Pronto Wonen - Tilburg Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn vandaag uitstekend geholpen door Yaniek van Pronto Wonen. Ze neemt de tijd, blijft geduldig en geeft goede adviezen. We zijn zeer tevreden en kijken uit naar de levering van onze gekochte spul... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was on... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag zijn we fantastisch geholpen door Roy bij Pronto Wonen. Hij nam echt de tijd om ons te helpen met het uitkiezen van de juiste benodigdheden voor onze bank en gaf daarbij eerlijk en deskundig a... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Sofabutik

Om Pronto Wonen - Tilburg

Skrevet af virksomheden

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

757 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Heel fijn geholpen door Yaniek

Heel fijn geholpen door Yaniek,
Goed geïnformeerd, doortastend.
Chapeau 👍 goede verkoopster.

8. juli 2026

Beste meneer/mevrouw Bertens,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat Yaniek u zo fijn heeft geholpen.

Goed geholpen

Zondag super geholpen door Robert. Hij neemt goed de tijd om samen met je te kijken naar al je wensen. Echt een aanwinst voor de winkel! Ik kijk nu al uit naar mijn nieuwe bank!

5. juli 2026

Beste mevrouw Freijse,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn te horen dat u zo tevreden bent over de hulp die Robert u heeft geboden.
Wij zien u graag nog een terug in onze winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn geholpen en goed geïnformeerd

Fijn geholpen en goed geïnformeerd. Hierdoor een bewuste keuze kunnen maken

4. juli 2026

Beste meneer de Wit,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel .

Uitstekend geholpen

We zijn vandaag uitstekend geholpen door Yaniek van Pronto Wonen. Ze neemt de tijd, blijft geduldig en geeft goede adviezen. We zijn zeer tevreden en kijken uit naar de levering van onze gekochte spullen.

3. juli 2026

Beste mevrouw Zalm,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel .

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alle geduld tijd en goed advies

Robert heeft ons zeer goed geholpen. Nam alle tijd geen vraag was te gek of te veel. Ook na veranderen van stof of het veranderen van niet 1 maar 2 relax functie in de bank, alles zocht hij uit. En zo werd ook ons plaatje steeds duidelijker kwa prijs en hoe de bank eruit ging zien met zijn schets.

Wij kunnen niet wachten op de levering
Bedankt voor de hulp

20. juni 2026

Beste Lindy,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat Robert u zo goed heeft geholpen.

^Team Profijt Meubel Tilburg

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wist wat ik wilde maar in mijn…

Ik wist wat ik wilde maar in mijn beleving was dat niet mogelijk.
Ik naar de winkel verteld wat ik wilde.
Ze zei dat gaat wel ze liet het mij zien en was meteen heel enthousiast.
Ik ging met een blij gevoel naar huis .
Met dank aan Yanniek

29. juni 2026

Beste M. Galle,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat Yanniek zo fijn met u meedacht.

Aanrader

Erg goede service, vanaf het begin via de telefoon tot aan de service in de winkel. Kan het aanraden voor iedereen om hier je meubels te bestellen! Geholpen door Y Yaniek.

24. juni 2026

Beste Erik,

Hartelijk Bedankt voor uw positieve review.

^Team pronto Wonen Tilburg

Goede uitleg

Goede uitleg, aardig personeel

4. juni 2026

Beste Marion,

^Helma

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij kwamen binnen voor 2 tafelstoelen…

Wij kwamen binnen voor 2 tafelstoelen om even te kijken en gingen we ook weg met 2 stoelen gekocht te hebben, dank zij de vriendelijke verkoper Leo

15. juni 2026

Beste Jaap van der Laan,

Hartelijk bedankt voor uw poitieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

PRONTO valt twgen

Ik lees hier overal dat de verkopers heel leuk zijn, maar de afterservice is slecht. Ik had garantie erbijgekocht maar onder de bank zaten ijzeren platte pootjes en waren na een halfjaar al afbebroken door een ontwerp fout.
Na weken kwam er een monteur van oranje met niks. Geen poten wist maar amper wat de klacht was ondanks een foro en fimpje van de bank. Heel de bank bewoog na kortw tijd zayen we op de grond.
Volgebs dw monteur moesten ee nieuwe pootjes onder, ik wilde natuurlijk miet dezelfde.na 2 maanden nog niets heb ik besloten om deze poten door een vakman te laten lassen.
Heb toen de rekening ingediend van 60 euro ex.btw (mijn kosten).
Heb alle meubels bij pronto Tilburg gekocht maar dit voor de llatate keer.

Update
De levering van de poten heeft vertraging opgelopen nu levering week 30
Dus nog langer wachten
Zal een keer de winkel bezoeken ze schijnen heel leuk te verkopen.
Maar after sales ho maar
Ik zou graag een video plaatsen van de bank met de poten maar is niet mogelijk

16. juni 2026

Beste H. Pagie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht.
Naar aanleiding van uw melding hebben wij destijds een servicemonteur laten langskomen om de situatie te beoordelen. Op basis van zijn bevindingen is vastgesteld dat vervanging van de pootjes de meest passende oplossing zou zijn. Wij begrijpen dat u liever een andere oplossing had gezien dan vervanging door hetzelfde type pootjes.
Wij betreuren het dat het vervolgtraject niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u uiteindelijk zelf kosten heeft gemaakt voor een alternatieve oplossing. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat wij uw melding serieus hebben genomen en hierop actie hebben ondernomen door een inspectie op locatie te organiseren en een oplossing voor te stellen. Het spijt ons dat dit niet heeft geleid tot een voor u bevredigend resultaat.
Wij waarderen uw jarenlange vertrouwen in onze winkel en vinden het jammer dat deze ervaring uw beeld van ons heeft beïnvloed"

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en op zijn plaats geplaatst door Bumbal te Tilburg in opdracht van Pronto Wonen Tilburg

Nu ik vond dat ze het keurig verzorgde het bedrijf Bumbal die namens Pronto Wonen de TVMeubel bezorgde goede service met uitkakken hielpen ze en op zijn plaats zetten en vriendelijk en aljesckeurig door mij afgedaan en ik ben erg blij met mijn TV meubel en heb de bezorgers ook een extraatje gegeven omdat er ook bijzonder weer op komst was voor een kopje koffie of ander lekkers jammer foto van het TvMeubel kan ik hier niet op maken want had eerder een Revieus via posten Google met een foto erbij maar toen kreeg ik van Delivery daemon een reactie dat het email adres niet juist bleek jammer maar vandaar dat ik nogmaals mijn Revieus schrijf hopende dat dit bij Pronto Wonen Tilburg ook aankomt 💕🌞😉😀Groetjes aan Ook Pronto Wonen en aan Bumbal te Tilburg

12. juni 2026

Beste Yolanda,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wij geven dit zeker door aan onze collega's. We zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Goede service, vriendelijk personeel

Voor de tweede keer in 2 jaar mijn meubels bij Pronto Tilburg gekocht. Ik herkende de verkoper meteen en hij heeft mij wederom goed en fijn geholpen. Kwam met adviezen en nam echt de tijd

13. juni 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u opnieuw in ons heeft gesteld.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels en zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Zeer goed geholpen

We werden op een vriendelijke en vooral ongedwongen manier geholpen. Er werd goed advies gegeven over verschillende stoffen en materialen. Ook werd er eerlijk geadviseerd en niet alleen de duurste materialen.

10. juni 2026

Beste Wouter Essen,

Hartelijk dank voor u positieve review, Wij zien u graag nog eens terug in de winkel.

^Team Pronto Wonen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service snel en duidelijk!

Prima service snel en duidelijk!
We werden erg vriendelijk geholpen.

4. juni 2026

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor u positieve review! Fijn dat u zo vriendelijk geholpen bent door onze collega's. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Beste Danny

Beste Danny, bedankt voor de deskundige uitleg en geduld. De stoelen zitten heerlijk.
Eaw en Jef

2. juni 2026

Beste Ewa,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review, Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vlug gevonden wat we zochten netjes…

Vlug gevonden wat we zochten netjes geholpen door Melchior en hij heeft duidelijk vertelt waar en wanneer we het konden ophalen.

16. maj 2026

Beste Tino Lapkowski,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Pronto wonen Tilburg

Klantvriendelijk en servicegericht

Erg goed geholpen bij de aankoop van barkrukken. Duidelijke uitleg van de service die geboden kan worden en het verschil in de verschillende soorten barkrukken aan comfort

30. maj 2026

Beste heer/mevrouw Smits,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De benadering verliep in het begin wat…

De benadering verliep in het begin wat stroef. We leken elkaar niet goed te begrijpen waardoor de communicatie niet zo vriendelijk over kwam.
Maar toen duidelijk werd wat we wilden verliep het goed en vriendelijk met duidelijke uitleg. We zijn met een goed gevoel de winkel uitgelopen.

29. maj 2026

Beste Jacqueline,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u met een goed gevoel weg bent gegaan! Wij zien u graag nog een terug in de winkel.

Prono wonen Tilburg

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring met het kopen van een bank

Fijne ervaring met het kopen van een bank. Robert heeft mij goed geholpen. Veel personeel in de zaak

16. maj 2026

Beste jens,