Psykolog Majbritt Bang Anmeldelser

4,7

Majbritt har hjulpet vores datter med nogle udfordringer. Mit barn har fra starten af har følt sig set og forstået, så tilliden har været nem at opbygge. Hun glæder sig til at komme og hoppe glad afst... Se mere

Majbritt har igennem en længere periode hjulpet mig med personlige udfordringer. Jeg kan varmt anbefale hende til hvis man ligesom mig er ny i emnet omkring at gå til psykolog. Hun er imødekommend... Se mere

Har fået værktøjer og rigtig god hjælp ved Majbritt, som altid er venlig, lyttende og behagelig. ☺️

Majbritt har en meget professionel evne til, i et parterapi-forløb, at få begge parter at føle sig hørt, set og forstået. Gennem et forløb med Majbritt står vi nu langt stærkere med gode redskaber til... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Majbritt er en formidabel god psykolog og parteapeut

Majbritt er en formidabel god psykolog. Jeg har gået hos mange psykologer igennem livet, men Majbritt er den eneste som har kunnet knække koden til mine problematikker og udfordringer.

Hun er helt nede på jorden, er mega god til at analysere og læse en. Hun er ikke dømmende, men derimod fyldt med mange gode værktøjer og redskaber, som hun ikke er bleg for at komme med.

Så varme anbefalinger herfra.

Majbritt er ligeledes en utrolig dygtig parteapeut.Hun god til at lytte til begge parter, uden at give den ene ret eller pege fingre af den anden. Hun er god til at spørge indtil hinandens reaktionmønstre, når den anden taler.
Hun har nogle gode egenskaber til, at man kan sætte sig i den anden sted og følelser. Hun har utrolig mange redskaber og ideer til, hvordan man som par kommer igennem kriserne og hvordan man kan give hinanden plads. Hvordan man kommer igennem de hårde perioder sammen osv.

Så mangler du/i en parteapeut, så skal du/I virkelig vælge Majbritt.

23. august 2024

Et trygt rum

Majbritt har været en kæmpe hjælp i en periode med efterfødselsreaktion. Hun er enormt behagelig at være i rum med, og hun gjorde sig umage med at lære mig at kende med et åbent sind, og var god til at arbejde sig ind til kernen i mine problemer. Hun er en psykolog for dig som gerne vil have en god samtale og et dybdegående arbejde med din psykolog. Hun får min varmeste anbefaling!

4. august 2024

Har desværre haft min søn på 14 år ved…

Har desværre haft min søn på 14 år ved denne autoriserede psykolog, som jeg har fundet ud af at hun ikke er 😡 hun skulle udfylde papirer til Sygesikringen Danmark om hvilken dato vi havde første kontakt. De har sendt breve til hende 4 gange uden respons. Min søn har siden hen fået en diagnose og nu vil Sygesikringen Danmark smide ham ud fordi hun ikke vil svare dem. Tak for l...

Har bedt om hans journal men har desværre ikke fået noget fra hende endnu.
Så alt i alt - stjerner men det kan man desværre ikke give.

20. august 2024
Psykolog Majbritt Bang-logo

Besvarelse fra Psykolog Majbritt Bang

Faktum er, at ovennævnte anmeldelse på ingen måder er genkendelig for mig, og at jeg aldrig har modtaget breve fra Sygesikringen Danmark eller andre former for anmodninger vedrørende vedkommende.
Det ligger mig meget på sinde, at gøre alt det bedste for mine klienter, som er de vigtigste, og selvfølgelig ville jeg aldrig i min vildeste fantasi ignorere henvendelser vedrørende mine klienter , ligesom det giver sig selv , at ingen psykolog ville bringe deres klienter i en træls situation.
At Sygesikringen Danmark ligefrem vil "smide din søn ud", hverken vil eller kan jeg tage ansvar for. Det må være deres vurdering. Det er ikke min opgave at sikre, at diverse breve og henvendelser bliver sendt til rette psykolog og rette adresse.
Jeg håber det bedste for din søn, og at han må komme godt videre.

Parterapi

Vi er tre sessioner inde i et i parterapiforløb med Majbritt og er meget glade for hendes hjælp. Der er en tryg atmosfære og gode redskaber at hente hos Majbritt, som er tillidsvækkende for os begge.

3. august 2024

En af de bedste

Jeg har været i systemet siden jeg var 14 og nu som 23-årig har jeg fundet en af de absolute bedste psykologer. Jeg har gået ved Majbritt Bang i et par år nu, og hun er ikke bare en psykolog, der sidder og nikker og forventer jeg selv kommer med løsninger. Hun kommer med foreslag, empati og hjælper en med at navigere i sine tanker og udfordringer. Det er det eneste sted, hvor jeg oplever at gå derfra uden at have hovedpine. Det der sker i rummet, bliver i rummet og Majbritt hjælper en med at se fremad på en ny måde. Jeg har aldrig fortrudt en eneste krone, som jeg har givet til Majbritt.

29. juni 2024

Erfaren og nærværende psykolog

Jeg har været igennem et længere forløb med Majbritt og har set mig enormt tilfreds med Majbritts tilgang til behandling og terapi.
Jeg kan varmt anbefale Majbritt som psykolog, da jeg mener at hendes alsidighed og erfaring i forløbet har været til stor gavn for min personlige udvikling.

9. maj 2024

Tryg og bekræftende

Vælg Majbritt, hvis du har brug for positiv bekræftigelse og analyse af dine adfærdsmønstre i en hjemlig og MEGET tryg atmosfære. Hun formår, at få en til at føle sig velkommen, forstået og som den vigtigste klient, hun har. Hun skærer ikke af, men finder en naturlig afslutning - også selvom det går lidt over tid. Jeg er meget tilfreds med Majbritt.

12. april 2024

Tryg og nærværende

Majbritt skaber et trygt miljø at dele sine oplevelser i. Hun er utrolig nem at snakke med både empatisk og nærværende i sin tilgang, og møder dig der hvor du er.

15. maj 2023

Majbritt er en sympatisk og god…

Majbritt er en sympatisk og god psykolog. Det er rart at komme hos Majbritt, hun har hjulpet mig meget og man bliver altid mødt med et smil og føler sig tryg i hendes nærvær. Derudover er Majbritt meget fleksibel og det er nemt at få en tid.

8. august 2023

Bedste psykolog ❤️

Har gået hos søde Majbritt i nogle måneder. Man er i trygge hænder ligeså snart man træder ind af døren. Hun er så hjertevarm og rolig. Kan kun anbefale Majbritt. Hun hjalp mig med min angst.❤️

24. maj 2023

Faglig stærk psykolog

Igennem sessionerne med psykolog Majbritt Bang har vi oplevet, at hun med sin store faglige dygtighed gør sig utroligt umage. Hun har støttet os og givet såvel min kone som jeg et kærligt skub i den rigtige retning. Vi har begge oplevet, at Majbritt har hjulpet os med at genfinde gnisten og intimiteten i vores parforhold. Majbritt kommunikerer sine indsigter og værktøjer til os på en skarp og tydelig måde, og vi har den største respekt for hendes måde at forvalte både det videnskabelige, faktuelle og psykologfaglige i tæt samspil med hendes store menneskekundskab. Majbritt har hjulpet os til at spille hinanden gode og opnå en mere balanceret version af os selv og som kærester.
Må alle der er udfordret eller kæmper med sig selv såvel individuelt som i parforhold tage et forløb hos Majbritt. Som psykolog er hun meget vidende og indfølende, og vi kan på det varmeste anbefale Majbritt både som menneske og som psykolog.

17. marts 2023

En varm anbefaling

I efteråret 2022 opsøgte jeg Majbritt for at få hjælp i forbindelse med en stor omvæltning i mit liv. Hun er meget empatisk, forstående, lyttende, fagligt dygtig og utrolig rar at tale med om vanskelige ting. Hun evner at skabe en tryg atmosfære hvor der skabes orden og klarhed i det kaos af tanker man møder op med. Hun hjælper en videre, både med de udfordringer, man er klar over man har, og dem man ikke vidste man havde.

14. november 2022

At blive mødt med forståelse, ro og empati

At komme til Maibritt gjorde en stor forskel - efter en længere periode med voldsom stress. Ved Maibritt blev jeg mødt i det svære i at være stresset og sygemeldt samt i de svære problematikker fra barndommen. MaiBritts tilgang, empati, forståelse, faglighed og drøftelserne i samtalerne har hjulpet mig videre. Får jeg behov igen vil jeg kontakte Maibritt.

25. februar 2023

Gør noget godt for dit parforhold

Majbritt var med til at rede parforholdet mellem min mand og jeg. Vi manglede noget af den ny forelskelse der var i starten, og vores forhold blev mere venskabeligt.
Stor tak til Majbritt, for de mange gode samtaler.

11. januar 2023