Psykolog Majbritt Bang Anmeldelser

4,7

Majbritt har hjulpet vores datter med nogle udfordringer. Mit barn har fra starten af har følt sig set og forstået, så tilliden har været nem at opbygge. Hun glæder sig til at komme og hoppe glad afst... Se mere

Majbritt har igennem en længere periode hjulpet mig med personlige udfordringer. Jeg kan varmt anbefale hende til hvis man ligesom mig er ny i emnet omkring at gå til psykolog. Hun er imødekommend... Se mere

Har fået værktøjer og rigtig god hjælp ved Majbritt, som altid er venlig, lyttende og behagelig. ☺️

Majbritt har en meget professionel evne til, i et parterapi-forløb, at få begge parter at føle sig hørt, set og forstået. Gennem et forløb med Majbritt står vi nu langt stærkere med gode redskaber til... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

Psykologsamtaler i topklasse

Jeg har i løbet af mit forløb hos psykolog Majbritt Bang kun oplevet høj kvalitet på alle parametre,- såvel det faglige som det menneskelige.
Jeg fik anbefalet Majbritt fra forskellige sider uafhængigt af hinanden.
Jeg opsøgte Majbritt, fordi jeg stod i den ulykkelige situation, at min graviditet måtte afbrydes med en abort til følge, da vores lille pige havde misdannelser.
Min mand og jeg blev ramt af den største sorg, man kan forestille sig.
Min mand og jeg startede efterfølgende op i parterapi hos Majbritt, og hun har hjulpet os på bedste vis til at bearbejde sorgen og nå til en accept af vores situation. Vi valgte at tage nogle konsultationer sammen også, for at få redskaber til at understøtte vores forskellige måder som mand og kvinde at takle vores oplevelser på.
Vi kan i den grad anbefale Majbritt. Hun har givet os en uvurderlig hjælp i en meningsløs og meget svær situation.

1. februar 2023

Anmeldelse af Majbritt Bang

Hun er en helt vild god psykolog som kan sætte sig ind i sine patienters situation på en god og professionel måde. Hun er jordnær, sød og forstående og derfor er jeg gået ved hende on/off i ca. 3 år.

18. december 2022

Super sympatisk og seriøs psykolog

Majbritt er en super venlig, rar, og sympatisk person. Hun formår at skabe et trygt rum og har stor forståelse for de svære emner, der kan blive taget op på en session. Hun presser ikke for hårdt, men er heller ikke for "blød", når det kommer til at få én til fortælle / åbne op omkring det pågældende emne. Hun stiller gode og dybdegående spørgsmål, som får én til at tænke. Jeg er rigtig glad for at gå hos hende, og ser hende omtrent en gang månedligt.

14. november 2022

Vi er som par kommet ved Majbritt…

Vi er som par kommet ved Majbritt nogenlunde månedligt halvdelen af 2022. Vi havde et behov for at finde et rum at have en værdiskabende dialog i, som ikke endte i et skænderi. Det har Majbritt om nogen formået at få skabt. Vi får meget ud af vores sessions med Majbritt, og har trods fremskridt valgt at forsætte faste aftale, men nu med lavere frekvens, simpelthen fordi vi kan mærke hvor meget det giver os, at komme ind og tjekke ind med hinanden hos Majbritt.

7. november 2022

Jeg kan varmt anbefale Majbritt Bang

Min mand og jeg har været i et parterapiforløb hos Majbritt Bang. Majbritt mødte os i øjenhøjde, og vi følte os begge mødt og hørt.
Jeg er opvokset i et alkoholikerhjem, hvor der ikke var plads til omsorg og nærhed. Det har påvirket min relation til min mand. Majbritt har stor indsigt i de mønstre og problematikker der følger med omsorgssvigt i barndommen, og det hjalp os begge at få sat ord på. I det hele taget gjorde forløbet en stor positiv forskel for os og vores relation.
Sidenhen har min datter også været i terapi hos Majbritt, og det har også gjort en stor positiv forskel for hende.
Jeg kan varmt anbefale Majbritt.

31. oktober 2022

Hos Majbritt Bang møde vi en professionel, forstående og dygtigt parterapeut

Hos Majbritt Bang møde vi en professionel, forstående og dygtigt parterapeut, som gennem nogle gode snakke og forslag øvelser hjalp os videre som par. Majbritt er også god til individuelle samtaler, som var en del af vores forløb. Vi mødte en stor fleksibilitet i at sessioner kunne tilrettes lægges sidst på dagen eller i weekenden. Tak for hjælpen Majbritt

14. november 2022

Jeg har nu gået hos majbritt af to…

Jeg har nu gået hos majbritt af to omgange og får så god behandling hos hende. Jeg har fået nyttige redskaber til og hjælpe mig selv og se livet i et andet perspektiv. Det har gjort en kæmpe forskel og også derfor jeg valgte og kontakte hende igen da jeg stod et svært sted i livet. Majbritt er rigtig dygtig og jeg har følt mig så mød og set til alle samtaler. Hun er nærværende og kompetent. Jeg har følt mig klædt godt på og rummet. Og jeg fortsætter min rejse hos hende til jeg er klar til igen og stå på egne ben. Majbritt får mine varmeste anbefalinger 🙏🏼

30. november 2022

Min oplevelse hos Majbritt

Jeg har gennem de sidste par måneder og fortsat er forløb kørende hos Majbritt. Hun er virkelig nem at snakke fordi hun er skide god til at lytte. Det er altid rart at komme derned selvom det måske er nogle svære ting man skal have snakket igennem. Og jeg vil hel klart anbefale at man kontakte Majbrit

24. november 2022

Klientens handlekraft i centrum

Majbritt faciliterer et rum med en tryg og uformel dialog i højsædet.

Majbritts stærke faglighed er tydelig, og hun er transparent i sine refleksioner, hvilket skaber en psykolog-klient-relation, hvor man føler sig som en aktiv del af forløbet, og ikke blot som ' endnu en klient i lænestolen'.

Hos Majbritt er intet for stort eller småt, og hun er punktlig med aftaler.

10. november 2022

Største professionalisme

Vi har gået i parterapi hos psykolog Majbritt Bang i snart et år, og vi er meget taknemmelige ,da Majbritt har reddet vores ægteskab, der var ved at gå helt i stykker.
Vi synes, at Majbritt har været menneskeligt og fagligt meget skarp og i særdeleshed fair for begge parter. Vi er begge meget imponeret over hendes professionalisme. Parterapien hos Majbritt har blandt andet medvirket til en større forståelsesramme i forhold til hinanden, og vi formår nu at kommunikere på en hensigtsmæssig måde og opnået respekt for hinanden.
Majbritt er et varmt menneske og en kompetent psykolog, der uden tvivl har de bedste intentioner for sine klienter.
Min mand og jeg vil klart anbefale Majbritt til andre, og vi vil helt sikkert bruge hende igen, hvis behovet opstår.
Mange tak for hjælpen Majbritt

10. november 2022

Den nyforelskede mand

Jeg kan klart anbefale Majbritt Bang.
Min kone og jeg har nu igennem 2 år brugt Majbritt som parterapeut på grund af, at vi på daværende tidspunkt følte, vi var kommet fra hinanden som kærester. Efter at have haft nogle konsultationer hos Majbritt fik vi det bedre og bedre sammen, og jeg begyndte rent faktisk at "tænde" på min kone igen og smide den kvinde, jeg havde været utro med på porten.
I dag har vi på grund af Majbritts mega gode hjælp fået det godt sammen igen. Som min kone ofte siger, føler vi os nærmest som nyforelskede igen.
Vi følte Majbritt på en respektfuld måde støttede os i med hjælp til selvhjælp at ændre på nogle meget uhensigtsmæssige mønstre. Godt gået Majbritt!

12. november 2022

Uprofessionel opførsel....skaber utryghed

Jeg troede jeg havde fundet en rigtig god psykolog og jeg havde faktisk bondet godt med hende.... men da der blev skrevet en dårlig anmeldelse herinde oplevede jeg noget som har gjort mig utryg ved vedkommende, da det går ind og spiller på min angst. Psykologen der er talw om skrev randomt kl 18 om aftenen en fredag om sin dårlige anmeldelse og bad om at man gik ind og gav hende 5 stjerner. Dette er noget der gjorde mig sygt utilpas.... og jeg gik med tankerne omkring det hele weekenden efter for at vurdere om jeg skulle komme til vores tid den kommende uge eller ej....

Kort sagt, jeg sys det er uprofessionelt at skrive privat til folk, sent om aftenen for at få bedre anmeldelser. Især når man tænker på, at jeg personligt ikke selv har været der nok gange. Nu må jeg us og lede efter en ny psykolog, da jeg personligt.føler at jeg ikke kan arbejde med dette.

21. oktober 2022
Psykolog Majbritt Bang-logo

Besvarelse fra Psykolog Majbritt Bang

Kære Arends

Jeg vil indledningsvis gerne sige, at jeg også bestemt føler, at vi bondede rigtig godt. Det var en fornøjelse at have dig i forløb hos mig. Jeg har tavshedspligt og kan ikke skrive mere, men jeg syntes bare, at du skulle vide ovenstående.

Jeg lytter til din kritik, og den gør mig oprigtigt ked af det. Det er i min branche helt normalt, at jeg både taler og skriver med mine klienter i aftentimerne (og det havde skam intet med en anden anmeldelse at gøre, men fordi jeg tænkte, at du måske ville dele din gode oplevelse hos mig).

Jeg både behandler klienter, men jeg har også helt rolige samtaler, uden at der nødvendigvis er tale om en session. Dette sker som nævnt ofte i aftentimerne, så jeg har slet ikke tænkt over, at tidspunktet overskred dine grænser. Det beklager jeg dybt, og det er naturligvis ikke min hensigt at forstyrre hverken dig eller andre.

Jeg er enormt glad for de pæne ord, du alligevel giver mig, trods din dårlige oplevelse, og jeg håber, at du vil tage imod min undskyldning.

Jeg har været rigtig glad for at gå ved…

Jeg har været rigtig glad for at gå ved Majbritt. Jeg kontaktede hende da jeg var et sted i mit liv hvor jeg havde det forfærdeligt, det er nu 5 måneder siden og jeg har ikke haft det så godt i flere år som jeg har det nu. Hun er meget forstående og jeg har følt mig tryg fra første gang jeg kom der.

26. oktober 2022

Fornøjelse

Har brugt majbritt både som egen psykolog og i parterapi. Kun positivt herfra og kan varmt anbefales.

20. oktober 2022

Empatisk og tryghedsskabende psykolog

Min søn fik meget hurtigt stor tillid
til Majbritt,hun har formået at komme helt i min søns verden.
Og via den tryhedsskabende relation/Terapi har min søn fået langt mindre skyld og skam følelser.

Majbritt betyder, at jeg som mor
kan føle mig mere tryg, på trods af
at min søn bor i den anden ende af landet.Min søn har har haft et længere forløb hos Majbritt.
Korrespondancen har altid fungeret tilfredsstillende,og Majbritt svarer altid hurtigt på mine beskeder.
Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

7. oktober 2022

Kan absolut ikke anbefale Majbritt Bang

Kan absolut ikke anbefale Majbritt Bang.
Desværre kan jeg kun bekræfte de dårlige anmeldelser, såvel fagligt som praktisk: Jeg oplever, at hun ikke formår at bruge sin faglighed konstruktivt, at hun har ikke styr på noterne, så hun gentager tidligere øvelser/”lektier”, og at hun ikke evner at levere hjælp til selvhjælp. Aflysning med kort varsel er også sket. Derudover kan man undre sig over, at betaling skal foregå forud på MPay eller i kontanter i kuvert!!, og man får ingen kvittering for betaling. Der sker ikke den forventede indberetning til sygesikringen ”danmark”, og mest frustrerende: man får ingen respons på henvendelser, hverken telefon, sms eller mail. Jeg oplever, at hun ikke er faglig kompetent, og hun udgiver sig for at være noget, som hun ikke er. Hun reklamerer med at være autoriseret af dansk psykolognævn – tjek selv om hun er på listen over autoriserede psykologer i Psykolognævnets database.

12. september 2022

Desværre

Jeg kan ikke anbefale denne psykolog. Og slet ikke efter hendes opførsel over, ikke at kunne tåle kritik herinde.

Hun kludrede rundt i navne, således jeg blev kaldt for andre navne end mig selv. Jeg føler hun lagde pres imod mig, efter at jeg i knap en måned prøvede at få kontakt til hende, uden held, hvorefter hendes mand kontaktede mig (efter at jeg havde lavet en anmeldelse herinde). De kunne godt se beskederne jeg havde sendt, men uden at besvare dem i knap en måned. Jeg havde gentagne gange bedt om indberetning til sygesikring Danmark, og fakturaer på mine konsultationer.

21. juli 2022
Psykolog Majbritt Bang-logo

Besvarelse fra Psykolog Majbritt Bang

Kære Anonym

Jeg respekterer, at du ønsker at være anonym. Jeg vil dog meget gerne besvare din anmeldelse, da jeg godt forstår din frustration, men jeg håber, at du med min besvarelse måske vil få et indblik i, hvorfor du desværre har måtte igennem en skidt oplevelse. Af hensyn til min tavshedspligt, og at du ønsker at forblive anonym, kan jeg naturligvis heller ikke gå i for mange detaljer.

Det er naturligvis ikke min hensigt at give mine klienter en dårlig oplevelse. Det ønsker ingen selvstændig behandler. Tværtimod gør det mig ked af det, når du bliver frustreret over fejl hos mig. Jeg har været en hård og travl tid igennem i klinikken. Grundet personlige omstændigheder, som sygdom i nærmeste familie, var jeg ikke til at træffe i klinikken eller via andre kommunikationskanaler. Jeg svarede dig, så snart omstændighederne tillod det.

Jeg erkender, at jeg var forsinket med regningen, og det beklager jeg virkelig. Da jeg er selvstændig (og alene i klinikken), står jeg selv for alt (herunder også faktureringen), og på pågældende tidspunkt var jeg desværre ret bagud med bogholderiet. Jeg hev netop også i den tid min mand ind for at hjælpe mig med nogle praktiske opgaver.

Jeg beklager også, at jeg kom til at tage fejl af dit navn, da jeg var ude og servere kaffe for din ven i venteværelset, hvilket jeg husker at have givet dig en undskyldning for.

Den periode betød desværre, at jeg kom bagud med meget meget - herunder fx at sende regninger. Så det handler absolut ikke om, at jeg ikke kan tåle at få kritik - hverken online eller offline.

Men… der burde være styr på det hele nu, og jeg håber på din forståelse og tilgivelse.

Fantastisk oplevelse med Majbritt

Jeg har haft nogle rigtig gode konsultationer ved Majbritt, og føler altid jeg bliver mødt med imødekommenhed og en tryg atmosfære. Hun er god til at lytte og hjælpe mig med at navigere i den svære situation jeg stod i. Jeg kan klart anbefale Majbritt for andre.

17. juni 2022

Enormt givende forløb

Mine samtaler hos Majbritt har været enormt givende. Både i klinikken i Horsens og i Aarhus formår Majbritt at skabe et trygt rum, hvor man har lyst til at åbne op og tale om de ting der fylder i hverdagen. Det har især betydet rigtig meget at blive mødt af Majbritts varme den allerførste gang, hvor man virkelig føler sig sårbar og i ubalance.
Foruden de mere konkrete redskaber som at føre dagbog over de sejre man har opnået i løbet af dagen eller stressbolde der kan holde nervøse hænder og tanker beskæftiget når man sidder til undervisning eller møder, så har der især også været fokus på at se indad og reflektere over sine tankeprocesser og adfærdsmønstre. Vi taler om mine egne oplevelser og de ting, der fylder i hverdagen, og arbejder os ud fra dem frem til hvor de negative følelser og oplevelser opstår. Derfra taler vi om hvordan man kan håndtere de situationer. Her var det især givende at få at vide, at alle følelser er valide, og at man f.eks. gerne må sige fra, hvis nogen overskrider ens grænser.
Jeg kan varmt anbefale Majbritt til andre, der også for en stund har mistet grebet og balancen (:

14. maj 2022

Psykolog

Har oplevet Majbritt som en imødekommende, venlig og empatisk kvinde, som både giver en plads til bare at snakke, men samtidigt også giver gode råd og ting at reflektere over, når der er behov for det.

11. maj 2022