Ik ben geholpen door verkoper Yaniek en ben enorm tevreden daar waar het gaat over klantvriendelijkheid en meedenken. Echt top service. Ik kom zeer zeker terug in deze winkel.
Se, hvad kunderne siger
We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was on... Se mere
Virksomheden har svaret
We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag zijn we fantastisch geholpen door Roy bij Pronto Wonen. Hij nam echt de tijd om ons te helpen met het uitkiezen van de juiste benodigdheden voor onze bank en gaf daarbij eerlijk en deskundig a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Butik med udstyr til hjemmet
- Dekorerings- og boligindretningsbutik
- Møbeltilbehør
- Møbelforretning
- Sofabutik
Om Pronto Wonen - Tilburg
Skrevet af virksomheden
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Kontaktoplysninger
Aabe-straat 41, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Holland
- 013-2032090
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden met de verkoophulp aangeboden door Robert.
Vandaag geholpen door Robert met het uitkiezen van een relax fauteuil. Neemt de tijd om tot een goede keuze te komen. Geeft goed advies en legt de verschillen goed uit. Zeer tevreden.

Uitstekende service bij Pronto Wonen Tilburg
Op 9 oktober 2025 hebben wij bij Pronto Wonen Tilburg een Licato-bank gekocht en we zijn super geholpen door Robert.
Hij gaf ons uitstekende adviezen, wist duidelijk waar hij over sprak en nam echt de tijd voor ons. Zijn kennis, service en toewijding waren voor ons een grote meerwaarde bij de keuze van onze nieuwe bank.
We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar de levering en service, en hopen dat die net zo goed zal zijn als de ervaring met Robert.
Robert, nogmaals bedankt voor je tijd, inzet en geweldige service!

Fijne service
Fijne service, goede informatie, klantvriendelijk en de medewerker die mij heeft voorzien van advies had ook echt de tijd.

Top service
Vandaag een nieuwe bank gekocht en Super fijn geholpen door robert. Begin deze week heeft hij ruim de tijd voor ons genomen voor het kiezen van onze nieuwe bank. Er werd meteen goed geluisterd naar onze wensen waardoor we een paar dagen later hier makkelijk akkoord op konden geven. Nu wachten tot hij geleverd gaat worden. Top service!

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, erg behulpzaam, hij ging ook wat drinken en lekkers voor onze dochter halen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Tilburg
Vandaag een afspraak met Robert gehad…
Vandaag een afspraak met Robert gehad om nieuwe meubels uit te zoeken voor ons huis
We zijn heel prettig geholpen, Robert had alle tijd en gaf goed advies. Nam alles nauwkeurig door. We verlieten tevreden de winkel !!

Prettige service
Fijn geholpen, verkoper heeft verstand van zaken. Snelle afhandeling en van juiste informatie voorzien

Zeer tevreden!!
De verkoper was erg aardig en behulpzaam.
Was duidelijk in afspraken. Altijd een goede service.
Het was de 3e keer in korte tijd dat we daar iets kochten.

Goed en eerlijk advies
Goed geadviseerd bij de aankoop van een bank en eerlijk doorverwezen naar andere zaak aan de overkant voor twee bijpassende stoelen. Prima ervaring.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Tilburg
Wij zijn heel goed geholpen
Wij zijn heel goed geholpen en fijne klandizie

Super geholpen bij Pronto Wonen Tilburg
Super geholpen bij Pronto Wonen in de AaBe fabriek in Tilburg door verkoopmedewerker Jan. Dacht fijn mee met onze twijfels en heeft ook goed begeleid in onze keuze voor o.a. de aankoop van onze nieuwe tafels, stoelen en lamp.

Top winkel
Goed en duidelijk advies gekregen van verkoper (M.Melchior). Na een aantal eerdere aankopen weer terug bij pronto gekomen omdat we daar vertrouwd zijn en nooit geen slechte ervaringen hebben gehad. Pronto ga zo door 👍

Vakkundig geduldig advies
De verkoper(Robert) was zeer behulpzaam bij het maken van onze keuzes. Hij was zeer geduldig en beantwoordde al onze vragen. Uiteindelijk hebben we dan ook gekocht naar waar wij op zoek waren.

Pronto Tilburg
Na vergelijking/het uittesten van de nodige eetkamer stoelen en banken in de nodige woonwinkels. Diverse keren Pronto Tilburg opnieuw bezocht en hierbij dan ook een aantal keer met Melchior gesproken
Melchior dacht mee en gaf passend advies zonder iets op te dringen.
De levering laat nog even op zich wachten, maar bovenstaande geeft vertrouwen in een correcte uitlevering :-)

Ze bestaan nog !
Ze bestaan nog !!
Zaken waar je echt als een gewaardeerde klant behandeld wordt.
Pronto wonen in Tilburg is er zo een !!
Vanaf het uitzoeken van de meubels en accessoires in de winkel tot aan de levering en nazorg.
Niets als complimenten voor ALLE medewerkers
Dank jullie wel en ga zo door Pronto Tilburg !!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Tilburg
Top geholpen door Marijn en de bank zit…
Top geholpen door Marijn en de bank zit fantastisch. Bovendien erg aardige bezorgers.

Goed en vriendelijk geholpen
De verkoper had de tijd voor ons, gaf advies en was erg vriendelijk. Dus we zullen vast nog vaker terugkomen.

Zeer goede vriendelijke verkopers
Heel plezierige behandeling
Heel plezierige behandeling. Alle tijd voor adviezen, goed gesprek over mogelijkheden en prima service.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Tilburg
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.