbritts profesionelle måde at gå til os på, og vi er taknemmelige for, at det var hende vi havnede hos.
Vi har gået ved Majbritt i cirka et halvt år og vi er blevet meget bedre til at være kærester og til at kommunikere. Majbritt har givet os troen på at det kan lykkes at finde hinanden igen, og vi kan derfor klart anbefale Majbritt. Tak Majbritt, fordi jeg har fundet min mand igen og bevaret mit ægteskab.
En meget empatisk psykolog
Majbritt Bang er en utrolig varm og empatisk person. For en person som mig, som har svært ved at åbne sig op og sætte ord på følelser, stiller Majbritt de rigtige spørgsmål. Det har gjort, at jeg kan snakke om dét, jeg har på hjertet. Jeg føler mig aldrig dum inde hos hende. Modsat føler jeg mig menneskelig!
Af anyonym
I mit forløb hos Majbritt bestemmer jeg fuldstændig selv hvilke emner jeg ønsker at bringe til bordet og som jeg har behov for at tale om, så vi får en dialog om det, der trykker allermest.
Ud over at blive mødt med en forståelse i øjenhøjde, har forløbet også givet mig nogle konkrete redskaber jeg kan bruge i min hverdag til at få det bedre, herunder mindfulness, logbog m.v. Disse konkrete redskaber bruger jeg jævnligt.
Jeg har indtil videre været rigtig glad for mit forløb og har fra første session følt mig meget set, hørt og anerkendt. Det har gjort, at det space som samtalerne befinder sig i, har været trygt og nærværende.
Jeg kan i høj grad anbefale Majbritt Bang til andre, der også ønsker at tale med en psykolog.
Psykolog med et stort hjerte
Majbritt er en dygtig psykolog, som er god til at lytte og sætte sig ind i sine klienters sted. Se tingene i deres øjne højde, og samtidig kommer med sit professionel blik på tingene, og komme med forslag til hvordan man kan arbejde fornuftigt med tingene.
Man altid føle sig tryg ved Majbritt, og hun tager tingene i dit tempo. Hvor jeg personligt har svært ved at åbne mig op, har Majbritt været forstående, og langsomt fået mig til at åbne mig op.
Kan varmt anbefale Majbritt
Kan varmt anbefale Majbritt! Hun er super dygtig. Jeg har haft meget glæde af at gå ved hende.
Derudover er hun altid hjælpsom og hurtig med svar ved henvendelser. Kan kun side positive ting om mit forløb hos hende.
En dygtig psykolog og parterapeut med et varmt hjerte
Majbritt har en meget professionel evne til, i et parterapi-forløb, at få begge parter at føle sig hørt, set og forstået. Gennem et forløb med Majbritt står vi nu langt stærkere med gode redskaber til at møde hinanden og genfinde kærligheden. Uden dig havde vi aldrig fået hinanden tilbage. Du er både en dygtig psykolog, og også et meget hjertevarmt menneske. Kæmpe krammer og tusinde tak fra os begge.